Summer Vibes: Oι celebrities πυρπολούν τα social media με μικροσκοπικά μαγιό

Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δανάη Μπάρκα, Ελένη Πετρουλάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Υβόννη Ντόστα, Εριέττα Μανούρη, Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Ηλέκτρα Αστέρη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«40 ° λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία»! Αυτό είναι το μότο για τα κορίτσια της σόουμπιζ, που το Σαββατοκύριακο ξεχύθηκαν στην παραλία και δεν ξέχασαν να... φωτογραφηθούν! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Είναι η φωνή, είναι η γοητεία, είναι η συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου και το ταλέντο της; Είναι όλα αυτά μαζί; Το σίγουρο είναι ότι κάτι Τρέχει με τη Δήμητρα Ματσούκα και ό,τι κι αν διαφοροποιεί σημασία έχει ότι πάντα θα εντυπωσιάζει.

Η γνωστή ηθοποιός, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καταφέρνει να συγκεντρώνει τα βλέμματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτσι και σε πρόσφατη ανάρτησή της με μαγιό και ασορτί παρεό, όταν πόζαρε στο τζακούζι του ξενοδοχείου που διαμένει.

Το μαγιό φέρει την υπογραφή της αδερφής της και swimwear σχεδιάστριας, Μαρίας Ματσούκα και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει σχέδια από τη συλλογή της.

  

 

 

 

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου, με μια νέα δημοσίευσή της, έφερε τον καύσωνα στο Instagram, και φυσικά ζηλέψαμε το υπέροχο σύνολό της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την παραλία, με την ίδια να φορά ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, το οποίο και είχε σετάρει με ένα διάφανο κοραλί beachwear που της ταίριαζε φανταστικά, τόσο με την μαυρισμένη πλέον επιδερμίδα της, όσο και με το χρώμα των μαλλιών της.

  

 

  

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει άλλο ένα όμορφο καλοκαίρι στην Πάρο παρέα με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στο instagram φωτογραφία από την πιο όμορφη και ήρεμη στιγμή της ημέρας της στο νησί της Πάρου.

«Την ηρεμία που απολαμβάνεις σε μία ανοργάνωτη παραλία με το καρεκλάκι σου δεν την βρίσκεις ούτε στην καλύτερη οργανωμένη . Νόμος», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Συνεχίζει τις διακοπές της η Δανάη Μπάρκα, η οποία μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega για τον Σεπτέμβρη.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, όλο αυτό το διάστημα, παραμένει ενεργή στα socila media δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών της.

Η νέα εβδομάδα βρήκε την Δανάη Μπάρκα στην πισίνα. Ποζάροντας με το μπικίνι της, η ίδια έγραψε στο instagram: 

«Καλή εβδομάδα κούκλοι, η αισιοδοξία είναι μονόδρομος, όποτε ας πάμε έτσι».

 

 

 

Η Ελένη Πετρουλάκη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο Λασίθι της Κρήτης και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά. 

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, η ίδια δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα κίτρινο μπικίνι, το οποίο και τόνιζε το κορμί της ενώ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι κοιλιακοί της είναι αξιοζήλευτοι!

 

 

Κατακόρυφα έχει ανέβει η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες κι η αναζήτηση παραλίας για βουτιές είναι μονόδρομος. Σε παραλία της Κύθνου βρέθηκε κι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φόρεσε τα γυαλιά ηλίου και το μικροσκοπικό της μαγιό και σάρωσε την παραλία.

 

 

 

 

 

 Η Υβόννη Ντόστα, τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία και φυσικά δεν διστάζει να μας δείξει τα μέρη που έχει επισκεφθεί, αλλά και τα υπέροχα outfits που επιλέγει συνεχώς. 

Αυτήν την φορά, η Υβόννη Ντόστα έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι σε πράσινο χρώμα. 

 

 Η Εριέττα Μανούρη, η τηλεοπτική Σεμίνα του Σασμού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μετά από τον απαιτητικό χειμώνα, και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με μπικίνι και χωρίς ίχνος ρετούς

 

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM. 

Το μοντέλο έχει το δικό της κοινό σε Instagram και YouTube, ενώ οι συνεργασίες της με γνωστές εταιρίες ρούχων και μαγιό αυξάνονται συνεχώς.

  

 

   

 

  

 

Η Ηλέκτρα Αστέρη έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood, μιας και ξεκίνησε τις διακοπές με την οικογένειά της με την ίδια να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία!

Με τον Ευτύχη Μπλέτσα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, αλλά και τα ταξίδια τους.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor