To πάρτυ της Shakira: «Τι θα ήμασταν χωρίς φίλους που μας σκουπίζουν τα δάκρυα;»

Η τραγουδίστρια διασκέδασε με τους φίλους της, λίγες ώρες μετά την «χορηγημένη από Renault και Casio απάντηση» του Pique στο τελευταίο της τραγούδι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Shakira απασχολεί για ακόμη μία φορά τον ξένο Τύπο, αφού με το νέο της τραγούδι ρίχνει τα δικά της «καρφιά» στον πρώην σύντροφό της, Gerard Pique, ο οποίος είναι σε σχέση με την Clara Chia.

Στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη σύντροφο του πρώην ποδοσφαιριστή, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

 

 

 

Ο Gerard Pique απάντησε με τον πιο απρόσμενο τρόπο, αφού εμφανίστηκε να οδηγεί ένα Twingo της εταιρείας Renault.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Η Κολομβιανή σταρ, ωστόσο, δείχνει να θέλει να έχει εκείνη τον τελευταίο λόγο σε αυτόν τον «μαραθώνιο» της σπόντας από τον έναν στον άλλο.

Μέσα από ανάρτηση που μοιράστηκε στα social media, εμφανίζεται η ίδια να διασκεδάζει με τους φίλους της. Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η ποπ σταρ διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της στη Βαρκελώνη.

Στη λεζάντα του κλιπ, έγραψε: «Τι θα ήμασταν χωρίς φίλους που μας στεγνώνουν τα δάκρυα και επίσης γιορτάζουν τις καλές στιγμές;».

 

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι της τραγουδίστριας τράβηξε την προσοχή ορισμένων ακολούθων και φαν της, μερικοί εκ των πήγαν στην πόρτα του σπιτιού της για να μοιραστούν μαζί της αυτή τη στιγμή.

Η Shakira δεν δίστασε μάλιστα να βγει στη βεράντα για να χαιρετήσει μερικούς από αυτούς.

Αφού ευχαρίστησε στον κόσμο που βρέθηκε στο δρόμο, έστειλε ένα φιλί και κάποιοι την κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

 

 

 

Η «μπηχτή» του Gerard Pique μετά τους στίχους στο νέο τραγούδι της Shakira

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» τραγουδά η Shakira πιθανότατα αναφερόμενη στην νέα σύντροφο του Gerard Pique.

Από την πλευρά του, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα δεν άφησε αναπάντητες τις σπόντες της Shakira, περνώντας στην αντεπίθεση. Έτσι, αφού έκανε την εταιρία ρολογιών «Casio» χορηγό του πρωταθλήματος Kings League που έχει, σήμερα το πρωί (Κυριακή 15/1), ο Pique πήγε στο προπονητικό κέντρο με ένα Renault Twingo. Μάλιστα, βγαίνοντας από το αμάξι, ήταν πολύ χαμογελαστός.

 

 

Υπενθυμίζεται πως σε event που αφορούσε το Kings League, τη λίγκα ποδοσφαίρου 7×7, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα Twitch, ο 35χρονος ανακοίνωσε πως η εταιρία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος.

Όταν το ανακοίνωσε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν: «Φίλε μας δουλεύεις τώρα, έτσι;» ακούστηκε να λέει ένας. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή» απάντησε ο Πικέ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγουέρο, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας που λαμβάνει μέρος στην Kings League του Gerard Pique: «Για το τραγούδι της Shakira μπήκε!» είπε για το νέο deal και ερωτώμενος για το αν το τραγούδι της αναφέρεται στον Pique, απάντησε: «Εεεε, νομίζω πως ναι!».

 

 

 

Επίσης, ο πρώην κεντρικός αμυντικός είπε πως στην τρίτη αγωνιστική της λίγκας του, θα πάει στο γήπεδο με ένα αυτοκίνητο Twingo: «Τι έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo» δήλωσε.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Clara Chia, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Gerard Pique.

 

 

 

 

Η Shakira και ο Gerard Piqueανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Μilan και τον 7χρονο Sasha. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Waka-Waka που ήταν το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»