«Εσύ ρε μ@λ@@@ δεν ήσουν όταν μας γ@@@@σε από παντού»

 

H απολαυστική Σοφία Μουτίδου, τρολάρει τον Αλέξη Κούγια και είναι πιο καυστική από ποτέ! «Δε φτάνει που είναι αλλοδαποί θα μας πουν ότι είναι και φαινόμενα... θύματα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Επίθεση σε βάρος συναδέλφων της, οι οποίοι παρότι στηρίζουν τα θύματα βιασμού δεν θέλουν να μιλήσουν για όλα όσα γνωρίζουν εξαπέλυσε με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Μία αποστομωτική απάντηση, σε αυτούς που επιλέγουν να σιωπήσουν ακόμα και τώρα, έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί και τις σοκαριστικές ιστορίες βιασμού και κακοποίησης που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έσπευσε να δώσει η Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένες από τις σκέψεις της, με τους ακολούθους της.

Η ίδια έγραψε λοιπόν τα εξής: «Και βγάλτε τα metoo και μη σκατού. Απλά όταν έρχεται η ώρα μιλήστε υπέρ άλλων. Ή πείτε αυτά που σας συνέβησαν. Και όχι κοτζάμ άνθρωποι 50 plus να λέτε, δεν θέλω να στεναχωρήσω τη μάνα μου. Για ποιο πράγμα;

Που σας καταπάτησε κάποιος; Τι να πουν τα παιδιά που βγήκαν και είχαν να αντιπαρέλθουν όλη την Ελλάδα; Και να πουν δημόσια ότι βιάστηκαν με μονόζυγα. Αυτά μάνα δεν έχουν; Που θα πληγωθεί;

Λέει η άλλη “μέτρια ηθοποιός” και καλά να συμπαρασταθεί κι αυτή, και σε κατ΄ιδίαν συνομιλία μας, που τη ρωτάω

Γιατί θα έπρεπε να μιλήσω τώρα!!” Ευτυχώς δεν ήμουν παρούσα (αλλά τα είχα ακούσει όλα)! Ούτε όταν είχε έρθει η ώρα να μιλήσετε για καταφανή εργασιακό βιασμό, σφυρίζατε κοιτάζοντας το ταβάνι ή ξορκίζατε το κακό φτύνοντας τον κόρφο σας.

Τα μούτρα σας να φτύνετε καλύτερα.

Άιντε όλοι, με κορδέλες επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μι του.

Κι όταν μιλάμε εμείς με κάθε ευκαιρία τραμπουκισμού εσείς να πίνεται καφέ με την ηδονική ηρεμία του “μακριά από εμάς” και του “μη μιλάς, εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;”. Αν περίμενε το φίδι από σας… Σειχτίρ νε. Αηδία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραδοσιακά κάθε Δευτέρα πρωί στις 8, η Σοφία Μουτίδου ανεβάζει ολοκαίνουργιο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Αυτή τη φορά, όμως, η αγαπημένη ηθοποιός άφησε τον εαυτό της και… μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πρόσωπα των ημερών, εκείνο του Αλέξη Κούγια. 

Η Σοφία Μουτίδου μιμήθηκε άκρως επιτυχημένα τον γνωστό ποινικολόγο, κάνοντας αρκετά καυστικά σχόλια για τη συμπεριφορά του στα μέσα ενημέρωσης και ήταν απλά απολαυστική!

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», αναφέρει ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί», καταλήγει στο τέλος η Σοφία Μουτίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»