Δείτε την Βασιλική νύφη, στο πλευρό του Μαθιού! - Πάρτι στο Τwitter με τον γάμο!

#Sasmos: Οι πρωταγωνιστές της σειράς έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του #Σασμού το επεισόδιο (της Δευτέρας 07/11) όπου θα προβληθεί και στην Κύπρο, ο πολυαναμενόμενος γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική.

 

Λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου στην Ελλάδα, οι πρωταγωνιστές της σειράς έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

 

 

 

Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς τον γάμο του ζευγαριού, καθώς την προηγούμενη φορά που προσπάθησαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η δολοφονία του Άγγελου ματαίωσε το ευτυχές γεγονός.

 

 

 

 

Οι πρωταγωνιστές του #Σασμού έστειλαν τις ευχές τους σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Την αρχή έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο τηλεοπτικός «Αστέρης», ο οποίος ευχήθηκε πρώτος στον αδερφό του. «Τις ευχές μου για το νεόνυμφο ζευγάρι! Να ζήσουν».

Στη συνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη «Καλλιόπη» δήλωσε για τον τηλεοπτικό της γιο: «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου, ο πρωτότοκος μου. Άντε κι η Βασιλική. Καλά να περάσουν».

«Και καλούς απογόνους. Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα στο ζευγάρι. Αλλά, Μαθιό να προσέχεις», είπε στη συνέχεια, ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανώλης) δίπλα στην αδερφή του, Δανάη Παππά (Θεοδώρα).

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Λευτέρης Ορφανός) ευχήθηκε στη συνέχεια: «Θέλω να ευχηθώ καλή ζωή για όσο κρατήσει», με τον Στάθη Μαντζώρο (Παντελής Αγγελάκης) να λέει στη συνέχεια: «Εύχομαι στον Μαθιό που άργησε, αλλά το έκανε με τον τρόπο που ήθελε, να έχει υγεία και να προσέχει τη Βασιλική. Και στη Βασιλική, αυτό το γλυκό πλάσμα να έχει υγεία και με το καλό ο Θεός να τους φέρει ένα παιδάκι».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη) δήλωσε: «Βασιλική, Μαθιό να ζήσετε κι εύχομαι να περάσετε καλά στο γλέντι που σας ετοιμάσαμε με τον Παντελή».

Νωρίτερα σήμερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram, δημοσιεύτηκαν και οι φωτογραφίες από το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών και κυρίως από την προετοιμασία της νύφης.

«Μαθιός και Βασιλική ενώνονται με τους ιερούς δεσμούς του γάμου και η χαρά όλων είναι μεγάλη!» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης.

 

 

 

Οι χρήστες του #Τwitter πανηγύρισαν τον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική.

Απανωτές ήταν οι εξελίξεις. Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ ήρθαν σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπάθησε να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια.

Λίγο αργότερα ο Παπάς, αφού η προσευχή δεν ελάφρυνε την συνείδησή του, αποφάσισε να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης έμαθε απ' την Κατερίνα πως ο Παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίστηκε, καθώς πίστευε πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

 

 

 

 

Άρχισε η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύθηκε νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιείται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

 

 

 

Η σκηνή του γάμου έγινε viral μέσα σε χρόνο ντετέ και οι χρήστες του #Τwitter έκαναν 'πάρτι σχολίων για το ευχάριστο γεγονός που περίμεναν με ανυπομονησία.

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη