Νέος έρωτας για την 76χρονη Cher – Ποιος είναι ο 36χρονος σύντροφός της

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι εδώ και λίγο καιρό η Cher, η οποία φαίνεται πως είναι σε σχέση με τον Alexander Edwards.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Παρά το γεγονός ότι ο μουσικός παραγωγός φαίνεται πως είχε ένα «ιδιαίτερο παρελθόν», αφού τα τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει απατήσει την πρώην του με… 12 διαφορετικές γυναίκες, η 76χρονη τραγουδίστρια δεν τα έλαβε στα σοβαρά και ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο. 

Πιασμένοι χέρι-χέρι η 76χρονη τραγουδίστρια - είδωλο και ο 36χρονος μουσικός παραγωγός απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό ενώ περπατούσαν στους δρόμους της Καλιφόρνια, ενώ προηγουμένως είχαν απολαύσει ένα γεύμα, μαζί με τον καλό τους φίλο Tyga.

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της #DailyMail, η Cher και ο Alexander Edwards παρά τα φλας των παπαράτσι, συνέχισαν να κρατούν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Ωστόσο, κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής, τον ερωτικό δεσμό τους

 

 Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Cher

Ο Alexander Edwards είναι μουσικός παραγωγός της #UniversalMusicGroup και μέχρι και πριν από ένα χρόνο απασχολούσε τα ξένα μέσα ενημέρωσης, με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.

Tο όνομά του είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τις κατηγορίες της πρώην του, Amber Rose, η οποία είναι μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού SlutWalk. Ο Alexander Edwards είχε κατηγορηθεί ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα, η Rose δεν δίστασε να τον εκθέσει και δημόσια στο Instagram

 

 

Η Rose είχε αποκαλύψει μέσω μίας ανακοίνωσης, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, πόσο άσχημα της έχει φερθεί ο σύντροφός της, ενώ είχε κάνει λόγο για ασέβεια και ψυχική κακοποίηση. Όπως ανέφερε, όχι μόνο την απάτησε, αλλά δεν σεβάστηκε στιγμή, ούτε εκείνη, αλλά ούτε και το παιδί, που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Bαρέθηκα να με απατάει και να με ρεζιλεύει στα παρασκήνια. Όλες εσείς οι 12 (αυτές που γνωρίζω τουλάχιστον) μπορείτε να τον πάρετε, είναι δικός σας. Ξέρετε όλες ότι έχει μία σχέση και ένα μωρό, αλλά επιλέξατε να πάτε μαζί του παρόλα αυτά. Είδα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σας. Όλες σας γνωρίζατε και καμιά σας δεν ενδιαφέρθηκε για εμένα. Δεν μπορώ να παλεύω πλέον, μόνη μου για την οικογένειά μου. Ήμουν πιστή και ανοιχτόμυαλη, όμως δεν έχω την ίδια ενέργεια για να την σπαταλάω έτσι, πια. Δεν θα πω ποτέ τα ονόματα αυτών των κοριτσιών, γιατί δεν έχω σκοπό να καταστρέψω τις ζωές τους, αλλά όλες εσείς ξέρετε ποιες είστε. Όσο για εκείνον, αυτή η έλλειψη πίστης και σεβασμού είναι γελοία, οπότε εγώ τελείωσα με αυτό» είχε γράψει η πρώην σύντροφός του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων