Η πρώτη αντίδραση Δροσάκη on camera μετά τη δικαστική απόφαση Φιλιππίδη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους & Λένα Δρόσάκη θα σταθούν στο πλευρό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου απέναντι στον Φιλιππίδη; - Ξέσπασε η Χριστοπούλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το θέατρο και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου την πλησίασε προκειμένου να τις κάνει ερωτήσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ηθοποιός όμως, όπως πρόβαλε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εκνευρίστηκε και αντέδρασε έντονα.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι της την κάμερα από τον οπερατέρ και φώναξε: «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό».

Η δημοσιογράφος τότε της είπε ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική ενώ η ηθοποιός της είπε πως φταίνε οι δημοσιογράφοι γιατί εκείνη είναι πάντα ευγενική μαζί τους.

 

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή, έστειλε για ακόμη μια φορά το δικό της μήνυμα.

«Να είστε καλοί άνθρωποι. Να λέτε την αλήθεια. Η αλήθεια βρίσκει τρόπο και βγαίνει αλλά μέχρι τότε μπορεί να είναι λίγο κουραστικά τα πράγματα. Να μην τα παρατάτε εσείς. Σας φιλώ, σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και τα καλύτερα έρχονται. Φιλιά πολλά» ήταν τα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

 

 

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την απόφαση  του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν τη Λένα Δροσάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην πρώτη τους αντίδραση on camera. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε αντίθεση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι δύο ηθοποιοί ευχαρίστησαν ευγενικά τους δημοσιογράφους αλλά δεν θέλησαν να σχολιάσουν απολύτως τίποτα στον καταιγισμό των ερωτήσεων.

«Γεια σας! Αχ παιδιά, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ. Παιδιά σας παρακαλώ, μην μου το κάνετε αυτό. Σας παρακαλώ πολύ» αρκέστηκε να πει η Λένα Δροσάκη, ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Δεν έχω να σας πω τίποτα, σας ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ, ευχαριστώ πολύ».

 

 

Παρακολουθώντας από νωρίς το πρωί, τα πλάνα με την άρνηση την ηθοποιών να μιλήσουν για την υπόθεση Φιλιππίδη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Έχουν μιλήσει και οι τρεις τους κατά καιρούς. Δεν είναι μόνος ο κύριος Φιλιππίδης που κουράστηκε, δεν ξέρω τι έκανε… είναι και αυτές οι γυναίκες που έχουν κουραστεί. Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Και απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε άλλες εκπομπές, αλλά δεν κάνω αυτά τα σχόλια τυχαία. Όταν χθες έγινε χαμός στο διαδίκτυο γιατί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ειπώθηκε ότι η Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι την κάμερα μίας δημοσιογράφου, σαφώς με τρόπο και διακριτικά, προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα, με αφορμή και τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα».

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε σχολιάζοντας την εμμονή κάποιων δημοσιογράφων: «Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, ή αν έχεις μια κάμερα στο χέρι. Δεν γίνεται, είναι απαράδεκτο. Είμαστε άνθρωποι. Έλεγε τόσες ώρες η Πηνελόπη ότι δεν μπορεί να μιλήσει. Για ποιον λόγο να πας έτσι και να την εκθέσεις;»

«Άνθρωποι είμαστε, να φάμε τις σάρκες μας; Είναι λυπηρό να συμβαίνει αυτό, αλήθεια στο λέω για όλους τους ανθρώπους. Έχουν δώσει έναν πόλεμο αυτές οι γυναίκες», κατέληξε, φανερά εκνευρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ