Αυτοί κερδίζουν σήμερα (02/03) τη δεύτερη ασυλία στο #SurvivorGR

 

Κρις και Αλέξης τα «μαύρα πρόβατα» των Μπλε τινάζουν το #SurvivorGR στον αέρα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αν νομίζατε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3) είδατε πολλά, μόλις δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου θα αναθεωρήσετε.

Τα «μαύρα πρόβατα» της Mπλε ομάδας παίρνουν μία απόφαση «βόμβα» στο σημαντικό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και μάλλον αυτή θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Χθες (1/3) είδαμε στο Survivor τον Τζέιμς να γυρίζει τη… μπιφτέκα πολλές φορές. Ενώ είχε πει πως θα ψηφίσει αγωνιστικά, άλλαξε την απόφασή του στο συμβούλιο του νησιού, ενώ άφησε να εννοηθεί πως για τις ήττες της ομάδας του φταίνε οι νέοι παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασαν στο #SurvivorGR με την Άννα Μαρία Βέλλη! «Είσαι ψεύτρα, κάνεις ριάλιτι» Ο Τριαντάφυλλος ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει για την ανάγκη του και οριζοντιώθηκε επικά 

Ο «πρίγκιπας» δέχθηκε «βολές» από παίκτες της ομάδας του αλλά και από της Kόκκινης με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση. Αυτό που -σίγουρα- τον έσωσε γι’ αυτή τη βδομάδα, είναι η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Πρώτος υποψήφιος γι’ αυτή τη βδομάδα βγήκε ο Κρις και όπως βλέπουμε στο trailer, θα πάρει την… εκδίκησή του. Υποστηρικτής θα είναι ο φίλος του Αλέξης, που αποφασίζουν να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα, κάτι που θα φέρει ποινή στην ομάδα τους. Να θυμίσουμε πως το ίδιο είχε κάνει και η Ανθή Σαλαγκούδη την περασμένη βδομάδα στην Kόκκινη ομάδα, κάτι που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους Mπλε.

Περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί σήμερα μετά από αυτή την εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως τα πράγματα στους Mπλε όσο πάνε και χειροτερεύουν, την ώρα που οι Kόκκινοι έχουν δυναμώσει.

Απόψε κερδίζουν ξανά οι Κόκκινοι! Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά είναι χορτάτη και έχει τη ψυχολογία υπέρ της και θα βάψει ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας στα κόκκινα. 

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε», υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Chris Σταμούλη θα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης από την ψηφοφορία και η Χριστίνα Κεφαλά από την ψήφο του James Καφετζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλουμενoi «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος