Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αποχώρησε οικειοθελώς κι όλοι έμειναν άφωνοι στο #MasterChefGR

  02/03/2021 08:27
Αποχώρησε οικειοθελώς κι όλοι έμειναν άφωνοι στο #MasterChefGR

Αποχώρησε οικειοθελώς κι όλοι έμειναν άφωνοι στο #MasterChefGR

  02/03/2021 08:27

Ένα Mystery Box και ένα Τέστ Δημιουργικότητας θα σημάνουν την έναρξη της νέας εβδομάδας στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα ακόμα Mystery Box θα σημάνει την έναρξη της νέας εβδομάδας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό, το MasterChef 5.

Αυτή τη φορά το ζητούμενο είναι η εφευρετικότητα του μάγειρα μέσα στην κουζίνα, η πρακτικότητα και η γρηγοράδα, προκειμένου να προλάβει να ετοιμάσει ένα αξιόλογο πιάτο για να παρουσιάσει στους τρεις chef κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το εμπνευσμένο πιάτο από τον Γκόρντον Ράμσεϊ

Δείτε ποιος διαγωνιζόμενος κέρδισε το Mystery Box

Κατά την αξιολόγηση των πιάτων κι ενώ οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονταν στους πάγκους, ο Πάνος Ράπτης σήκωσε το χέρι του και δήλωσε: «Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό και να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου κι όλους όσους με εμπιστευτήκατε. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα αλλά είναι κάτι προσωπικό και δεν ήθελα να πω κάτι άλλο περαιτέρω. Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά για αυτήν την απόφαση.» Οι συμπαίκτες του έμειναν άναυδοι στο άκουσμα της είδησης γιατί τους είχε πει ότι δυσκολευόταν αλλά όχι και να αποχωρήσει.

Έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να αφήσει την ποδιά του στον πάγκο και να αποχωρήσει.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, αποτελεί μια δοκιμασία αλλά και ένα crash test σχέσεων. Δυο πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό, είναι το ζητούμενο στα ζευγάρια, που προκύπτουν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box. Η διαφορά, αυτή τη φορά, είναι ότι τα λάθη ή οι επιτυχίες του ενός θα αφορούν και θα βαραίνουν και τον άλλο. Ως ζευγάρια θα αναδειχθούν ή ως ζευγάρια θα βρεθούν προς αποχώρηση. Μαζί λοιπόν στην άβυσσο, μαζί και στον μαγειρικό «παράδεισο»!

Νικητής της πρώτης δοκιμασίας στο MasterChef ήταν ο Αλέξανδρος Σ., ο οποίος έκρυβε πολλούς άσσους στο μανίκι.

Ο ίδιος είχε μια σειρά από πλεονεκτήματα που έπρεπε να διαχειριστεί σοφά. Αρχικά κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του αφού η δοκιμασία του φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική. Θα έπρεπε να χωρίσει τους υπόλοιπους παίκτες σε ζευγάρια και το κάθε ταίρι να ασχοληθεί είτε με γλυκό είτε με αλμυρό με τον Αλέξανδρο να διαλέγει το βασικό υλικό. Στα ζευγάρια θα μπορούσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον λεκτικά αλλά όχι με κάποια παρασκευή. Το καλύτερο πιάτο από το καλύτερο ζευγάρι θα εξασφαλίσει την ασυλία από την διαδικασία αποχώρησης.

Ο Αλέξανδρος σκεπτόμενος ότι η πορεία του σε αυτήν τη δοκιμασία δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, επέλεξε να μείνει εκτός και να γλιτώσει κάποια ενδεχόμενη αστοχία που θα υπήρχε αν ήταν με κάποιον ζευγάρι.

Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου αναμενόμενα καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι κάποιοι από τους πολύ δυνατούς μάγειρες του φετινού διαγωνισμού.

Δες απόψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας