Βγήκαν «μαχαίρια»: Μαρία Vs. Πωλίνα - «Ξέρω ποιος γουστάρει στο σπίτι την Μαρία»

#MasterChefGR: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box! - Οι χειρότερες προσπάθειες και τα δάκρυα του Νικήτα - Επέστρεψε και τον υποδέχθηκαν με φαρμάκι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, δημιούργησε ένα κενό και απόψε (Δευτέρα 13/2) οι διαγωνιζόμενοι έμαθαν πώς αυτό θα αναπληρωθεί.

Τα στρατόπεδα του φετινού διαγωνισμού!

 

 

 

Και δεν χάρηκαν καθόλου, όπως είδαμε αφού υποδέχτηκαν τον Σταύρο Παπαδόπουλο με τα μούτρα στο πάτωμα.

«Ένα άτομο ακόμη. Εμένα δε μου λέει κάτι αυτό. Και 10 να έρθουν θα τους στείλω από εκεί που ήρθαν», δήλωσε ο Θεόδωρος ενώ μερικοί ακόμη από τους συμπαίκτες του έσταξαν φαρμάκι

«Είμαι πάρα πολύ καλά που φοράω τη λευκή ποδιά. Μου είχε λείψει. Τη δεύτερη ευκαιρία θα την πιάσω από τα μαλλιά» ανέφερε ο Σταύρος στο MasterChef.

 

 

 

Στο επεισόδιο οι επίδοξοι MasterChefs ήρθαν «αντιμέτωποι» όχι με ένα, αλλά με τρία κουτιά, ένα λευκό, ένα μαύρο και ένα κόκκινο, που έκρυβαν τα υλικά που προτιμούν περισσότερο οι τρεις chef κριτές στα εστιατόρια τους.

Η Κύπρια Μαρία Ματσούκαρου, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην Ομαδική Δοκιμασία της προηγούμενης εβδομάδας, είχε στη διάθεσή της τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι αποφάσεις της επηρέασαν σημαντικά το αποτέλεσμα.

Τα πλεονεκτήματα της Μαρίας στο Mystery Box - Πώς μοίρασε τα κουτιά;  στο στόχαστρό της, η Πωλίνα, ο Άγγελος και ο Νίκος Κ.

 

 

«Ήταν πάνω κάτω σίγουρο ότι θα έπαιρνε υλικά από αυτά τα άτομα. Αυτά τα άτομα στο σπίτι έχουν νια παραπάνω έπαρση, μαγειρικά δεν τους έχω ακόμα σκιαγραφήσει. Είναι σκοτεινοί τύποι. Δεν μπορεί να είμαστε ακόμα στους 22 παίκτες και να λες θα κερδίσω. Η Μαρία το ξέρει και με αυτή την επιλογή νομίζω έπιασε λαβράκι», δήλωσε ο Γιώργος Πορφύρης ενώ η Πωλίνα έκανε αποκαλύψεις και η σχέση τους βγήκε στην επιφάνεια.

Ενοχλημένη είναι η Πωλίνα με την συμπεριφορά της Μαρίας. Συγκεκριμένα η Μαρία της αφαίρεσε υλικά από το γλυκό που ήταν να μαγειρέψει, χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα που είχε. Αυτό ήταν η αφορμή η Πωλίνα να περάσει σε αποκαλύψεις:

«Η Μαρία δεν σταματάει να μιλάει ποτέ και λέει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ότι με γουστάρει κάποιον από το σπίτι και έχω σχέση με κάποιον στο σπίτι. Δεν θέλω να πω με ποιον. Γιατί το κάνεις; Γιατί το είπες; Εγώ ξέρω ποιος γουστάρει τη Μαρία αλλά δεν το λέω σε όλους. Της είπα μια στιγμή που ήμασταν μόνοι με την Μαρία, ότι δεν μου αρέσει αυτό… Εγώ έχω ζωή, ανθρώπους που αγαπάω, το αγόρι μου, τους γονείς μου και για εμένα δεν είναι καλό.

Είναι προσωπικό μου. Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα και να μιλάς για κάτι τέτοιο» είπε εκνευρισμένη η Πωλίνα στο MasterChef.

 

 

Αριστοτέλης για Πωλίνα: «Τι είμαστε, φιλανθρωπικό ίδρυμα;»

 

 

 Το κακό πιάτο του Νικήτα και η συγκίνηση

 

 

Το ωμό ρύζι του Βαγγέλη που... περνάει το πάσο!

 

 

Το τέλειο πιάτο του Ηλία!

 

 

Τα "Κοντιζάκια" και τα "Πορφυράκια" του Γιώργου!

 

 

Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box!

Ο Ηλίας Kαζιόλη που κέρδισε το Mystery Box, τα 1000 € και το πιάτο του θα μπει στο μενού του εστιατορίου του θείου Λεωνίδα Κουτσόπουλου, προκάλεσε - προκάλεσε τους συμπαίκτες από το δικό του MasterChefGR, με τους οποίους δεν είχε ποτέ καλή σχέση, να τους κάνει το τραπέζι. Ανάμεσα τους ο Σταυρής Γεωργίου, ο Σταύρος Bαρθαλίτης, o Mπελλος και η Μαρία και η Κατερίνα Λένη.

 

 

 Οι χειρότερες προσπάθειες στο Mystery Box και τα δάκρυα του Νικήτα

 

 

To trailer 17ου επεισοδίου - Τρίτη 14.2.2023

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου