Τα κατάφεραν τα δίδυμα αδέρφια από την Λευκωσία στην πρεμιέρα του #MasterChefGR;

#MasterChefGR: Η συγκινητική ιστορία του παίκτη με την αλωπεκία: «Τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι» - Συγκλονισμένοι οι κριτές με την εξομολόγηση: «Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε ποτέ» - H οικογενειακή ιστορία διαγωνιζόμενου έφερε την αποκάλυψη του Κουτσόπουλου: «Συμπάσχω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #MasterChefGR έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας .

Το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται στο top5 των διαχρονικά πιο δημοφιλών format παγκοσμίως, και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, έκανε πρεμιέρα

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος, τόσο στο είδος του, όσο  και στην prime time τηλεοπτική ζώνη, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή!

Οι τρεις chef της καρδιάς μας, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επιστρέφουν στον αγαπημένο τους, γνώριμο τόπο του τέλειου μαγειρικού εγκλήματος και αναζητάνε μάγειρες… από κούνια! Μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες και ακραίες μαγειρικές προσεγγίσεις, με φαντασία, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσα τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη #MasterChefGR!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #MasterChefGR: H audition του Αιμίλιου από την Kύπρο που θα αξιοποιήσει το ποσό για φυλομετάβαση

 

Έτσι, στο πρώτο επεισόδιο του #MasterChefGR, πέντε παίκτες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν το εισητήριο για το σπίτι.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο, Μαρία, Νίκο, Δώρα και Νικήτα.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας ήταν ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε στις φετινές οντισιόν του #MasterChefGR κι έκανε τα πάντα για να καταπλήξει τους τρεις κριτές με τις μαγειρικές του επιδόσεις. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για όσους είναι κοντά σε αυτήν του την προσπάθεια δίχως να αναφέρει τον πατέρα του. Αυτό προκάλεσε την απορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Να γίνω αδιάκριτος; Αν θες. Ακούσαμε γιαγιά, αδέρφια και τα λοιπά. Ο μπαμπάς υποστηρίζει;» ρώτησε ο κριτής κι ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως γνώρισε τον πατέρα του στα 18 -γιατί δεν είχαν επαφές- κι έφυγε από την ζωή όταν ο ίδιος ήταν 19: «Δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Δεν είναι το tragic story πατέρα γιου».

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

 

 

'Eνας από τους υποψήφιους που εντυπωσίασε τους κριτές, ήταν ο Νίκος Τράκας.

Ο 29χρονος από την Αθήνα δήλωσε πως η ιδέα της μαγειρικής του είχε μπει στο μυαλό από τον στρατό και αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά. Ο διαγωνιζόμενος, που ασχολείται ερασιτεχνικά και με το μόντελινγκ, συγκίνησε στη συνέχεια το πλατό, όταν μίλησε για την αλωπεκία που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο».

Στη συνέχεια ο Νίκος Τράκας πρόσθεσε: «Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό»

 

 

 

Την συγκλονιστική ιστορία της απώλειας του άντρα της διηγήθηκε η Κωνσταντίνα στους κριτές του #MasterChefGR. Ο σύζυγός κοιμόταν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ με την ίδια να είναι σε κατάσταση σοκ και να μην θυμάται καν στιγμές από το τραγικό συμβάν.

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» είπε η Κωνσταντίνα στο MasterChef για την τραγική απώλεια που έζησε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν συγκλονισμένος για το πως έχει χειριστεί την κατάσταση και πως αυτό την οδήγησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με την μαγειρική: «Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό.»

Η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να πάρει κάποια ποδιά για να συνεχίσει την πορεία της στο #MasterChefGR:.

 

 

Η 25χρονη Μαρία Ματσούκαρου ήταν η πρώτη παίκτρια που εμφανίστηκε στις οντισιόν από την Κύπρο. Εμφανίστηκε στο διαγωνισμό με τον δίδυμο αδερφό της Ανδρέα. 

Την οντισιόν μαζί τους ήταν και η μητέρα τους.

Για τον Ανδρέα και κριτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει μαύρη ποδιά και μια δεύτερη ευκαιρία. Για την Μαρία η κριτική επιτροπή αποφάσισε με την προτροπή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να δώσει λευκή ποδιά και να την περάσει κατευθείαν στο σπίτι.

Ο θείος Λεωνίδας πιστεύει ότι η Μαρία μπήκε στο διαγωνισμό για να φτάσει μέχρι το τέλος!

 

 

H Audition του Αστέριου

 

 

 

H Audition του Ρωμαίου

 

 

H Audition του Στράτου

 

 

H Audition της Δώρας

 

 

H Audition του Νικήτα

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»