Η απάντηση Καπουτζίδη στον Κούγια: Είμαι ευτυχισμένος και άνεργος ομοφυλόφιλος!

 

Οι Έλληνες ηθοποιοί στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη – Οι αντιδράσεις τους μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά την επιστολή του Αλέξη Κούγια και απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να θυμίσουμε ότι ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε επιστολή που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο λέγοντας: 

«Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.»

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του ποινικολόγου σχετικά με τους “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, είχε κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Intagram, γράφοντας: «Ο μόνος δρόμος για την προσωπική ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα, αλλά η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό έρωτα και την αγάπη για το άλλο φύλο» 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή και δεν την έχω αναλύσει τρεις ώρες, αλλά θα το κάνω τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. «Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος” όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος»!

«Δεν ξαφνιάστηκα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις αναφορές του Αλέξη Κούγια. “Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ένας δρόμος για την ευτυχία. Για κάποιους ανθρώπους όσο κι αν προσπαθήσεις είσαι άνθρωπος δεύτερης κατηγορίας. Έχω μιλήσει και γω με δικηγόρο και αν χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια. ας πάμε στα δικαστήρια…»

«Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου» είπε ο ηθοποιός κλείνοντας τη συνέντευξή του.

Δες το βίντεο

Σύσσωμοι οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη και με αναρτήσεις τους στα social media τον υποστήριξαν στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ αυτών η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Καρατζιάς, η Πέτρος Λαγούτης, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ανάμεσά τους και η αγαπημένη του φίλη, Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιός έδειξε την υποστήριξή της στον Γιώργο Καπουτζίδη με ένα μήνυμα και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Proud of you!!!! Μα τα λες πάντα τόσο υπέροχα!!!! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!!!» έγραψε η Αγγελική Λάμπρη. 

 Μάριου Αθανασίου 

 Ζέτα Δούκα  

 

Μαρία Ναυπλιώτου  

 

Μαριάννα Τουμασάτου  

 Κατερίνα Τσάβαλου 

Κατερίνα Γερονικολού 

 Γιάννης Τσιμιτσέλης 

 Σίλας Σεραφείμ 

 Δημήτρης Καρατζιάς 

 Πέτρος Λαγούτης 

 Γιώργος Χρανιώτης 

 Ελισάβετ Μουτάφη 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»