Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έφυγα από οντισιόν σκηνοθέτη έτοιμος να τον πλακώσω γιατί πήγε να με αγγίξει»

  28/02/2021 10:04
«Έφυγα από οντισιόν σκηνοθέτη έτοιμος να τον πλακώσω γιατί πήγε να με αγγίξει»

«Έφυγα από οντισιόν σκηνοθέτη έτοιμος να τον πλακώσω γιατί πήγε να με αγγίξει»

  28/02/2021 10:04

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στις #Roomies και σχολίασε το θέμα της επικαιρότητας με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του στη σχολή ενώ εξομολογήθηκε ότι παραλίγο να πλακώσει στο ξύλο σκηνοθέτη σε οντισιόν γιατί πήγε να τον αγγίξει. «Από εδώ και πέρα δε θα ξανακάνει κανείς οντισιόν στο σπίτι του»  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για το θέμα με τις καταγγελίες στο θέατρο: Το καλύτερο από αυτήν την υπόθεση είναι ότι έχουν συσπειρωθεί οι ηθοποιοί. Σύσσωμοι βγήκαμε όλοι γιατί είναι κρίμα το επάγγελμά μας να ταυτίζεται με τέτοιες υποθέσεις. Ήρθε ο καιρός, επειδή κάνουμε και ένα τόσο φωτεινό επάγγελμα και ουσιαστικά κάνουμε μια κοινωνία καλύτερη. Σίγουρα βοήθησαν τα  κλειστά θέατρα. Όλοι μαζί, άσχετο με το τι πιστεύει ο καθένας πολιτικά, είναι κρίμα που από κάπου πάει να χρωματιστεί. Το θέμα είναι ότι όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.

Για την εκμετάλλευση που βίωσε στην εφηβική ηλικία του: Και όταν δούλευα μηχανικός αυτοκινήτων σε ένα άσχετο συνεργείο από τον πατέρα μου, ο τύπος με είχε και δούλευα Δευτέρα με Σάββατο και επειδή ήμουν σχολείο τότε, μου έδινε 100 ευρώ τη βδομάδα κι αν του έλεγα το Σάββατο να σχολάσω νωρίτερα γινόταν πόλεμος. Δεν είναι μόνο στον δικό μας τον χώρο. Όταν εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο, ευτυχώς δεν είχα τη φιλοδοξία και τη ματαιοδοξία οπωσδήποτε να γίνω κάτι. Είχα πει ότι αν με πάει θα πάω. Οπότε πράγματα τέτοια που μου ερχόντουσαν τα είχα καλά με το εγώ μου και έλεγα δεν μου κάνουν.  

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του στη σχολή υποκριτικής: Όταν μπαίνεις σε μια σχολή, η νεαρή σου ηλικία δεν μπορεί να φιλτράρει όλα πράγματα γρήγορα και εύκολα, φτιάχνεις διάφορες εντυπώσεις που αλλάζουν ανά μέρα. Στο δικό μου έτος δεν είχαμε κάποιο περιστατικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη ή δεν ξέρω εγώ. Όλο αυτό είναι μια ευκαιρία να ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις και να το μοιραστείς με τον διπλανό σου. Από εδώ και πέρα δεν θα ξανακάνει κανείς οντισιόν στο σπίτι του. Πρέπει να θεσπιστούν και πράγματα. Επίσης το καλό είναι ότι μαθαίνει ο κόσμος για να ξέρει πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση αν το παιδί του θελήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 19 του από σκηνοθέτη: Στα 19 μου, πριν μπω στη σχολή με έστειλαν σε μια οντισιόν ενός σκηνοθέτη. Έχω αναφέρει το όνομα και είναι και άλλα τρία αγόρια που έχουν βγει για τον ίδιο. Όταν πήγα λοιπόν ο τύπος πήγε να με αγγίξει, πήγε να φερθεί έξυπνα, να με κάνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο να βγάλω τα ρούχα μου. Έφυγα από εκεί σχεδόν έτοιμος να τον πλακώσω γιατί όντως πήγε να με αγγίξει και μου το γύρισε στο ότι ο ρόλος είναι τέτοιος και πρέπει να δει… Ταυτόχρονα ένιωσα και ντροπή και άσχετος και γυρίζοντας προς το σπίτι σκεφτόμουν τι θα πω στον πατέρα μου που θα με ρωτήσει “πώς πήγε;”. Καταλήγεις στο να μην πεις τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας