Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτό είναι το κελί που κρατείται Δημήτρης Λιγνάδης!

  28/02/2021 09:11
Αυτό είναι το κελί που κρατείται Δημήτρης Λιγνάδης!

Αυτό είναι το κελί που κρατείται Δημήτρης Λιγνάδης!

  28/02/2021 09:11

Καταβεβλημένος, σοκαρισμένος ενώ δεν μιλά πολύ. Δεν ζήτησε να είναι μόνος του καθώς, όπως ανέφερε, δεν φοβάται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης μεταφέρθηκε χθες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο μέρος που θα κρατηθεί. Αφού υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό, ο ίδιος μπήκε σε ένα κελί μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες επτά ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι φυλακές της Τρίπολης δεν είναι υψίστης ασφαλείας όπως του Κορυδαλλού και φιλοξενούν είτε υπόδικους είτε κατάδικους με βαριά κακουργήματα για σεξουαλικά εγκλήματα.  

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε από συνέντευξη από τον διευθυντή των φυλακών και θα παραμείνει στον χώρο όπου βρίσκεται για επτά ημέρες μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους. Η συγκεκριμένη φυλακή δεν είναι υψίστης ασφαλείας. Όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα και σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο ίδιος στην συνέντευξή του με τον διευθυντή ανέφερε ότι οι εγκαταστάσεις είναι σε καλή κατάσταση κι ότι περίμενε να είναι χειρότερα. Τον περιγράφουν καταβεβλημένο και σοκαρισμένο ενώ δεν μιλά πολύ. Δεν ζήτησε να είναι σε κάποιο κελί μόνος του μετά την επαταήμερη παραμονή του καθώς, όπως ανέφερε, δεν φοβάται. Έπειτα θα μπει σε πτέρυγα, όπου θα κρατείται με 20 ακόμα άτομα. Τέλος δεν ζήτησε σε αρχικό στάδιο να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στον διευθυντή των φυλακών, φαίνεται να ανέφερε: «Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχως βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση. Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας