Ο Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε τους νέους φακέλους στον Εισαγγελέα - Όσα δήλωσε

 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε νέους φακέλους με καταγγελίες σεξουαλικής βίας στον Εισαγγελέα! Όσα δήλωσε - Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για τη διαχείριση της υπόθεσης που καταγγέλλει ο Δημήτρης Άνθης - Οι νέες καταγγελίες  και οι δύο απόπειρες βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας για τον Φιλιππίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σημαντικές αναμένεται να είναι και αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις γύρω από τις έρευνες της Δικαιοσύνης, όσον αφορά στο καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Σήμερα, υπόψη των εισαγγελικών αρχών τέθηκαν και νέες καταγγελίες ηθοποιών στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), οι οποίες θα προστεθούν σε αυτές που έχει καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Πασχάλης Τσαρούχας. Τις νέες καταγγελίες προσκόμισε ο ίδιος στην εισαγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας η εισαγγελία αναμένεται να έχει αποφασίσει για το τί μέλει γενέσθαι όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση γνωστού ηθοποιού, ο οποίος έχει μηνυθεί από τον Δημήτρη Άνθη. Η προανάκριση για την υπόθεση αυτή έχει ολοκληρωθεί και η σχετική δικογραφία έχει επιστρέψει πίσω στην εισαγγελία η οποία και θα αποφασίσει για το τι ακριβώς θα πράξει. Πάντως, οι όποιες κινήσεις της εισαγγελίας στην υπόθεση αυτή αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

Οι νέες καταγγελίες από τον ΣΕΗ

Ήδη, πάντως οι εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους και εξετάζουν τους φακέλους με καταγγελίες που τους είχε παραδώσει πριν από λίγα 24ωρα ο κ. Τσαρούχας. Οι αρχικές πληροφορίες για το περιεχόμενο αυτών των φακέλων και τα αδικήματα που περιγράφονται σε αυτούς, έκαναν λόγω για ύπαρξη τριών υποθέσεων που ίσως έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα. Πλέον, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως είναι πιθανότερη η στοιχειοθέτηση αδικημάτων κατά της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδεχομένως σε βαθμό πλημμελήματος. Πάντως, σε αυτό το υλικό που ήδη έχει στα χέρια της η εισαγγελία και μελετά θα προστεθεί και νέο, ήτοι αυτό που αναμένεται να της προσκομίσει σήμερα ο κ. Τσαρούχας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ δήλωσε στις κάμερες: «Κατ’ αρχήν να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία που με είδε με τη μάσκα κατεβασμένη και πήρε τηλέφωνο στο Σωματείο και είπε ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα.

Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα, σε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψής μου, του έφερα κάποιους νέους φακέλους. Μας ευχαρίστησε, τον ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον και αυτό είναι όλο που έχουμε να πούμε. Δε μπορώ να πω αριθμό υποθέσεων, ούτε ποιους αφορούν. Να ρωτάτε εμάς ό,τι θα ρωτούσατε τον Εισαγγελέα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα πράγματα.»

Επίσης, σε δικηγορικό γραφείο που έχει χειριστεί καταγγελία για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού, η οποία ωστόσο φέρεται να έχει υποπέσει σε παραγραφή, έχουν καταφύγει και τρία ακόμη πρόσωπα, που κατηγορούν τον ίδιο πασίγνωστο ηθοποιό, και κάποιες από τις πράξεις που του αποδίδονται είναι «ζωντανές» νομικά.

Πρόκειται για δύο απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι καταγγελίες για αυτές τις πράξεις αναμένεται εντός αυτής της εβδομάδας να κατατεθούν στο ΣΕΗ και από εκεί να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η νέα αποκάλυψη για το θέμα των καταγγελιών που σχετίζονται με σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον κόσμο του θεάτρου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο κάδρο των καταγγελλόμενων μπαίνει ακόμη ένας ηθοποιός – σκηνοθέτης του οποίου το όνομα μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί.

Οι καταγγελίες που τον αφορούν έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Ο φάκελος έχει ήδη κατατεθεί στο ΣΕΗ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει από το πειθαρχικό.

«Μιλάμε για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Έχει δεχτεί ήδη καταγγελίες το ΣΕΗ, οι οποίες θα περάσουν από το πειθαρχικό. Μιλάμε για πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη του «ποιοτικού» θεάτρου», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

'Οσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά