«40 βαθμοί λιώνει το κορμί» - Κατακλυσμός από μαγιό στα social media

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι παρουσιάστριες και όχι μόνο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Αθηνά κάνει οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο και αν την ακολουθείς στα social media παίρνεις σίγουρα μια ιδέα από τις διακοπές με δύο παιδιά.

Κι ενώ η Σιέννα κλέβει την παράσταση σε κάθε story, αυτό που μας «ζάλισε» σήμερα ήταν το καλλίγραμμο κορμί της.

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση της Σιέννα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτό το σώμα έχει γεννήσει δύο παιδιά.

Η ηθοποιός πόζαρε σήμερα στον καθρέφτη της με ένα κίτρινο/πορτοκαλί μπικίνι και ξετρέλανε τα πλήθη.

Η φωτογραφία είναι η απόδειξη.

 

 

 

Εκτός Αθηνών βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μόλις μία εβδομάδα μετά το φινάλε της εκπομπής της. Και το φετινό καλοκαίρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ψήφισε» Πάρο, καθώς πρόκειται για το νησί στο οποίο διατηρούν το δικό τους εξοχικό με τον Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστρια πλέον στον καθημερινό της πρόγραμμα έχει τα παιχνίδια και τις βουτιές στην παραλία μαζί με τα αγγελούδια της, ενώ το βράδυ απολαμβάνει τις βόλτες της μαζί τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού. 

  

 

 

Στην Πελοπόννησο ταξίδεψε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα και συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Μάνη και την Καλαμάτα. Η παρουσιάστρια μετά από μια απαιτητική χρονιά είχε την ανάγκη να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η ίδια επιθυμεί να κρατάει συντροφιά όλο το καλοκαίρι στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας τις πιο καλοκαιρές φωτογραφίες της, στέλνοντας ταυτόχρονα της θετική της ενέργεια

 

  

 

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να τέλειωσε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ως παρουσιάστρια του Shopping Star, ωστόσο σε λίγους μήνες θα επιστρέψει ξανά τηλεοπτικά μέσα από τον νέο κύκλο του GNTM.

Μέχρι τότε όμως, η παρουσιάστρια του Star απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο.

Πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά, ο σύζυγός της και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στη Σίφνο και πέρασαν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, κάνοντας τις βουτιές τους και παίζοντας παιχνίδια στην άμμο.

 

 

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής της, και αφού ανανέωσε το συμβόλαιό της και για δεύτερη χρονιά με το κανάλι του Open, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια ανυπομονούσε για την ημέρα που θα έφτιαχνε τις βαλίτσες και μαζί με τον σύζυγό της και τις κόρες τους θα ξεκινούσαν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Η ίδια μάλιστα, έχει κάνει ήδη τις πρώτες καλοκαιρινές αναρτήσεις, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό και μας εντυπωσιάζει.

  

 

 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου λατρεύει το καλοκαίρι και η απόδειξη είναι οι αναρτήσεις της στα social media από την παραλία.

Και το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός περνά μέρος των διακοπών της στο Λουτράκι, μένοντας ενεργή στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία της μπικίνι και σηκωμένο πόδι, σε μια αυθόρμητη πόζα χαράς. 

«Γιατί τα καλοκαίρι τα χαιρόμαστε όπως τα παιδιά! Γέλια, βουτιές και καμιά σοβαροφάνεια», έγραψε στο instagram η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

 

 

Στην Ελαφόνησο βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα κι απολαμβάνει τις ομορφιές και τις παραλίες του νησιού για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η καλλονή ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με τις πόζες της κι άναψε φωτιές το κατακαλόκαιρο. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ροζ μαγιό, που τονίζει τις αναλογίες της κι αναδεικνύει το κορμί της. Αναμενόμενο ήταν τα likes και τα σχόλια να αρχίσουν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, προκαλώντας αναστάτωση.

 

   

 

 

 

 

 

Η Χριστίνα Κολέτσα όμως έκανε τη διαφορά, αφού πόζαρε με το μαγιό της σε nude αποχρώσεις στη βεράντα της, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η τραγουδίστρια αναδεικνύει τόσο το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και το εκρηκτικό της ντεκολτέ που κόβει την ανάσα. Φυσικά, οι followers της εντυπωσιάστηκαν με τα likes να πέφτουν βροχή και τα σχόλια να γεμίζουν με εκφράσεις θαυμασμού.

 

   

 

 

Για διακοπές έφυγε ο φιναλίστ του φετινού Survivor, Άρης Σοϊλέδης, μόλις λίγες μέρες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. 

Φυσικά δεν χρειαζόταν καμία άλλη παρέα εκτός από αυτή της αρραβωνιαστικιάς του Μαρίας Αντωνά που επίσης έχει ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και είναι πλέον ελεύθερη για να απολαύσουν μαζί όμορφες και χαλαρές στιγμές μετά από την... καταιγίδα.

 

  

Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της Άννας Μαριάς Ηλιάδου.

Θυμάσαι την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη νικήτρια του GNTM πριν τρία χρόνια, που μοιράστηκε το έπαθλο και τη νίκη με την Κάτια Ταραμπάνκο; 

Εκείνο το ντροπαλό κορίτσι με τα κοντά καστανά μαλλιά, μεγάλωσε, είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ και πιο ξανθιά από ποτέ, με μακριά πλούσια μαλλιά. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»