Summer Vibes: Oι celebrities πόζαραν με σέξι διάθεση κάτω από τον καυτό ήλιο

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μπικίνι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της - H Αθηνά New York ποζάρει τόπλες - Δανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ελένη Πετρουλάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Αντιγόνη Νεοφύτου, Μαρία Φραγκάκη, Δήμητρα Παπαδήμα, Αγγελική Ηλιάδη, Ιωάννα Μπέλλα, Σάσα Σταμάτη, Ανθή Σαλαγκούδη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«40 ° λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία»! Αυτό είναι το μότο για τα κορίτσια της σόουμπιζ, που το Σαββατοκύριακο ξεχύθηκαν στην παραλία και δεν ξέχασαν να... φωτογραφηθούν! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στα social media.

Η γνωστή influencer και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς, με την Ιωάννα Τούνη να μοιράζεται καθημερινά τα όσα βιώνει, με τους followers της στο instagram.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη πόζαρε με το μπικίνι της, ενημερώνοντας πως μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Βλέπετε εσείς το μαγιό κι εγώ βλέπω το σώμα μου που έχει αλλάξει πάρα πολύ, για αυτό που είχα συνηθίσει. Ok, πολύ περίεργο», ανέφερε αρχικά για το σώμα της.

Ενώ συνέχισε: «Ήξερες ότι πριν φουσκώσει καλά – καλή η κοιλίτσα, τα όργανα της γυναίκας πηγαίνουν προς το πλάι και πάνω και ανοίγουν τα κόκαλα για να δημιουργηθεί χώρος για το μωράκι;»

 


 

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι με μια νέα δημοσίευσή της, μας έδειξε το πιο απίθανο outfit για την παραλί, που δεν ήταν άλλο από ένα μαγιό και ένα μακρύ καφτάνι σε υπέροχο print!

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε το βίντεο και τα σχόλια από κάτω έπεσαν βροχή.

 

 

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι στα... καλύτερά της και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ξεκάθαρο και φαίνεται από κάθε νέα φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram,

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται με την οικογένειά της στην Κρήτη και πολύ πιο συγκεκριμένα στη Σητεία, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη 

 

  

  

 

Στην Ελλάδα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αθηνά New York, η νικήτρια του #TheBachelorGR 2.

Μπορεί η σχέση της με τον Αλέξη Παππά να ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο η Αθηνά δεν παύει να δηλώνει ξετρελαμένη με την Ελλάδα και τις ομορφιές της.

Πρόσφατα η Αθηνά New York βρέθηκε στην Κεφαλονιά, ενώ η τόπλες φωτογραφία στο instagram ήταν και εκείνη η οποία ξεχώρισε!

 

  

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει το καλοκαίρι και οι αναρτήσεις της στο instagram δεν έχουν τέλος, από τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε στα social media νέες φωτογραφίες της από την παραλία, έχοντας επιστρέψει ωστόσο στις υποχρεώσεις της στην Αθήνα.

«Το μυαλό μου είναι εκεί. Στην πραγματικότητα, είμαι Αθήνα σε ραντεβού κι έχω δουλειές όλη μέρα. Χθες όμως ήμουν μέσα στο νερό, κολυμπούσα και σκεφτόμουν ποσό τυχεροί είμαστε που υπάρχουμε και πόσα ωραία πράγματα κρύβονται στις πιο απλές στιγμές, σας στέλνω ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, έτσι επειδή που ήρθε», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

 

  

  

  

 Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Πετρουλάκη βρισκόταν για διακοπές στην πανέμορφη Κρήτη και απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ μας είχε δείξει και μερικά από τα αγαπημένα της swimwear, που είχε επιλέξει για τις εμφανίσεις της στην παραλία και η αλήθεια είναι ότι της ταίριαξαν πολύ, μιας και τόνισαν τόσο τους απίθανους κοιλιακούς της, όσο και τα πανύψηλα πόδια της.

 

 

Τις διακοπές της ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega η Κατερίνα Καραβάτου παρέα με τα παιδιά της.

Και αυτή η φωτογραφία κρύβει μια μικρή ιστορία αφού την τράβηξε ο ταλαντούχος γιος της, Αριώνας και έτσι είδαμε την πρώτη φωτογραφία της για φέτος το καλοκαίρι με μαγιό και μάλιστα δίχως ίχνος επεξεργασίας!

 

 

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα στη Γη της Ελιάς, έχει απίστευτη σιλουέτα και οι φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς είναι εντυπωσιακές! 

Η Αντιγόνη σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς, έκανε τις βουτιές της και δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της 

 

  

  

  

 

Στα τιρκουάζ νερά του Ιονίου, η δημοσιογράφος πόζαρε μαυρισμένη, φορώντας το μπικίνι και μας εντυπωσίασε με τους γραμμωμένους της κοιλιακούς της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε πως αγαπάει τη θάλασσα

 

 

Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι απίθανη και κάθε φωτογραφία που ανεβάσει μας αποκαλύπτει το πόσο υπέροχο κορμί έχει αλλά και το πόσο όμορφη νιώθει!

Αυτήν την φορά, η Δήμητρα Παπαδήμα δημοσίευσε μια απίθανη throwback φωτογραφία με μπικίνι 

 

 

 Η Αγγελική Ηλιάδη είναι πιο fit από ποτέ στα 45 της χρόνια και δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό

 

 

Στην Μύκονο βρίσκεται η Ιωάννα Μπέλλα για την καλοκαιρινή της απόδραση, κάνοντας μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το γοητευτικό μοντέλο φωτογραφήθηκε στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου και τάραξε τα νερά με το κατακόκκινο μαγιό της.

 

  

Η Σάσα Σταμάτη αγαπά πολύ το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Η φωτογραφία, όμως, που ανάρτησε πριν από λίγο στον λογαριασμό της στο instagram είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των follower της.

Η δημοσιογράφος ποζάρει μπροστά από τα βράχια της θάλασσα με μαγιό και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με τις αναλογίες της, όσο και με το διαφορετικό της κούρεμα.

«Καλοκαίρι Ιουλίου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία είναι από παλαιότερη φωτογράφησή της για το περιοδικό People.

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος βρίσκεται στη Χαλκιδική, όπου περνάει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στο φακό με ολόσωμο μαγιό.

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»