«Έκανα πράγματα που οι γονείς μου δεν τα έμαθαν ποτέ»

Έμιλυ Κολιανδρή για τον Χρήστο Λούλη: «Ο έρωτας με τον Χρήστο Λούλη ήταν τα «Πέτρινα Χρόνια». Όταν του ζητούσαν να προτείνει μια γυναίκα κι ενώ πληρούσα όλες τις προδιαγραφές, δεν με πρότεινε ποτέ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Έμιλυ Κολιανδρή έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια, τον Χρήστο Λούλη, αλλά και την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. 

Η Κύπρια ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #PameDanai και αρχικά, μίλησε για την εφηβεία της.

«Έκανα πράγματα που οι γονείς μου δεν τα έμαθαν ποτέ, όπως να μπω σφαιριστήριο, όπου σύχναζαν μεγαλύτερα αγόρια και στρατιώτες. Όταν ήρθα από την Κύπρο, από την ασφάλεια του σπιτιού μου στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Ομόνοια, είδα πρώτη φορά άστεγους και ναρκομανείς, ήταν σοκαριστικό», δήλωσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Λούλης: «Όταν είδα την Έμιλυ κατάλαβα αμέσως ότι μου άρεσε»

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο και τους καθηγητές που αντιμετώπισε.

«Οι μεγάλοι θεατρίνοι που είχαμε ως δάσκαλους στη σχολή, είχαν καταφέρει να μας κάνουν να έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα ήταν ζόρικα. Με τα δεδομένα της εποχής μας, θα μπορούσε να πει κάνεις ότι τότε η συμπεριφορά των δασκάλων μας ήταν στα όρια της κακοποίησης. Το μεγαλύτερο θεατρικό σχολείο, που ήταν και περιπέτεια, ήταν η μαθητεία κοντά στον Λευτέρη Βογιατζή, ήταν σαν να αναζητούσε το τέλειο σε όλη του τη ζωή», εξήγησε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τον έρωτα της με τον Χρήστο Λούλη και τον γάμο τους, η Έμιλυ Κολιανδρή εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από μια πρόβα.

«Ο έρωτάς μας με τον Χρήστο γεννήθηκε σε μεγάλη δυσκολία, ίσως για αυτό κράτησε. Λόγω της σκληρότητας που υπήρχε στην πρόβα, ο Χρήστος έπαθε ένα αυτοάνοσο, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κούτσαινε και κυκλοφορούσε με πατερίτσες. Εγώ ένιωθα η πιο άσχημη, η χειρότερη από όλους και η πιο ατάλαντη ηθοποιός. Ο έρωτας μας ήταν στα "Πέτρινα Χρόνια" και όλα αυτά κρυφά από τον Λευτέρη Βογιατζή. Δεν ήταν ωραίο ο άνθρωπος που μόλις έχεις γνωρίσει να σε βλέπει σε άσχημη εκδοχή, σε πρόβες που σε ταπεινώνουν. Επιδιώκαμε να καθόμαστε πάντα μαζί στις πρόβες, να αγγιζόμαστε φευγαλέα. Θυμάμαι πως την πρώτη φορά που τον είδα, η συνάντησή μας ήταν κινηματογραφική. Είχα μείνει με την ομορφιά του Χρήστου, είχα ζαλιστεί λίγο», δήλωσε.

Η Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε στη συνέχεια για τον γάμο τους και τόνισε πως ο σύζυγός της είναι ο «πιο κουλ κι ευχάριστος γονιός».

«Όταν είσαι πολλά χρόνια με τον άλλο, παίζει ρόλο ακόμα και το πώς κάνει πίσω ο άλλος. Ο Χρήστος έχει το χάρισμα να μη μου εναντιώνεται, πράγμα που εγώ δεν το καταφέρνω. Είναι επίσης και σπουδαίος πατέρας. Είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μας. Ως μαμά και γυναίκα, μπορεί να έχω νεύρα έχοντας να οργανώσω πολλά πράγματα πριν φύγω από το σπίτι, ενώ ο Χρήστος είναι ο πιο κουλ κι ευχάριστος γονιός», δήλωσε για τον ηθοποιός.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Χρήστος Λούλης ποτέ δεν την πρότεινε για κάποια δουλειά.

«Είχε ήδη ξεκινήσει την πορεία του στην υποκριτική, όταν αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Όταν του ζητούσαν να προτείνει μια γυναίκα κι ενώ πληρούσα όλες τις προδιαγραφές, δεν με πρότεινε ποτέ. Όταν δεν με πρότεινε για δουλειές, τότε με πλήγωνε, αλλά εκ των υστέρων μου άρεσε που δεν το έκανε, γιατί αν ένιωθα ότι του χρωστάω, αυτό θα είχε επίπτωση στη σχέση μας», είπε κλείνοντας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη