«Όταν χωρίζεις γίνεσαι κι εσύ μαμά. Για τον Ιάσωνα είμαι και μπαμπάς και μαμά!»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας και όπως εξομολογήθηκε για τον γιο του είναι και μαμά και μπαμπάς - Η Αναστασία Παντούση βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, #Ελένη και είχε μια όμορφη συζήτηση μαζί με την παρουσιάστρια.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας αποκαλύπτοντας πως από μικρός είχε την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και πως είναι αφοσιωμένος σε αυτά, που προσπαθεί να κάνει με τον γιο του Ιάσωνα.

«Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω παιδί, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και πίστευα, δεν το ήξερα, ότι θα είμαι, όχι καλός, αλλά αφοσιωμένος μπαμπάς, θα το δω ως λειτούργημα. Κι έτσι πηγαίνει μέχρι τώρα».

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε:«Δε θέλω να αμελήσω το παιδί μου και να το αφήσω σε πράγματα που θεωρώ ότι δε θα του κάνουν καλό. Θέλω να ζήσω μαζί του αυτά τα μικρά πράγματα, να του μαγειρέψω, να παίζουμε επιτραπέζια».

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε: «Όταν χωρίζεις γίνεσαι κι εσύ μια μαμά. Θεωρώ ότι για τον Ιάσωνα είμαι και μπαμπάς και μαμά». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς με δάκρυα στα μάτια μιλά για τον γιο του & τις πρώην του, Φωτεινή Ψυχίδου και Ευρυδίκη

 

Η πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο ίδιος μίλησε και για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Έφυγα 24 χρονών από την Δράμα. Την ισχυρή δεκαετία των 20 – 30 δεν είχα πολλούς ρόλους. Βγήκα από την σχολή στα 27 μου. Με πήραν πολύ γρήγορα για ένα κάστινγκ για μια ταινία, πριν τη ‘Λούφα’.

»Ήμουν στο 2ο έτος της σχολής. Από εκεί με είδε ο Περράκης και με πηρέ στη ‘Λούφα’ και από εκεί άνοιξε ο δρόμος».

Όσο για το αν δεν ήταν ηθοποιός;

«Ή θα ήμουν ένας άνθρωπος που θα ζούσε στην Δράμα και θα είχα ασχοληθεί με τη γεωργία, ή θα ήμουν πάλι σε ένα καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά όχι στην υποκριτική, ίσως να ήμουν τραγουδιστής».

Και συμπληρώνει:

«Προσπαθώ να ενημερώνομαι αλλά επειδή είμαι άνθρωπος της εξέλιξης, βλέπω σειρές που μου κάνουν καλό εμένα ως ηθοποιό, δε θέλω να είμαι απλά τηλεθεατής».

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση #Βόιτσεκ στο θέατρο #Πόλη.

 

 

 

Η Αναστασία Παντούση που πρωταγωνιστεί στο #ΚόκκινοΠοτάμι, στη #Στοργή και στο #ΣμύρνηΜουΑγαπημένη ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/11 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, #ΠρωινόΜας.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε για την αρνητική ενέργεια που έχει εισπράξει στο παρελθόν από γυναίκα ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή δηλώνοντας ερωτευμένη.

«Ισχύει ότι δε θέλω πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω με κάποιο τρόπο ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι ωραίο, είναι λίγο άβολο. Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος και στις συνεντεύξεις σκέφτομαι τι θα πω, πως θα το πω… Δεν είναι ότι φοβάμαι απλώς πολλές φορές τα λόγια που λες μπορεί να μεταδοθούν αλλιώς… Κάπως χάνεις τον εαυτό σου. Δε ξέρω ακριβώς πως να το εξηγήσω» είπε η Αναστασία Παντούση.

 

 

Για τη σχέση της με τις άλλες γυναίκες η Αναστασία Παντούση δήλωσε: «Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι καλή. Δόξα τω Θεώ έχω συνεργαστεί με όμορφες γυναίκες και δεν έχω πάρει αυτό το κακό και ανταγωνιστικό βλέμμα. Και το ψεύτικο επίσης, αυτό το χαμόγελο που ναι, είμαστε καλά αλλά από πίσω βγαίνει το μαχαιράκι. Ευτυχώς δεν το έχω νιώσει αυτό. Ούτε συμπεριφορές άσχημες έχω αντιμετωπίσει. Ίσως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάποιες ενέργειες ήταν αρνητικές. Ένιωθα λίγο άβολα. Από γυναίκα το ένιωσα αυτό. Ήταν τα βλέμματα αυτά τα ψεύτικα που σου είπα πριν. Αλλά ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

 

 

Σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, η Αναστασία Παντούση δήλωσε ερωτευμένη εξηγώντας ωστόσο ότι νιώθει άβολα να μιλά δημόσια για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα.

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω.

Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι» είπε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας