Η γνωριμία Καινούργιου - Έλενας Πολυχρονοπούλου, τα «Διλήμματα» και η κοκαΐνη

 

 

«Την είχαμε δει στα γυρίσματα και την είχαμε δει και μια φορά στο πλατό που την είχαμε φιλοξενήσει μαζί με τον τότε σύντροφο» - Κατέρρευσε η 29χρονη στη φυλακή – Ο πατέρας της κατηγορούμενης μιλά για όλα στην «Super Κατερίνα» - Τι λέει η μητέρα της στο «Live News» - Το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης στην Αθήνα ψάχνει η ΕΛΑΣ
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μία από τις υποθέσεις που έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες είναι η υπόθεση με την κοκαΐνη, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της. 

Το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης στην Αθήνα αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, προκειμένου να προσθέσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης των 7,8 κιλών κοκαΐνης με πρωταγωνιστές τη Λένια Πολυχρονοπούλου και τον Δημήτρη Ρεγγινίδη. Οι αναλυτές λένε οτι η «λευκή κυρία» που είχε τοποθετηθεί στη μαύρη βαλίτσα, ειχε περάσει προηγουμένως απο το συγκεκριμένο εργαστήριο, το οποίο δέχεται ένα μεγάλο μέρος της κοκαΐνης, που μέσω της αλβανικής μαφίας φθάνει απο τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ψάχνουν τον μυστηριώδη «Βασίλη» και τον ταξιτζή που παρέδωσε τη μαύρη βαλίτσα με την κοκα στον ποδοσφαιριστή και τον  οδηγό ενος θαλασσί Toyota που σύμφωνα με τον 32χρονο ήταν ο αποδέκτης της βαλιτσας. Η δυσκολία στην έρευνα των αρχών έγκειται στο γεγονός οτι το κύκλωμα για τις επικοινωνίες του, χρησιμοποιούσε διαδικτυακές εφαρμογές και οχι το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, όμως γίνεται προσπάθεια να ανασύρουν στοχεία από τα τρια κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν για να ακτινογραφήσουν τις επαφές τους.

Κάτι το οποίο ωστόσο απαιτεί χρόνο. Η Λένια Πολυχρονοπούλου μετεφέρθη στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οπου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, την ίδια ώρα που ο συντροφος της τοποθετήθηκε στην Α’. Μια ήσυχη πτέρυγα, η λεγόμενη «Ελληνική» στην οποια βρίσκονται κυρίως Έλληνες  κρατούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες. 

Οι απολογίες του ζευγαριού

Η υπόθεση της σύλληψης του μοντέλου Λένιας Πολυχρονοπούλου και του πρώην ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρεγγινίδη με 7,8 κιλά «πούδρας» κοκαΐνης, αποτελεί την αρχή μιας πολυεπίπεδης έρευνας της Δίωξης Ναρκωτικών, για το μεγαλύτερο ίσως καρτέλ κόκας που δρα στην Αθήνα.

Ο ρόλος του ζευγαριού αρχίζει, λένε οι αξιωματικοί, να ξεκαθαρίζει όμως το μυστήριο με το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε όλη την υπόθεση στο πιάτο των αρχών, το ραντεβού στη Νέα Σμύρνη με ένα περίεργο ταξί και κυρίως το ερώτημα πού θα ριχνόταν η υψηλής καθαρότητας κόκα των 800.000 ευρώ εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο. Η μεν Ελένη - Ευαγγελία Πολυχρονοπούλου υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα για τη «λευκή κυρία», ετοιμαζόταν να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου και βρέθηκε στα κελιά του Κορυδαλλού, ενώ ο Δημήτρης Ρεγγινίδης ισχυρίστηκε πως για ένα χρέος 6.500 ευρώ από τη χρήση κόκας θα έκανε μια μεταφορά, όμως κάποιος από το κύκλωμα κάρφωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία για την ανταλλαγή.

Η 29χρονη ξεκινώντας την απολογία της, θέλησε να δώσει με δυο λόγια το ποια, είναι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο καιρό εργαζόμουν ως γραμματέας σε μια επιχείρηση και από τον περασμένο Ιούλιο στα περιοδικά «ΛΟΙΠΟΝ» και «YES», με μηνιαίο μισθό περίπου 400 ευρώ, ανάλογα με τα άρθρα που έγραφα. Ως γραμματέας, έπαιρνα 800 ευρώ εκ των οποίων τα 270 ήταν δηλωμένα. Παρουσίαζα την εκπομπή «Για πάντα μαζί», η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και άλλα κανάλια περιφερειακής ή τοπικής εμβέλειας. Λόγω της συμμετοχής μου στο reality παιχνίδι Power of Love, έκανα και άλλες δουλειές. Πριν από αυτό, αλλά και μετά, εργαζόμουν σε εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου, με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Προσεγγιζόμουν λόγω της αναγνωρισιμότητας μου και από social media, για να κάνω κάποιες διαφημίσεις».

Από την πλευρά του ο Ρεγγινίδης δήλωσε υδραυλικός, barman, πρώην ποδοσφαιριστής στον Πειραϊκό, το Νέο Φάληρο και τη Νάξο. «Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς, λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και είμαι εξαρτημένος από την κόκα» φρόντισε να επισημάνει.

Η απολογία της 29χρονης κοπέλας παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει πως γνώριζε την συγκεκριμένη κοπέλα, καθώς συμμετείχε σε μια από τις ενότητες της εκπομπής που παρουσίαζε στο Open.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«H συγκεκριμένη – δε μπορούμε να πούμε το όνομά της – όταν είχε βγει από αυτό το ριάλιτι, είχε παίξει και στα Διλήμματα που είχαμε στην εκπομπή στο προηγούμενο κανάλι. Τη γνωρίζουμε. Την είχαμε δει στα γυρίσματα και την είχαμε δει και μια φορά στο πλατό που την είχαμε φιλοξενήσει μαζί με τον τότε σύντροφο.

Ήταν τότε με ένα παιδί που τα είχε φτιάξει μέσα στο ριάλιτι, πέρασαν από ένα casting και έπαιξαν μετά στα Διλήμματα. Προφανώς με αυτόν ήταν παλιά, χώρισαν και τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πάλι μαζί. Θέλω να διευκρινίσω όμως κάτι, τα παιδιά που ήταν τότε στα Διλήμματα, επειδή επικοινώνησα μαζί τους, δεν είχαν αντιληφθεί κάτι. Όταν βλέπεις κάποιον δυο ώρες σε ένα γύρισμα δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στη ζωή του» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη του μίλησε ο πατέρας της πρώην παίκτριας του ριάλιτι που έχει συλληφθεί για την υπόθεση κοκαΐνης τονίζοντας πως η κόρη του αν γνώριζε για εμπλοκή του συντρόφου της με διακίνηση ναρκωτικών θα είχε απομακρυνθεί.

«Καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική κατάσταση της κόρης και όλης της οικογένειας είναι στα τάρταρα αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για μια κοπέλα που σε ένα μήνα είχε ετοιμάσει τον γάμο της. Για τους γονείς δυο είναι τα χειρότερα πράγματα, ο θάνατος του παιδιού τους και η φυλακή που αυτή τη στιγμή είναι σαν απώλεια.

Η ψυχολογία της δεν είναι καλή… Πριν δυο χρόνια είχε ειπωθεί από την Έλενα ότι ο συγκεκριμένος είχε εμπλοκή με ουσίες. Ήταν και λόγος χωρισμού. Το κομμάτι των ναρκωτικών μας γεμίζει με αποστροφή. Όλα μου τα χρόνια μέχρι και σήμερα ασχολούμαι πέραν της δουλειάς μου, με τον αθλητισμό και με τα παιδιά μου. Δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε, δε βγαίνουμε σε μπαρ, έχουμε μια τελείως διαφορετική ζωή….

Γνωρίζοντας την Έλενα, θα σας έλεγα ότι επειδή ξέρω τον χαρακτήρα της, δεν υπήρχε περίπτωση να γνώριζε ότι γίνεται διακίνηση, αφήνω έξω τη χρήση, δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθεί με αυτό, να σκορπά θάνατο. Η Έλενα, είναι παιδί που αν την ξέρατε, αν έχετε συνεργαστεί ή αν σας έχουν πει οι συνεργάτες της, είναι παιδί που σκορπούσε τη ζωή, έμπαινε μέσα και έλαμπε ο χώρος.

Δεν έχουμε καταφέρει να την επισκεφθούμε γιατί ακόμα έχουν covid στον Κορυδαλλό, έχουμε μιλήσει πολύ λίγο μέσω καρτοκινητού. Η ίδια δηλώνει ότι είναι μακριά από όλα, είχε σοκαριστεί, δεν είχε καταλάβει και τη βαρύτητα του λόγου για τον οποίο είναι μέσα…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της πρώην παίκτριας ριάλιτι που έχει συλληφθεί για την υπόθεση με την κοκαΐνη.

 

.Η μητέρα της μίλησε αποκλειστικά στο «Live News», αποκαλύπτοντας πως η κόρη της είναι καταρρακωμένη…

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση, η δήλωση που έκανε στον ανακριτή «Με κατέστρεψες» δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω».

Λίγο πριν ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον 32χρονο σύντροφό της, της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε ένα μήνα.

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα. Είχε έρθει σπίτι μου ο νεαρός, ορκίστηκε ότι ήταν κάτι παροδικό, ήταν μια νεανική τρέλα, είχα μπλέξει, δεν θα ξαναβάλω στο στόμα μου, πιστέψτε με».

Η μητέρα της 29χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έχει καμία σχέση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που μετέφερε ο σύντροφός της μέσα σε στην βαλίτσα.

Η οικογένεια του μοντέλου στέκεται στο πλευρό της, με τους γονείς της να δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι η κόρη τους είναι, όπως λένε, αθώα.

«Αν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του, πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»

Στη παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»