Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά για τον ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλάει για πρώτη φορά για τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της και τον λόγο που αποχώρησε από το #J2US

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H κάμερα της εκπομπής #Breakfast@Star βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής #GeiaSou και συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μίλησε αποκλειστικά για τον σκληρό ανταγωνισμό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν πρόσφατα, το #J2US αλλά και τη σχέση της με τους δυο της γιους.

«Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το Do#t, ενώ πρόσθεσε: «Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Για τις πρόσφατες έκτακτες αλλαγές προσώπων που έγιναν στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια σχολιάζει: «Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς τέλη καλοκαιριού. Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν είχες τη δυνατότητα να στήσεις μία εκπομπή έτσι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί. Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται. Μέχρι τώρα μας έχουν βγει σε καλό. Για παράδειγμα, χάρηκα πάρα πολύ που μπήκε ο Ισίδωρος Φίκαρης. Νιώθω ότι η εκπομπή δυνάμωσε κι άλλο».

Ποια είναι η σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τους δυο της γιους και υπάρχει το ενδεχόμενο να τους δούμε να την πλαισιώνουν σε κάποια εκπομπή; «Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου. Για οτιδήποτε συμβεί θα είμαι εκεί και εγώ και ο πατέρας τους, για όλα τα ζητήματα. Δύσκολα θα έβλεπα τον γιο μου, τον Νικήτα, σε πάνελ δίπλα μου, γιατί δε θέλω να υπάρχει ομφάλιος λώρος επαγγελματικά. Εκτός κι αν ήταν κάποια φοβερή ιδέα που την κάναμε οι δυο μας».

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην απουσία της φέτος από την κριτική επιτροπή του #J2US. «Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες