Η δίκη Φιλιππίδη συνεχίζεται με τις καταθέσεις Δανδουλάκη, Δροσάκη, Παπούλια

 H κατάθεση της Τζούλης Σούμα: «Μου είπε ότι κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε, εκείνη ούρλιαζε, της άνοιξε τα πόδια, της κατέβασε το εσώρουχο... Ηταν σε συνθήκη τρομοκρατίας για εβδομάδες»  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίστηκε με την κατάθεση των ηθοποιών Τζούλης Σούμα και Ανδρομάχης Δαυλού.

Οι δύο μάρτυρες κατέθεσαν καθώς προτάθηκαν από τη δεύτερη καταγγέλλουσα η οποία έχει καταθέσει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αποπειράθηκε να την βιάσει το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν οι ηθοποιοί Τζούλη Σούμα & Ανδρομάχη Δαυλού -  Πότε αναμένεται να καταθέσει η Κάτια Δανδουλάκη

 

 

Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η ηθοποιός Τζούλη Σούμα η οποία ανέφερε πως της εκμυστηρεύτηκε η καταγγέλλουσα το 2018 πολύ ταραγμένη πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε αποπειραθεί να την βιάσει.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι γνωρίστηκε με την καταγγέλλουσα ηθοποιό στο πλαίσιο μιας παράστασης το 2014, από τότε διατηρούν φιλική σχέση ενώ το 2018 της εκμυστηρεύτηκε τι συνέβη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τον Φεβρουάριο του 2018 με κάλεσε σπίτι της και είδα το μωρό της. Ήμασταν χαλαρές. Και σκεφτόμασταν τι θα κάνουμε για επόμενη σεζόν. Και θερινή και χειμερινή. Πολλές δουλειές οργανώνονται εγκαίρως κι εγώ πάντα της έλεγα να παίρνει τηλέφωνα, να στέλνει βιογραφικά. Εγώ το έκανα και το κάνω κατά κόρον. Σε αυτή τη συζήτηση ακούστηκε το όνομα Φιλιππίδης. Μου είπε «οχι, οχι, απαπαπα».

Δεν αισθανόταν καλά, την είδα ταράχτηκε. Μου είπε ότι είχε κληθεί να κάνει αντικατάσταση για το έργο «Μπακαλόγατος» και ότι της επιτέθηκε ο Φιλιππίδης στο καμαρίνι του. Μου είπε αναλυτικά τι συνέβη. Μου είπε ότι κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε, ότι άρχισε εκείνη να ουρλιάζει, να φωνάζει, ότι της άνοιξε τα πόδια, ότι της κατέβασε το κολάν και το εσώρουχο.

Μου είπε ότι τον κλώτσησε και άρχισε να κοπανάει την πόρτα και να ουρλιάζει και εκείνος ξενέρωσε και άνοιξε την πόρτα. Μου είπε ότι της είπε ότι θα την καταστρέψει και ότι θα το βρει μπροστά της. Ήταν ταραγμένη, φρικτά στεναχωρημένη.

Μου είπε ότι την έπαιρνε τηλέφωνο και την απειλούσε, της μίλαγε με χυδαίες εκφράσεις και ήταν σε συνθήκη τρομοκρατίας για δύο εβδομάδες περίπου» περιέγραψε η μάρτυρας στο Δικαστήριο.

Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει αυτοψία σε παρόμοιο αυτοκίνητο με αυτό που είχε ο κατηγορούμενος το 2014, όταν κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την τρίτη καταγγέλλουσα.

Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 με την Κάτια Δανδουλάκη, την Λένα Δροσάκη και την Εβελίνα Παπούλια

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη