Summer Vibes: Tα κορίτσια της σόουμπιζ ψηφίζουν μπικίνι!

Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Ράντου, Φαίη Σκορδά, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αθηνά Οικονομάκου, Ιωάννα Μαλέσκου, Χριστίνα Μπόμπα με τα μαγιό τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί την Άνδρο απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ταξίδεψε στο Κυκλαδίτικο νησί προκειμένου να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο μαζί με τα παιδιά της και να γεμίσει της μπαταρίες της πριν επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό. 

 Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο και την ηρεμία που προσφέρει το σημείο όπου βρίσκεται η αυλή του σπιτιού φορώντας το μαγιό της και έχοντας μαζί της ένα από τα αγαπημένα της βιβλία.

«Ηρεμία» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Ελένη Μενεγάκη.

 

 

Η Ελένη Ράντου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socail media, κάθε φορά που βρίσκει χρόνο όμως, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ακόμα, δεν διστάσει να σχολιάσει δημόσια ότι βλέπει και της κάνει εντύπωση.

Πρόσφατα, η δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Φαίη Σκορδά και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Και πώς όχι αφού μετά από μια δύσκολη σεζόν και μετά από το οριστικό τέλος από τον Ant1 η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη για νέα τηλεοπτικά «ταξίδια» στο ΣΚΑΙ με την προετοιμασία της εκπομπής της να είναι ήδη στα σκαριά.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε τις διακοπές της και μας ξετρέλανε με την πρώτη της φωτογραφία στην οποία πόζαρε με ένα απίθανο μαγιό!

 

Στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης απολαμβάνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην αγαπημένη της Χαλκιδική φροντίζοντας να μοιράζεται μέσα από τα social media όμορφα και δροσερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο που απολαμβάνει το νερό και τον ήλιο και οι καλλίγραμμες αναλογίες της δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

 

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους, με πρώτο σταθμό τη Μύκονο.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα δύο παιδιά του, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις πανέμορφες παραλίες του νησιού αυτές τις ημέρες κάνουν οικογενειακά διακοπές στο νησί, όπου νοικιάζουν μια βίλα. 

 

 

Ανάσες χαλάρωσης και ευεξίας απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος μιας πολύ απαιτητικής τηλεοπτικής χρονιάς.

Τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών, η όμορφη παρουσιάστρια φροντίζει να γεμίζει τις μπαταρίες της και βεβαίως να μοιράζεται μέσα από τα social media όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να ανεβάσει κατακόρυφα την θερμοκρασία του διαδικτύου και να φέρει… πρόωρα τον καύσωνα! 

 

Στη Μύκονο από τις αρχές του καλοκαιριού βρίσκονται η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δίδυμες κόρες τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε παραλία της Μυκόνου. Με καλοκαιρινό look, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν σε γνωστή παραλία του νησιού με φίλους. Μάλιστα, η όμορφη μαμά επέλεξε ένα ολόσωμο καφέ μαγιό με παρεό. 

 

  

 

 

 

 

 ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων