«Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν»

Τα πρώτα λόγια του Φιλιππίδη μετά τη δικαστική απόφαση: «Τελείωσε τώρα» - Καταθέτει αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την δικαστική απόφαση εξασφάλισε για την Τατιάνα Στεφανίδου η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκε ομόφωνα ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά» είπε ο ηθοποιός στον Alpha.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος και ήρεμος, ζήτησε από τη δημοσιογράφο να μην ηχογραφηθεί και έτσι τα λόγια του μεταφέρθηκαν σε κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μετακόμισε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου σε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του, κα Κική Πακιρτζίδου, η οποία έδωσε τον δικό της αγώνα μαζί με τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, καθ’ όλη τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης.

 

 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε επ’ αυτής της εξέλιξης το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, #SuperΚατερίνα στον Alpha.

Ο γνωστός δικηγόρος στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινοβραδινή δήλωση της ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία και προκάλεσε την αντίδραση του πελάτη του. «Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος.

Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως την Δευτέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του. «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»