Summer Vibes: Τα κορίτσια της σόουμπιζ έβαλαν και έβγαλαν τα μαγιό τους

Η Σοφία Παυλίδου γυμνή, η Φουρέιρα σαν γυμνή και Αγγελική Ηλιάδη, Ευγενία Σαμαρά, Ναταλία Δραγούμη, Σοφία Καρβέλα, Ιωάννα Μαλέσκου, Λαούρα Νάργες, Μαρία Σολωμού και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τα μπικίνι τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Διακοπές μετά επαγγελματικών υποχρεώσεων συνδυάζει η Σοφία Παυλίδου αυτό το καλοκαίρι. Και αυτό καθώς συμμετέχει στην επιτυχημένη παράσταση «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» που περιοδεύει ανά την Ελλάδα και παράλληλα προσπαθεί να ξεκλέβει στιγμές χαλάρωσης.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «40 βαθμοί λιώνει το κορμί» - Κατακλυσμός από μαγιό στα social media

 

Σε μια από αυτές, λοιπόν, η καλλονή πρωταγωνίστρια επέλεξε να φωτογραφηθεί δίχως ρούχα και να ποζάρει σε black ‘n’ white αποχρώσεις στον φακό του συναδέλφου της, Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

 

«Πανικό» προκάλεσε στα social media για ακόμη μια φορά με την ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και performer έχει βρει τον τρόπο να τραβά πάνω της τα βλέμματα και να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές να καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίζουν. Η τελευταία της εμφάνιση όμως νομίζω ότι ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε ένα στενό πράσινο φόρεμα πάνω στο οποίο είναι ζωγραφισμένο ένα γυμνό γυναικείο κορμί και πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της.

«Σε κοριτσίστικη διάθεση», έγραψε στο σχόλιο που συνόδευε την ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα.

 

 

Το νησί της Μυκόνου επέλεξε η Αγγελική Ηλιάδη για τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και οι καλοκαιρινές αποδράσεις της δεν αποτελούν εξαίρεση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη ανάρτησε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος. Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα

 

 

 

Η εκδρομή της Ευγενίας Σαμαρά στην Σαμοθράκη σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο αποκάλυψε εκτός από το καλογυμνασμένο σώμα της και την θεωρία της για το τι σημαίνουν ψυχικά και συναισθηματικά για εκείνη, αυτές οι διακοπές.

Μας αποκάλυψε όμως και το τι σημαίνει αυτό το ταξίδι για εκείνη. Κάθαρσις ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε, καθώς σε ένα τέτοιο φυσικό τοπίο, εξαγνίζονται τα πάντα: «July 18 - Κάθαρσις. Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών».

   

 

 

 

 

Η Ναταλία Δραγούμη διέλεξε την Κρήτη για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα, επισκέφτηκε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, την Πρέβελη, όπου και φωτογραφήθηκε.

Φορώντας ένα άσπρο μπικίνι και με ένα σακίδιο που στήριξε σε ένα κλαδί στον ώμο της, η Ναταλία Δραγούμη φωτογραφήθηκε στο καταπράσινο τοπίο και ανάρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με μία σειρά άλλων φωτογραφιών.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Νιώσε ελεύθερος, νιώσε τη φύση, νιώσε το καλοκαίρι».

   

 

 

  

 

Η Σοφία Καρβέλα, έκανε μια ανάρτηση στα social media φορώντας το μπικίνι της.

Η Σοφία Καρβέλα γνωρίζει καλά από μόδα και έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναδεικνύει κάθε φορά τη γυμνασμένη και λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση ζει μόνιμα με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα όπου έχε έρθει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 

 

 

Μετά την οριστική αυλαία που έριξε η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram,  η ίδια φορά το μπικίνι της και δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα της.

 

   

 

 

 

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τους τελευταίους μήνες η Λαούρα Νάργες, στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι, με τον οποίο από μέρα σε μέρα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

H Λάουρα Νάργες έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για φέτος και δεν θα μπορούσε να μην το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μέλλουσα μανούλα που διανύει τον 6ο μήνας της εγκυμοσύνης της, πόζαρε στον φακό με το μαγιό της, με θέα την απέραντη θάλασσα.

 

 

 

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Σολωμού, γεγονός που είναι «αποτυπωμένο» στο πρόσωπό της.

Πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ η γνωστή ηθοποιός έχει αφήσει στο παρελθόν τους δύσκολους μήνες που περάσαμε με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού και με την καλύτερη διάθεση έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

  

 

 

 

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην αγκαλιά του Κώστα Πηλαδάκη και στο σπίτι στο οποίο ζουν μαζί τα τελευταία χρόνια.

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων