H Καγιά αναγκάστηκε να παραδεχτεί on camera, την αλήθεια για τους τσακωμούς της

Τάσος Σοφρωνίου και Βίκυ Καγιά ρίχνουν... χολή για την επική επιστροφή της Χατζηπαντελή στο #GNTMgr -  Η Σοφία απαντά - Ποια κοπέλα θα ήθελε να κερδίσει;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την είδηση που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και ήθελε τον Γιώργο Καράβα μετά από έναν έντονο τσακωμό με τη Βίκυ Καγιά να έχει αποχωρήσει από το γύρισμα του #GNTMgr, επιβεβαίωσε η ίδια η παρουσιάστρια.

Η κάμερα του #ΠρωινούMας συνάντησε τους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου στο αεροδρόμιο και δε θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για το περιστατικό αυτό.

«Ναι, ο Γιώργος έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς. Είχε και μια δουλειά βασικά» παραδέχτηκε η Βίκυ Καγιά που λίγες ημέρες πριν σε άλλες δηλώσεις αρνούνταν την οποιαδήποτε διαφωνία τους.

«Βγήκα να πάρω λίγο αέρα έξω και ξαναμπήκα» αρκέστηκε να πει από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Καράβας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Κατά του Τάσου Σοφρωνίου ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη, στον αέρα της εκπομπής #ΠρωινόMας. Η δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε αγενή, λέγοντας επίσης πως πρέπει να είναι πιο ευγενής και ήρεμος.

«Εγώ διαφωνώ με τον κύριο Σοφρωνίου και θέλω πολύ φιλικά να του πω να είναι λίγο πιο ευγενής και ήρεμος μαζί μας γιατί το ξέρουμε κι εμείς αυτό το κόλπο. Το να μας μιλάει έτσι απότομα και με το να αδειάζει τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα και καταθέτουν άποψη…

Επειδή και στο ριάλιτι τον έχω παρακολουθήσει να είναι πάρα πολύ απαξιωτικός… Είναι αγενής! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δημόσιο πρόσωπο, είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Δεν με αφορά η έντασή του, είναι αγενής. Μιλάει απαξιωτικά και για τους δημοσιογράφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε εμείς».

 

 

Τη Σοφία Χατζηπαντελή συνάντησε ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής #Breakfast@Star, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Το διεθνούς φήμης μοντέλο μίλησε για την επανένταξή της στην ομάδα του #GNTMgr έπειτα από μία μικρή απουσία και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια παίκτρια θα ήθελε ιδανικά να στεφθεί η νικήτρια του show.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή».

Ποιος θα είναι ο ρόλος της στο παιχνίδι από δω και πέρα; Η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκαθαρίζει: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge». Τέλος, όσον αφορά την κοπέλα που θα ήθελε να δει νικήτρια, το μοντέλο δηλώνει: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega