Οι πρώτες on camera δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Φιλιππίδη

Ο Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη - Καταπέλτης ο Γιώργος Λιάγκας και ο Κώστας Τσουρός κατά Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Προέβη σε γλωσσικό σφάλμα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε επ’ αυτής της εξέλιξης το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, #SuperΚατερίνα στον Alpha.

Ο γνωστός δικηγόρος στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινοβραδινή δήλωση της ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία και προκάλεσε την αντίδραση του πελάτη του. «Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως την Δευτέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του. «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 

 

 

Oι πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην κάμερα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη 

«Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης παιδιά, δεν είναι αυτό το θέμα. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση και όλοι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους αυτές τις τάσεις να μην το κάνουν. Αυτό ήταν το ζήτημα. Δε νιώθω καλά. Δεν έχει “κάτσει” μέσα μας. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Αλήθεια σας το λέω, δε νιώθω καλά να σχολιάζω τέτοια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά.

Θα πάρει πολύ χρόνο σε όλους, και στα θύματα και στους θύτες να κάτσει λίγο όλο αυτό. Πάντα ήμασταν αγκαλιασμένες και είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει παιδιά, κι εσείς. Γιατί και στον δικό σας χώρο υπάρχουν πράγματα, κουνάτε όλοι τα κεφάλια αλλά δε μιλάει κανείς.

Δεν το είχατε πάρει χαμπάρι εσείς ότι είχαμε δεχτεί λάσπη όλο αυτό το διάστημα; Είναι καινούργια πληροφορία; Μας είδατε εμάς τόσο καιρό να βγαίνουμε στα κανάλια να μιλάμε γι’ αυτό; Άλλοι έβγαιναν στα κανάλια, όχι εμείς. Ο κόσμος καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 20-25 χρόνια. Είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό;

Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δε δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

 

 

Τα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και στην πρώτη της αντίδραση στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη προβλήθηκαν στο #ToPrwino.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει

«Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωσή του και επεσήμανε στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον Pride: «Δεν θέλω να βλέπω δηλώσεις ανθρώπων, συναδέλφων που κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν, ή κρίνουν γνωρίζοντας με τάσεις να στρέψουν την κοινή γνώμη σε λάθος δρόμους. Κάνω μία γενικότερη έκκληση: θέλω να προσέχετε όλοι εσείς πάρα πολύ όταν ακούτε δηλώσεις ανθρώπων, να τις εξετάζετε. Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλη αυτή τη διαδικασία που έριξαν λάσπη στα θύματα λέγοντας πως όλες αυτές οι καταγγελίες έγιναν για σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προβολή ή τα χρήματα. Είναι αστείο θα πω.

Κατ’ αρχάς γιατί ξέρετε ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν έγινε καμία δήλωση, δεν γνωρίζετε καν τις τρεις καταγγέλλουσες που έφτασαν τις υποθέσεις τους στο δικαστήριο. Άρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θέλω να θυμάστε τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά κι έχουν υπερασπιστεί τους ανθρώπους που δεν πρέπει να υπερασπιστούν με πολύ λάθος επιχειρήματα, με πρόφαση ταλέντου όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τον Γιώργο Κιμούλη και το ταλέντο του.

Δεν είναι το ταλέντο που κρίνεται αλλά οι κακοποιητικές συμπεριφορές. Και να θυμίσω μία δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου. Όχι δεν είμαστε σε τρύπα κ. Παπαδόπουλε, είμαστε έξω από την τρύπα. Είμαστε χαρούμενοι που σταμάτησαν οι κακοποιητικές δράσεις στους ανθρώπους της δουλειάς μας. Ο σκοπός επετεύχθη».

 

 

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην δημοσιογράφο της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου «ζήτησε χρόνο από τους δημοσιογράφος για να διαχειριστεί την κατάσταση».

«Το καταλαβαίνω ότι περιμένετε αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί πρέπει να προσέχω τις λέξεις μου»

 

 

Με αφορμή τα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη ραδιοφωνική της εκπομπή μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα» στο #ToPrwino, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας πω μία αλήθεια που δεν σας την έχω πει 11 μήνες τώρα. Το ξέρετε ότι με βρίζουν και με απειλούν όλες οι πλευρές στη συγκεκριμένη περίπτωση και γι’ αυτό κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Η πλευρά Φιλιππίδη και το λέω για πρώτη φορά, θεωρεί ότι δεν ήμουν σωστός απέναντί του και ουσιαστικά με τη θέση μου στήριξα τις κυρίες. Και μου λένε ότι δεν βγαίνουν στην εκπομπή και δεν μου δίνουν πληροφόρηση.

Η πλευρά των κυριών μου λέει ότι δεν βγαίνει στην εκπομπή γιατί υποστηρίζει πως ήμουν απαράδεκτος και στήριξα τον Φιλιππίδη. Εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ γιατί και οι δύο νομίζουν ότι είμαι εναντίον τους. Άρα κι εγώ αλλά και ως εκπομπή εδώ έχουμε κάνει κάτι καλά».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Επίσης, να πω σε όσους μιλάνε για τηλεδίκες, όταν εκείνοι λένε κρίση δεν είναι τηλεδίκη, όταν άλλος λέει κρίση είναι τηλεδίκη; Και δεύτερον, να μην είμαστε υποκριτές. Την απόφαση της δικαιοσύνης τη γράφετε όλοι όσοι έχετε άποψη και κάνετε πραγματικά δίκες, στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι πιστεύετε αυτά που πιστεύατε πριν από την απόφαση. Δηλαδή κάποιες κυρίες λένε ότι είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε για τον βιασμό. Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι τελείως αθώος ο Φιλιππίδης παρότι καταδικάστηκε για τις 2 απόπειρες. Όλα τα άλλα είναι ψέματα κι εγώ δεν λέω ψέματα. Βγείτε και παραδεχτείτε το».

Για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συμφωνώ στα περισσότερα μαζί της, βγήκε και είπε ότι η πρώτη κυρία βιάστηκε. Άρα ποιος την πήρε την απόφαση; Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου; Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είμαι ο πάπας της Ρώμης. Να μη σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου που λέει ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο, του το αναγνωρίζουν και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη; Αυτή είναι η αλήθεια μου.

Η Αναστασοπούλου που βγαίνει και λέει ότι ο Φιλιππίδης βίασε την πρώτη κυρία, δεν κάνει δίκη του ραδιοφώνου; Όταν έχεις δημόσιο λόγο, δίκη κάνεις. Οι άλλες εκπομπές κάνουν δίκη για την κα Αναστασοπούλου. Έλα τώρα…».

 

 

 

Τις δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασαν στο #Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε: «Άκουσα την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να λέει πάρα πολύ ωραία πράγματα και θα σταθώ ότι δεν ήθελε από την αρχή να βγαίνει να μιλά γι’ αυτήν την ιστορία. Στη συνέχεια, βέβαια, μιας και κράτησε πολύ χρόνο αυτή η ιστορία, βγήκαν κάποιες κυρίες από αυτές – ήταν οι τρεις κυρίες που είχαν κάνει αρχικά καταγγελίες στο ΣΕΗ και στο instagram για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στην αρχή τις παίρναμε τηλέφωνο και δεν ήθελαν να μιλήσουν. 

Νομίζω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προέβη σε ένα γλωσσικό σφάλμα, μακάρι να είναι αυτό, γιατί από τη στιγμή που υπάρχει μία απόφαση από τη δικαιοσύνη που λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος για τον βιασμό, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι η κοπέλα που έχει βιαστεί 2 φορές δεν δικαιώθηκε.

Αν δεν είναι γλωσσικό σφάλμα, τότε υπάρχει πρόβλημα γιατί και οι άλλες κοπέλες για τις οποίες καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις απόπειρες, βγαίνουν και λένε «ξέρεις κάτι; Όχι δεν αποπειράθηκε να τις βιάσει». Μα πώς δεν αποπειράθηκε; Αφού η δικαιοσύνη απεφάνθη.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν την βίασε. Άρα πώς η κοπέλα την οποία βίασε 2 φορές, δεν νιώθει δικαιωμένη όπως είπε;».

Τότε τον λόγο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συμφώνησε με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου. «Έχεις δίκιο, αυτό χτύπησε και σε μένα. Γιατί τόσο καιρό λέμε ότι περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αλλά αν δεν συμφωνούμε με την απόφαση, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να την προσβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο».

«Έχουμε τη δικαιοσύνη που αποτελεί τον φάρο όλων αυτών των υποθέσεων, αν αρχίσουμε να την αμφισβητούμε, είμαστε ζούγκλα, δεν υπάρχουν νόμοι (…) θα τα παρουσιάζουμε όπως τα θέλουμε;» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»