Ξέσπασαν στο #SurvivorGR με την Άννα Μαρία Βέλλη! «Είσαι ψεύτρα, κάνεις ριάλιτι»

 

Η μάχη για την ασυλία, οι εντάσεις, τα παράπονα Σοφίας και Μαριάνθης και η  αλλαγή στρατηγικής στην ψηφοφορία των Mπλε στο #SurvivorGR! Ο Τριαντάφυλλος ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει για την ανάγκη του και οριζοντιώθηκε επικά 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με μια επική τούμπα του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει για την ανάγκη του και στην προσπάθεια του να βγάλει το παντελόνι του έχασε την ισορροπία του και ο γδούπος που ακούστηκε κατά την πτώση του στο σανίδι της καλύβας τρόμαξε και τους υπόλοιπους.

Η νέα παίκτρια, Ελένη Χαμπέρη, που ευθύνεται για την τούμπα του Τριαντάφυλλου, καθώς βρέθηκε να κοιμάται σε μέρος που δεν είχε υπολογίζει ο Ντάφι το βρήκε αρκετά διασκεδαστικό.

Την ώρα που οι Kόκκινοι γελούσαν με τον Τριαντάφυλλο, η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κασδαγλή… έθαβαν τον «Ζεν» Γιώργο Κοψιδά.

Στο αγώνισμα ασυλίας υπήρχε και έπαθλό φαγητού. Τρία τοστάκια για κάθε παίκτη με συνοδεία αναψυκτικού.

Οι Kόκκινοι είχαν καλύτερη ψυχολογία λόγω και της χθεσινής δυναμωτικής μπριζόλας που έφαγαν, όμως θα έμπαιναν στο στίβο μάχης με μια απουσία. Η Καρολίνα Καλύβα λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί και έτσι οι Mπλε θα είχαν μικρό πλεονέκτημα. Έτσι τουλάχιστον πίστεψαν όλοι. Δεν υπολόγιζαν στο «γούρι» των κόκκινων που όπως εξήγησε ο Τριαντάφυλλος ήταν η... συνάντηση που είχε το βράδυ μέσα στη ζούγκλα η πατούσα του Ηλία Μπόγδανού με κάτι ζεστό και μαλακό. Ένα συμβάν ανάλογο με αυτό που ειχε παλαιότερα και ο Ντάφι και αποδείχθηκε οτι έφερε τύχη στους Kόκκινους. 

Ο στίβος μάχης είχε ξεβίδωμα, ορειβασία, ισορροπία και  το δύσκολο κομμάτι που ήταν οι στόχοι. Οι κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 9-2, καθώς μόνο η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα κατάφεραν να φέρουν πόντους στους Mπλε.

Ο Τζέιμς Καφετζής νίκησε τον Κώστα Παπαδόπουλο αναβάλλοντας τη νίκη για τους κόκκινους, καθώς μείωσε σε 9-3. Η Άννα Μαρία πήρε το ματς στο νήμα κόντρα στη Νικολέτα Μαυρίδη για το 9-4. Όμως ο Ηλίας Μπόγδανος δεν επέτρεψε στον Κρις Σταμούλη να δώσει περαιτέρω ελπίδες στους Mπλε τελειώνοντας τον αγώνα με 10-4.

Η ήττα έφερε γκρίνια στους Mπλε και τον Πάνο Καλίδη να ξεσπάει και να ζητάει από τους συμπαίκτες του να σταματήσουν να… τρώγονται.

Η ήττα των Μπλε στο Survivor φαίνεται ότι τους έχει ταράξει και τα βέλη έπεσαν αυτήν την φορά στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Η ίδια θεώρησε ότι ο Αλέξης Παππάς κι ο Chris Σταμούλης δεν έπαιξαν δυναμικά στο αγώνισμα ούτως ώστε να κερδίσει η ομάδα την ασυλία με τους ίδιους να αντιδρούν. Μάλιστα ανέφερε ότι τους άκουσε να λένε ότι θέλουν να πάνε στην ατομική ασυλία για να περάσει η ώρα με τον Chris Σταμιούλη να λέει ότι δεν άκουσε καλά κι είναι ψεύτρα: «Όταν ακούς μια πρόταση κι απομονώνεις πράγματα για να περάσεις αυτό που θέλεις, είναι ψέμα.»

Από την άλλη κι ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε: «Πρέπει να απολογηθούμε για κάτι; Γιατί μας στιγματίσεις; Δεν με αφορά να κάνω ριάλιτι.»

Μάλιστα στο τέλος η Χριστίνα Κεφαλά της ανέφερε σε έντονο ύφος ότι δημιουργεί προβλήματα με την Άννα Μαρία να βγαίνει εκτός εαυτού. Στα κάγκελα τα νεύρα της Μπλε ομάδας.

 
Πάνος: θα ψηφίσω αγωνιστικά
 

Για κακή ψυχολογία έκανε λόγο ο Τζειμς Καφετζή, που παραδέχθηκε την νίκη των αντιπάλων του και πρότεινε στους συμπαίκτες τους να αποφασίσουν ποιόν θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια, λέγοντας ότι για το καλό της ομάδας δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Παππά, γιατί όπως είπε, δεν είναι ο πιο αδύναμος παίκτης.

Το ενδιαφέρον πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στο συμβούλιο, με τους Kόκκινους ως θεατές και τους Mπλε να ψηφίζουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, ήταν το  αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Νικητής της ατομικής ασυλίας και ρυθμιστής των εξελίξεων στην ομάδα του ηταν ο αρχηγός της Τζέιμς Καφετζής.

Το πρώτο συμβούλιο γι' αυτή την εβδομάδα είχε έναν και μόνο πρωταγωνιστή τον… James Καφετζή!

Τόσο η Kόκκινη ομάδα, όσο και η Mπλε του τα… έχωσαν κανονικά με πολλούς και ποικίλους χαρακτηρισμούς!

Στο συμβούλιο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας όλη η κουβέντα αναλώθηκε στην απόφαση του Τζέιμς να αλλάξει τον τρόπο που θα ψήφιζε, γιατί τελικά η πείνα υπερίσχυσε της ηθικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (02/03) τη δεύτερη ασυλία στο #SurvivorGR

Aκούστηκαν βαριές κουβέντες κατά του James Καφετζή, κάτι που τον άφησε άφωνο και δεν πίστευε στα αυτιά του.

Η Σοφία στο συμβούλιο είπε φανερά αγανακτισμένη για τον James: «Ο James αρχίζει να φοβάται από τις νέες προσθήκες εγώ αυτό καταλαβαίνω»!

Και ο Τριαντάφυλλος κατά του James, εξομολογήθηκε: «Άκουσα τον James… Από Καφετζής να γίνεται μπιφτεκάς, σουβλατζής, πιτσαδόρος, τα γύρισε όλα τα φαγητά ανάποδα»!

Αλλά και ο Chris ήταν καταπέλτης με τα όσα είπε στο Συμβούλιο, λέγοντας: «Παίζει το παιχνίδι της ενότητας για να φανεί καλός στα μάτια του κόσμου και να δείξει ότι είναι ο ενωτικός αρχηγός»! Και η Σοφία συμπλήρωσε στο τέλος: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα James, συγγνώμη James»!

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Ακολουθεί μια στρατηγική ο James γι αυτό και δεν με ψηφίζει. Ο Σάκης θα είναι ίσως το φαβορί της ομάδας σε λίγο καιρό».

Η ψηφοφορία αποδείχθηκε ντέρμπι μεταξύ Πάνου Καλίδη και Κρις Σταμούλη, με τον 31χρονο δικηγόρο  να παίρνει  πέντε ψήφους έναντι τεσσάρων που έλαβε ο 43χρονος τραγουδιστής και να οδηγείται στο... εδώλιο  του υποψήφιου  προς αποχώρηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»