O Μάστορας σταμάτησε το πρόγραμμα και είπε σε πελάτη: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι;»

Ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος, επιτέθηκε λεκτικά σε κάποιον από τα μπροστινά τραπέζια - Kάλεσε την ασφαλεία να τον απομακρύνουν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, στο οποίο ο Χρήστος Μάστορας, φανερά νευριασμένος, επιτέθηκε λεκτικά σε κάποιον πελάτη του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή, ο τραγουδιστής διακόπτει το τραγούδι και απευθυνόμενος σε κάποιον, λέει: «Βλάκα. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο;».

Ο Χρήστος Μάστορας στη συνέχεια συνέχισε να τραγουδάει, ενώ κάλεσε τους υπεύθυνους ασφαλείας του μαγαζιού να απομακρύνουν τον πελάτη, λέγοντας ότι το τραπέζι είναι κερασμένο από τον ίδιο.

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή #HappyDay του Alpha, ο Χρήστος Μάστορας τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου και ο λόγος ήταν η σύντροφός του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί.

Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο και άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και ο τραγουδιστής του ζήτησε να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι κι ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν πρόσβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού.

Και στη συνέχεια, προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση και να λήξει το περιστατικό.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί και ο τραγουδιστής προς το παρόν, έχει αρνηθεί να σχολιάσει κάτι για το συμβάν.

 

 
 

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Χρήστο Μάστορα μέσω μηνυμάτων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, την βραδιά που έγινε ο καυγάς διασκέδασε και ο ίδιος στο μαγαζί. Ωστόσο, δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Δεν έγινε με μένα ο καυγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω. Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”. Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”»

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων