Η συνάντηση και η αγκαλιά Μπιμπίλα – Μπεκατώρου μετά τη δικαίωσή τους!

 

Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποτελούν δύο από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς με τις πράξεις τους έχουν βοηθήσει σημαντικά τα θύματα βίας και σεξουαλικής κακοποίησης να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν, αποκαλύπτοντας τους θύτες τους. «Ενώ έκλαιγα από ντροπή, έρχεσαι και με παίρνεις αγκαλιά χωρίς καν να με γνωρίζεις» η αποκάλυψη της Καινούργιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το μεγάλο βήμα, όταν τον περασμένο Ιανουάριο εξομολογήθηκε ότι έχει βιαστεί σε νεαρή ηλικία από παράγοντα της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας, παρακινώντας και άλλες γυναίκες να αφήσουν το φόβο στην άκρη, να σταθούν στα πόδια τους και να μοιραστούν τις δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας με την ιδιότητα του Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, έχει βρεθεί στο πλευρό των θυμάτων από την αρχή και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε προσωπική επίθεση από τον Δημήτρη Λιγνάδη κατά την απολογία το, ο οποίος τον αποκάλεσε «μέτριο ηθοποιό», δέχτηκε την αμέριστη στήριξη όλων των καλλιτεχνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «μέτριος ηθοποιός» έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από το σύνολο των Ελλήνων ηθοποιών!

Όπως θα δεις, η Σοφία Μπεκατώρου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, σημειώνοντας: «Μη γίνεις κάθαρμα. Γίνε Σπύρος Μπιμπίλας». 

Xτες, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Σοφία Μπεκατώρου συναντήθηκαν και μοιράστηκαν τη χαρά για τη δικαίωση που πήραν. Ένα στιγμιότυπο της συνάντησής τους δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο προφίλ του στο Intagram. 

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται βέβαια και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της μια πρωταγωνίστρια την είχε κάνει να κλαίει με τη συμπεριφορά της και ο Σπύρος Μπιμπίλας, χωρίς να τη γνωρίζει,τη βοήθησε.

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

Γνωστή πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα»  

 

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μαριόν» και μίλησε για τη στοχοποίηση του προσώπου του αλλά και του ΣΕΗ από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε ότι οι καταγγελίες που έφτασαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του ηθοποιού – σκηνοθέτη δεν έχουν σχέση με αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητες, αλλά είναι διαφορετικές.

«Κανείς δεν το περίμενε. Είναι μία μεγάλη έκπληξη. Αυτό συσπείρωσε όλους τους ηθοποιούς και ακόμα και ο τελευταίος που δεν είχε γραφτεί στο Σωματείο γράφεται για να δείξει τη συμπαράστασή του στο βαλλόμενο Σωματείο μας, το οποίο ενεπλάκη σε κάτι απρόβλεπτα. Το Σωματείο κάνει καλά τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Εγώ είμαι ένας πρόεδρος που έχω προκύψει από εκλογές, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. 

Είμαι ένας εντάξει άνθρωπος και δε είχα επαφή με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Από τότε που δουλεύαμε στην ΕΡΤ, στα Στρουμφάκια, συναντηθήκαμε ξανά τώρα εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ και εκείνος ως καλλιτεχνικός διευθυντής το Εθνικού για να συνυπογράψουμε τη συλλογική σύμβαση του Εθνικού Θεάτρου για τους βαλλόμενους ηθοποιούς που είχαν μείνει χωρίς σύμβαση. Όλα αυτά τα 40 χρόνια λέγαμε ένα γεια, αν συναντιόμασταν σε κάποια πρεμιέρα. 

Αφού μας το ζήτησε η εισαγγελία ήμασταν υποχρεωμένοι να δώσουμε το φάκελο με τις καταγγελίες. Να θυμίσω ότι οι αρχικές καταγγελίες για τον κύριο Λιγνάδη δεν προήλθαν από το ΣΕΗ, προήλθαν απέξω. Αυτές οι καταγγελίες δεν έχουν έρθει σε εμάς, άλλες είναι αυτές που έχουν φτάσει σε εμάς. Δεν έγινε κάποιος πόλεμος από το Σωματείο και δεν είχαμε και λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι θέλουν να καταγγείλουν ορισμένα πράγματα, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει να δέχεται κάποιες καταγγελίες δεν μπορούμε να πούμε όμως πόσες. Υπάρχει εχεμύθεια. Αυτό που θέλουμε είναι οι ηθοποιοί που θέλουν να μιλήσουν και φοβούνται να έρθουν στο Σωματείο, που βοηθά στο να γίνει μία κάθαρση στο χώρο μας και να προστατευτούν όλοι οι άνθρωποι. 

Στο χώρο μας παίζονται και παιχνίδια εξουσίας, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από δουλειά, έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση και γινόντουσαν θύματα εκμετάλλευσης. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διορθωθούν τα πράγματα. Το σύνολο των ηθοποιών δεν δουλεύει. Ήρθε η ώρα να βγει κάτι που βασάνιζε ανθρώπους για 30 χρόνια», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά