Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του 25χρονου κατά Λιγνάδη

 

«Θα ζητήσουμε να ανοιχτεί το κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, να ελεγχθεί η δραστηριότητά του στο ίντερνετ» λέει ο Γιάννης Βλάχος που αποκάλυψε ότι υπάρχουν και νέες καταγγελίες εναντίον του σκηνοθέτη. Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του πελάτη του όταν έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται πια σε κελί των φυλακών Τρικάλων, τελευταία εξέλιξη μιας υπόθεσης που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ, μετά τις ανατριχιαστικές καταγγελίες εναντίον του, που είδαν το «φως» της δημοσιότητας κι έφτασαν τελικά στην Δικαιοσύνη. Προφυλακισμένος μέχρι την δίκη, λοιπόν, ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί «μουδιασμένη» τις σοκαριστικές εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, στο Mega μίλησε ο δικηγόρος του θύματος που ξετύλιξε όλο το κουβάρι της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Γιάννης Βλάχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ερωτηθείς για το τι του είπε ο πελάτης του μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την προφυλάκιση του κ. Λιγνάδη, ο Γιάννης Βλάχος απάντησε: «Η πρώτη του αντίδραση ήταν να μου στείλει ένα μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε περίπου “πάντα πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και γνωρίζω ότι τίποτα δεν μένει για καιρό κρυμμένο κάτω από τα μάτια της”. Ήταν η ανακούφιση που ένιωσε αλλά και η επιβεβαίωση της προσδοκίας που είχε ότι η ελληνική δικαιοσύνη επιτέλους θα βάλει ένα τέρμα σε μια εγκληματική διαδρομή η οποία είχε πολλές και ανεπανόρθωτες συνέπειες σε βάρος της ψυχής και του σώματος ανήλικων παιδιών» ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Βλάχου.

Όσον αφορά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στις οποίες ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρισκόταν εκτός Αθηνών ο δικηγόρος τόνισε ότι «η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε ότι μετά την αποτυχημένη ένσταση δεν καλύπτονται από τα φερόμενα υπερασπιστικά επιχειρήματα τα χρονικά σημεία και ότι υπάρχουν κενά στα οποία πραγματικά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει συμβεί εγκληματική πράξη. Αυτά σε συνδυασμό με τους υπόλοιπες μαρτυρίες, με την εκτίμηση της αξιοπιστίας τους και με την εκτίμηση του πρότερου βίου του κατηγορουμένου, οδήγησε το Συμβούλιο σε αυτή την καθ’όλα νόμιμη κρίση του.  

 «Το θύμα δεν αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες» είπε ο κ. Βλάχος και συνέχισε: «Ήταν ένα παιδί 14 ετών το οποίο δεν είχε υποχρεώσεις για να θυμάται ακριβώς τι έκανε εκείνες τις μέρες. Δεν αναφέρει ακριβή ημερομηνία γιατί δεν θυμάται. Υπάρχουν οι μάρτυρες που περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια αυτά που λέει η μήνυση».

Ο κ. Βλάχος αποκάλυψε ότι υπάρχουν και νέες καταγγελίες. «Η ανάκριση τώρα έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μεγάλο διάστημα. Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες και μάρτυρες που πρέπει να εξεταστούν. Υπάρχουν και δικά μας αιτήματα. Θα ζητήσουμε να ανοιχτεί το κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, να ελεγχθεί η δραστηριότητά του στο ίντερνετ. Να δούμε τι δραστηριότητες είχε τα τελευταία χρόνια στο ίντερνετ. Πού είναι το λάπτοπ του; Το κινητό του τηλέφωνο; Είναι συγκεκριμένες ενέργειες που θα γίνουν».

Και συνέχισε: «Μακάρι να είναι αθώος. Έχει κανένας λόγο να κατηγορεί έναν αθώο; Για ποιο λόγο να τον κατηγορούν όλοι αυτοί;».

Τέλος ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί του αρκετά άτομα που θέλουν να καταγγείλουν τον σκηνοθέτη. «Αξιολογώ και εγώ ποιες από αυτές τις υποθέσεις έχουν αυτά τα στοιχεία τα οποία θα μπορεί η ανάκριση να στηρίξει ή και να απαγγελίες περαιτέρω νέες καταγγελίες», κατέληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»