«Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Θα φανεί η αλήθεια!»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Διευκρινίζει για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια. Μην τους κάνετε τη χάρη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετέχει στις πορείες διαμαρτυρίας για το διάταγμα που υποβαθμίζει τα πτυχία των ηθοποιών.

 

 

Κάνοντας δημόσια αναφορά στο κίνημα #metoo που έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στον χώρο των καλλιτεχνών, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα, όπως παρουσιάστηκε από βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μαλ@κ@ς που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;». Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα.

Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία γι΄αυτό, σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση τρυπούλα θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα, σας ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

 

 

Μετά τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες που αφορούν στην πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προχώρησε σε διευκρινίσεις στην ραδιοφωνική της εκπομπή, στο #PrideRadio.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο. Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της.

Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου,  δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου.

Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τις πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, έγινε γνωστό μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αγωγή.

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»