Ο Λάκης Λαζόπουλος σπάει την σιωπή του και καρφώνει Λιγνάδη και Κούγια

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση – κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου. Το τελευταίο διάστημα κρατούσε σιγήν ισχύος, έναντι ηλεκτρονικού εισιτηρίου, εξέφρασε την άποψή του για την υπόθεση Λιγνάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 Ο γνωστός παρουσιαστής, που το τελευταίο διάστημα κρατούσε σιγήν ισχύος, επέλεξε τους ήρωες του σόου του μέσα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», το οποίο μεταδόθηκε χθες μέσω live streaming έναντι ηλεκτρονικού εισιτηρίου, για να εκφράσει την άποψή του για την υπόθεση Λιγνάδη. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ανέφερε σε κανένα σημείο το όνομα του Αλέξη Κούγια, συνήγορου υπεράσπισης του Λιγνάδη, ωστόσο χρησιμοποίησε κάποια από τα επιχειρήματα του στην υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη. Ακόμα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τους χαρακτηρισμούς «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και «μέτριος ηθοποιός» για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που υποδυόταν τον παπά προσπαθεί να ενημερώσει  τη χήρα Μήτση, που υποδύθηκε ο Λαζόπουλος, για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Είπε ο παπάς – Κοντογιαννίδης: «Ξεσηκώθηκαν δήθεν οι άλλοι ηθοποιοί, οι «μέτριοι», μαζί με τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»,  με τη χήρα Μήτση να τον ρωτά ποιοι είναι αυτοί.

«Οι ομοφυλόφιλοι που βγάζουν λεφτά απ’ αυτή τη δουλειά  που κάνουν, απ’ την ομοφυλοφιλία» απάντησε ο παπάς.

Χήρα Μήτση με έντονη δόση χιούμορ: «Μόνο ο δικός μου τσάμπα…; Μη σού πω ότι έβαζα κι απ’ την τσέπη που για να γυρνάει με τον ένα και με τον άλλο. Μακάρι να μπορούσε να ζει μόνος του σαν τίμιος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος και να μην μού ‘τρωγε τη σύνταξη. Δεν ήξερα εγώ ότι υπάρχουν και τέτοιοι ομοφυλόφιλοι που δουλεύουνε και δεν τα παίρνουν από τη μάνα τους, απ’ το πορτοκάλι… Θα πεθάνω… Δούλευε τσάμπα ο δικός μου ο βλάκας…».

Σε άλλο σημείο της ίδιας σκηνής, ο παπάς –Παύλος Κοντογιαννίδης είπε: «… Είπε ο Σουηδός ότι τον βίασε όταν ήταν μικρός. Τώρα το θυμήθηκε, απ’ τη Σουηδία και σηκώθηκε να πει ότι έγινε ότι έγινε για να αναγκαστεί η Μενδώνη να διώξει τον σκηνοθέτη που είχε διορίσει;… Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί για να διώξουν την υπουργό Πολιτισμού. Γιατί το κάναν αυτό ξέρεις; Για να μην τελειώσει το Ελληνικό…», με τη χήρα Μήτση- Λάκης Λαζόπουλος να αποκρίνεται: «Κατάλαβα. Αυτός βίαζε παιδιά, για να σταματήσει το Ελληνικό, μετά από χρόνια που θα ξεκίναγε το Ελληνικό. Γιατί το ήξερε ότι θα σταματήσει, κι ότι μπορεί να κολλήσει και σού λέει «δεν τραβάω να βιάζω παιδιά να το ξεκολλήσουμε αργότερα;».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities