Η κόντρα της βασίλισσας Letizia με την Marie Chantal & η συμφιλίωση στην κηδεία

Παύλος: Ο «διάδοχος» χωρίς θρόνο, το εξοχικό στα Χάμπτονς και η πάμπλουτη σύζυγός του, Marie Chantal 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το tweet που έφερε την ρήξη. Η σύζυγος του Παύλου και η σύζυγος του πρώτου του ξάδελφου και βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, είχαν ψυχρανθεί για ένα διάστημα, αλλά μπροστά στο κοινό οικογενειακό πένθος για τον τέως αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στην Αθήνα.  

Οι Ευρωπαίοι γαλαζοαίματοι οι οποίοι βρέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Αθήνα, συνδέονται είτε με στενούς, είτε με μακρινούς συγγενικούς δεσμούς. Δύο όμως γυναίκες που είναι μέλη της ευρύτερης οικογένειας του τέως, είχαν μία άγνωστη σε πολλούς κόντρα και μία συμφιλίωση που έγινε λίγες ώρες πριν στην Αθήνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η βασίλισσα της Ισπανίας Letizia και η σύζυγος του Παύλου Μarie Chantal άφησαν πίσω αυτά που τους χώριζαν και εμφανίστηκαν συμφιλιωμένες.

 

Το δείπνο που τις έφερε κοντά

Οι περισσότεροι από τους εστεμμένους και υψηλούς προσκεκλημένους, είχαν φτάσει νωρίς χθες το απόγευμα στην Αθήνα για να παραστούν σήμερα στον αποχαιρετισμό του τέως. Η οικογένεια του Κωνσταντίνου για να τους τιμήσει έδωσε ένα δείπνο για 50 άτομα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και εκεί φάνηκαν χαμογελαστές και αγκαζέ, η βασίλισσα της Ισπανίας Letizia και η σύζυγος του Παύλου Marie Chantal.

Την αντίφαση στις σχέσεις τους με το παρελθόν, εντόπισαν τα ξένα δίκτυα που κάλυψαν για όλη την Ευρώπη το γεγονός και θυμήθηκαν ξανά για ποιο λόγο είχαν τσακωθεί.

 

 

Όλα είχαν ξεκινήσει από τον καυγά που έγινε μπροστά στις κάμερες το 2018 μεταξύ της βασίλισσας της Ισπανίας (πεθεράς της Letizia και μητέρας του Felipe), Σοφίας. Είχε αρνηθεί να βγουν φωτογραφία οι κόρες της μαζί με την γιαγιά τους και ο λεκτικός διακπληκτισμός τους είχε γίνει ορατός σε όλους, φέρνοντας και σε αμηχανία τον βασιλιά.

 

 

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις σε όλο τον κόσμο και σχολιάστηκε και από τα social media. Τότε από το προφίλ της στο Twitter, η Marie Chantal παρά την συγγενική τους σχέση, (Παύλος και Felipe είναι πρώτα ξαδέλφια) σχολίασε την κίνηση αυτή, γράφοντας μάλιστα: «Αυτό με κάνει να θυμώνω πάρα πολύ. Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτή την μεταχείριση. Έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

 

 
 
Αυτό έφερε μία ψυχρότητα στις σχέσεις τους, οι οποίες όμως με την πάροδο ήδη 4 χρόνων από το συμβάν, φάνηκε πως αποκαταστάθηκαν. Αφενός το κοινό τους πένθος, αφετέρου λόγω και της υψηλής τους θέσης στην Royal ευρωπαϊκή ελίτ, άφησαν τις διαφορές τους στο παρελθόν. Και έγιναν ξανά φίλες. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν να είναι.
 
 
 
 

 

Ποιος είναι ο Παύλος, γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η η πάμπλουτη σύζυγός του, Marie Chantal 

Ο Παύλος είναι ο πρώτος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Γεννήθηκε το 1967 ως πρίγκιπας Παύλος της Ελλάδος και της Δανίας στα θερινά Ανάκτορα του Τατοΐου στην Αθήνα. Μεγάλωσε στη Ρώμη έπειτα από το αποτυχημένο αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967 ενάντια στη δικτατορία των Συνταγματαρχών και τη φυγή του Κωνσταντίνου από την Ελλάδα. 

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά παντρεύτηκε το 1995 στο Λονδίνο την Marie Chantal, τη γοητευτική jet setter με δισεκατομμυριούχο πατέρα.

 

 

Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά: Την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

 

 

 

 

Το εξοχικό αξίας εκατομμυρίων στα Χάμπτονς του «διαδόχου» Παύλου και της συζύγου του, Marie Chantal

Η Marie Chantal και ο Παύλος έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο real estate και μαζί απολαμβάνουν στο έπακρο τη ζωή τους στο εξωτερικό. Πριν από πέντε χρόνια το ζεύγος απέκτησε νέα εξοχική κατοικία στα περίφημα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Θεωρείται ένα από τα ακριβότερα καλοκαιρινά θέρετρα των ΗΠΑ και πολύ δύσκολα θα βρει κάποιος κατοικία που να κοστίζει λιγότερο από 2.000.000 δολάρια. Άλλωστε η ελίτ της Αμερικής μαζεύεται κάθε καλοκαίρι στο παραθαλάσσιο μέρος για να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς!

Όπως δημοσιεύει το newmoney.gr, το κόστος της τελευταίας κατοικίας του ζευγαριού ανήρθε κοντά στα 17.000.000 ευρώ και αποκτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, όταν η τιμή του είχε πέσει κατά 40% από την αρχική, που ήταν 27.000.000.

 

 Η Marie Chantal στις πιο πλούσιες γυναίκες της Βρετανίας

Ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του Παύλου, συνιδρυτής των Duty Free Shops φέρεται να ξόδεψε αρκετά χρήματα, για να αποκτήσει ο γαμπρός και η κόρη του το νέο, έκτο στην σειρά σπίτι τους.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως η προσωπική περιουσία του πατέρα της Marie Chantal αγγίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα επτά δισ. ευρώ και θεωρείται ένας άνθρωπος που χαίρεται να ξοδεύει για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για την κόρη του!

Το 2020, η Marie Chantal κατέλαβε τη 12η θέση στη λίστα των Sunday Times με τους πιο πλούσιους Βρετανούς και Βρετανίδες. Η οικογενειακή της περιουσία ανερχόταν τότε σε 2.15 δισ. λίρες.

Η σύζυγος του Παύλου είναι επιχειρηματίας στον χώρο της παιδικής ένδυσης, ωστόσο δεν οφείλεται σε αυτή τη δραστηριότητά της η τεράστια περιουσία της, αλλά στον πατέρα της.

Ο Robert Miller, είναι γνωστός και ως ο βασιλιάς των duty free σε Ασία και Αμερική. Δημιούργησε τη δεκαετία του ’60 τα περίφημα DFS (Duty Free Shops), των οποίων μάλιστα η Marie Chantal είναι διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου.

 

 

Οι σκέψεις για εγκατάσταση στην Ελλάδα

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να κυκλοφορεί έντονα η φημολογία τόσο μέσα από το «Πρωινό» όσο και μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως ο Παύλος σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, Marie Chantal.

Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη, καθώς εκεί σπουδάζουν τα παιδιά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, η κόρη του Μαρία Ολυμπία.

Σύμφωνα με το Star, στενοί φίλοι και συνεργάτες του Παύλου έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για ανεύρεση κατοικίας στην Αθήνα για όταν και όποτε εκείνος θελήσει να μείνει εν τέλει στην Ελλάδα. Αυτό θα συμβεί μόνο όταν κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες του στο εξωτερικό. 

Από την άλλη, όπως ανέφερε ο εκδότης, Κωνσταντίνος Λουκάς στην εκπομπή T-Live, δεν προβλέπεται μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο»
Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»