«Έφυγα από οντισιόν σκηνοθέτη έτοιμος να τον πλακώσω γιατί πήγε να με αγγίξει»

 

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στις #Roomies και σχολίασε το θέμα της επικαιρότητας με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του στη σχολή ενώ εξομολογήθηκε ότι παραλίγο να πλακώσει στο ξύλο σκηνοθέτη σε οντισιόν γιατί πήγε να τον αγγίξει. «Από εδώ και πέρα δε θα ξανακάνει κανείς οντισιόν στο σπίτι του»  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για το θέμα με τις καταγγελίες στο θέατρο: Το καλύτερο από αυτήν την υπόθεση είναι ότι έχουν συσπειρωθεί οι ηθοποιοί. Σύσσωμοι βγήκαμε όλοι γιατί είναι κρίμα το επάγγελμά μας να ταυτίζεται με τέτοιες υποθέσεις. Ήρθε ο καιρός, επειδή κάνουμε και ένα τόσο φωτεινό επάγγελμα και ουσιαστικά κάνουμε μια κοινωνία καλύτερη. Σίγουρα βοήθησαν τα  κλειστά θέατρα. Όλοι μαζί, άσχετο με το τι πιστεύει ο καθένας πολιτικά, είναι κρίμα που από κάπου πάει να χρωματιστεί. Το θέμα είναι ότι όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.

Για την εκμετάλλευση που βίωσε στην εφηβική ηλικία του: Και όταν δούλευα μηχανικός αυτοκινήτων σε ένα άσχετο συνεργείο από τον πατέρα μου, ο τύπος με είχε και δούλευα Δευτέρα με Σάββατο και επειδή ήμουν σχολείο τότε, μου έδινε 100 ευρώ τη βδομάδα κι αν του έλεγα το Σάββατο να σχολάσω νωρίτερα γινόταν πόλεμος. Δεν είναι μόνο στον δικό μας τον χώρο. Όταν εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο, ευτυχώς δεν είχα τη φιλοδοξία και τη ματαιοδοξία οπωσδήποτε να γίνω κάτι. Είχα πει ότι αν με πάει θα πάω. Οπότε πράγματα τέτοια που μου ερχόντουσαν τα είχα καλά με το εγώ μου και έλεγα δεν μου κάνουν.  

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του στη σχολή υποκριτικής: Όταν μπαίνεις σε μια σχολή, η νεαρή σου ηλικία δεν μπορεί να φιλτράρει όλα πράγματα γρήγορα και εύκολα, φτιάχνεις διάφορες εντυπώσεις που αλλάζουν ανά μέρα. Στο δικό μου έτος δεν είχαμε κάποιο περιστατικό με τον Δημήτρη Λιγνάδη ή δεν ξέρω εγώ. Όλο αυτό είναι μια ευκαιρία να ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις και να το μοιραστείς με τον διπλανό σου. Από εδώ και πέρα δεν θα ξανακάνει κανείς οντισιόν στο σπίτι του. Πρέπει να θεσπιστούν και πράγματα. Επίσης το καλό είναι ότι μαθαίνει ο κόσμος για να ξέρει πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση αν το παιδί του θελήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 19 του από σκηνοθέτη: Στα 19 μου, πριν μπω στη σχολή με έστειλαν σε μια οντισιόν ενός σκηνοθέτη. Έχω αναφέρει το όνομα και είναι και άλλα τρία αγόρια που έχουν βγει για τον ίδιο. Όταν πήγα λοιπόν ο τύπος πήγε να με αγγίξει, πήγε να φερθεί έξυπνα, να με κάνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο να βγάλω τα ρούχα μου. Έφυγα από εκεί σχεδόν έτοιμος να τον πλακώσω γιατί όντως πήγε να με αγγίξει και μου το γύρισε στο ότι ο ρόλος είναι τέτοιος και πρέπει να δει… Ταυτόχρονα ένιωσα και ντροπή και άσχετος και γυρίζοντας προς το σπίτι σκεφτόμουν τι θα πω στον πατέρα μου που θα με ρωτήσει “πώς πήγε;”. Καταλήγεις στο να μην πεις τίποτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»
Ηράκλης Γιωργαλλής: «Το 2ο παιδί μας, γεννήθηκε Δευτέρα του πραξικοπήματος & πέθανε Κυριακή της εισβολής»