«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια... επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη»

 

 

«Ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση» Ο πατέρας και η μητέρα της ξεσπούν - Τι αποκάλυψε η Ζένια Σολδάτου για την φίλη της από το #POL, Έλενα Πολυχρονόπουλου  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όλα τα νεότερα γύρω από την υπόθεση του 29χρονου μοντέλου με την  κοκαΐνη παρουσίασε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.   

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ζένια Σολδάτου,  στενή φίλη της 29χρονης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μιλώντας με λεπτομέρειες για τις πρώτες αντιδράσεις του ζευγαριού μετά τη σύλληψη αλλά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την 29χρονη, μέσα από το κρατητήριο, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη, επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη είχε ανάγκη να μας ακούσει γιατί πραγματικά ήμασταν σε κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε. Χρειάζεται ανθρώπους δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πιστεύω και υποστηρίζω ότι εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν γνώριζε. Προχθές που είχα τα γενέθλιά μου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύντροφο της και ο γάμος θα γινόταν τον Οκτώβρη, μας το είχε ανακοινώσει», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Και ο πατέρας της κοπέλας μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου και υποστήριξε πως η κόρη του ήταν ερωτευμένη και ο έρωτας τυφλώνει. «Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δε μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω covid να μιλήσουμε, να πούμε τίποτα. Πέρα από τα βασικά στο τηλέφωνο, αν είναι καλά κτλ. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα περιστράφηκε γύρω από τη… η οποία δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο» είπε αρχικά ο πατέρας της.

«Είναι ένα παιδί, που είναι 30 ετών και είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Και όχι μόνο την… αλλά και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι. Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη. Και ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Σκόπευαν να παντρευτούν. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως τόνισε μάλιστα στην εκπομπή του Alpha, το πρόβλημα της χρήσης ουσιών του συντρόφου της κόρης του δεν το γνώριζαν. 

 

Η μητέρα της 29χρονης δηλώνει στο Mega συντετριμμένη, ενώ μιλά για μια απόφαση που καταστρέφει το παιδί της και στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια.

«H κόρη μου έχει μπλεχτεί από το πουθενά. Ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να την στηρίξουμε» πρόσθεσε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, η ίδια ήλπιζε πως η απόφαση για την κόρη της θα ήταν διαφορετική. Όταν την είδε να βγαίνει από τα δικαστήρια με χειροπέδες, έζησε όπως λέει μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εξηγήσεις της 29χρονης που έγινε γνωστή μέσα από ριάλιτι το 2019. Με δυο λέξεις προς τον σύντροφό της, έδειξε την οργή και την απογοήτευση που αισθανόταν στο άκουσμα της απόφασης.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου. Θα είναι άδικο να τιμωρηθώ για κάτι στο οποίο δεν συμμετείχα», είπε ακόμη.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν το 29χρονο μοντέλο και ο 32χρονος φίλος της, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με την κατηγορία της διακίνησης κοκαΐνης περίπου 8 κιλών.

Το ζευγάρι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι βρίσκονταν στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττική, μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκιση του γνωστού μοντέλου και του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια οδηγήθηκε στο γυναικείο κατάστημα κράτησης των φυλακών, ενώ ο σύντροφος της στις αντρικές.

Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αξιωματικοί είναι ποιος ήταν τελικά ο ρόλος της 29χρονης και του 32χρονου καθώς είναι βέβαιοι ότι γύρω τους κινείται το μεγαλύτερο ίσως κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης της Αθήνας. Φυσικά, τα σχεδόν 8 κιλά καθαρής κοκαΐνης των 800.000 ευρώ, είναι μια τεράστια ποσότητα που δεν την ακουμπά κάποιος αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις από τα μεγάλα κεφάλια. Επίσης αυτό που θέλουν να εξακριβώσουν είναι ποιο ήταν το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε στο πιάτο των αρχών το ζευγάρι και για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την αποκάλυψη με κίνδυνο όπως είπε της ζωής του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»