Summer Vibes: Οι celebrities σε super hot πόζες με μπικίνι!

Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Σολωμού, Βάσω Γουλιελμάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Έλενα Ασημακοπούλου, Καλομοίρα, Μαριέττα Χρουσαλά, Δανάη Μπάρκα, Κόνι Μεταξά, Αθηνά Οικονομάκου, Καίτη Φίνου, Ρία Αντωνίου, Εύη Ιωαννίδου, Άννα Μαρία Βέλλη, Μαρία Καζαριάν με τα μαγιό τους 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«40 ° λιώνει το κορμί η λύση είναι μία πάμε παραλία»! Αυτό είναι το μότο για τα κορίτσια της σόουμπιζ, που το Σαββατοκύριακο ξεχύθηκαν στην παραλία και δεν ξέχασαν να... φωτογραφηθούν! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα, η Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη Σαμοθράκη. Η «Στέλλα» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» βρίσκεται στο νησί του Αιγαίου παρέα με καλούς της φίλους, όπως οι δημοσιογράφοι Τίνα Μιχαηλίδου και Σίσσυ Καλλίνη.

Η Ευγενία Σαμαρά δεν άφησε τους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς φωτογραφία και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram τους έδωσε μία γεύση από το πώς περνάει.

Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε στη Γριά Βάθρα και φωτογραφήθηκε με το μπικίνι της. «Η Γριά η βάθρα έχει το ζουμί», έγραψε με χιούμορ η Ευγενία Σαμαρά σε ένα από τα στιγμιότυπα που πόσταρε.

 

  

 

 

Διακοπές στη Σαντορίνη για τη Μαρία Σολωμού, η οποία περνά χαλαρές στιγμές απέχοντας για λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Η ηθοποιός εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το άψογο κορμί της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την παραλία λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

«Λίγο πριν βουτήξει ο ήλιος……..στην Σαντορίνη», έγραψε στο instagram η Μαρία Σολωμού με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τοπ μαυρισμένο της κορμί στη νέα της ανάρτηση.

  

 

Μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ελλάδα περνάει η Καλομοίρα και η οικογένειά της που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αφού ήρθε στη χώρα μας δεν θα μπορούσε να μη συναντηθεί και με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτά είναι φυσικά και η κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά.

Οι δυο κυρίες της ελληνικής showbiz πήγαν για μπάνιο και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τα μαγιό τους και τα χαμόγελά τους.

 

 

«Εξαιτίας σου γελάω λίγο περισσότερο, κλαίω λίγο λιγότερο και χαμογελώ πολύ περισσότερο». Love u koubara @mariettachrousala , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καλομοίρα και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η πρώην Σταρ Ελλάς και ο Δημήτρης Γιαννέτος έχουν βαφτίσει την κόρη της Καλομοίρας, τη μικρή Αναστασία.

 

Το ελληνικό καλοκαίρι όσο μπορεί απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός που είναι πολύ ενεργή στα social media θέλησε να απολαύσει ξέγνοιαστες μέρες με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο στη μακρινή Ικαρία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί του Αιγαίου για να χαλαρώσει και να «γεμίσει μπαταρίες».

Η Αθηνά δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί.

   

 

 

Η Καίτη Φίνου χαλαρώνει topless κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και μοιράζεται τη στιγμή με τους φίλους της στο Instagram. Η ηθοποιός διευκρινίζει, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες…

Ανέμελα τεμπέλικα μοναχικά… το νόημα των διακοπών για μένα…», γράφει η Καίτη Φίνου στη λεζάντα, αλλά τονίζει:

«Μην ρωτήσετε που είμαι… πάντως όχι κάπου για να μου λέτε καλά μπάνια… Ααα και δεν κολυμπώ χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι ούτε εκθέτω το στήθος μου στον ήλιο… (για να μη διαβάσω πάλι χαζομαρούλες). Καλή εβδομάδα με προσοχή στις τόσο επικίνδυνες μέρες που έχουμε…».

 

 

Η Δανάη Μπάρκα μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά θέλει να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και μας ενημερώνει καθημερινά για ό, τι κάνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ίδιο έκανε και σήμερα αφού πόζαρε φορώντας το μαγιό της και το παρεό της με φόντο μια πισίνα και παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμη να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές έχοντας μαζί της όλα τα απαραίτητα. Τσάντα, παρεό, πετσέτες, τα πάντα όλα!

 

  

Η Κόνι Μεταξά είναι στα καλύτερά της και φαίνεται. Η νιόπαντρη κόρη του Λευτέρη Πανταζή εδώ και μερικές μέρες απολαμβάνει το ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες με τον σύζυγό της Μάριο Καπότση.

Μπορεί εκείνος να μην εμφανίζεται στις φωτογραφίες που ανεβάζει η καλή του, σίγουρα όμως την απαθανατίζει τις στιγμές που λιάζεται κάτω από τον καυτό ήλιο. Τα στιγμιότυπα είναι καλύτερα το ένα από το άλλο και σίγουρα οι διαδικτυακοί της φίλοι τη ζηλέυουν.

 

   

 

 

 

 

Αναμφίβολα η Βάσω Γουλιελμάκη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz!

Η ηθοποιός, παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα -μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αλλά και σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές της υποχρεώσεις με την παράσταση «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη»- ξέκλεψε λίγο χρόνο για μία βουτιά στη θάλασσα.

Η 52χρονη Βάσω Γουλιελμάκη φωτογραφήθηκε με μπικίνι χωρίς ρετούς και φίλτρα και ανήρτησε τις φωτογραφίες στο Instagram.

«Όταν ήμουν μικρή η μεγαλύτερη αδελφή μου η Πελαγία για μας Γιούλη, μου έλεγε ότι θα με κάνει φωτομοντέλο! Και να σου οι πόζες και να σου το νάζι, κι όσο οι αδελφές μου με θαύμαζαν – αχ τι φωτογένεια έχει η Βάσω μας, να σου το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά να φαίνονται όλα τα δόντια! Φωτομοντέλο δεν μ’ έκανες Γιουλίτσα μου αλλά η πόζα, πόζα», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη στη λεζάντα της τελευταίας της φωτογραφίας.

 

 

  

 

 

Τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της, απολαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Μέσα από τα social media, η παρουσιάστρια μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της στιγμές. Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στο instagram μια υποβρύχια φωτογραφία της με μπικίνι.

 

 

 

 

Στην Πάρο βρίσκεται η Έλενα Ασημακοπούλου, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Η γνωστή ηθοποιός παράμεινε για μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού στην Αθήνα, μιας και ανέμενε την επιστροφή της κόρης της, η οποία βρέθηκε για λίγο στην Ιταλία, δίπλα στον μπαμπά της.

Οι δυο τους βρίσκονται στην Πάρο όπου και περνούν χαλαρές στιγμές. Σύντομα η ηθοποιός θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς από τη νέα σεζόν θα την δούμε στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη».

 

    

 

 

Τα γενέθλιά της είχε η Ρία Αντωνίου και τα γιόρτασε με ένα μοναδικό τρόπο. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram το μοντέλο έκανε beach πάρτι παρέα με τους φίλους της.

Η Ρία ανέβασε νυχτερινά στιγμιότυπα από την παραλία όπου ποζάρει με το λεοπάρ μαγιό της. Το βράδυ της πρέπει να ήταν μαγικό καθώς όπως λέει οι «λεπτομέρειες πέρασαν στην ιστορία».

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ρία δέχτηκε καταιγισμό ευχών από τους διαδικτυακούς της φίλους.

    

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από την Σαντορίνη ανέβασε στο instagram η Εύη Ιωαννίδου η οποία βρίσκεται στις πρώτες της διακοπές μετά τον χωρισμό της από τον Ίνο Φάις.

Το γνωστό μοντέλο πόζαρε με μαύρο μπικίνι λίγο πριν το μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα της ανάρτηση, ωστόσο η Εύη Ιωαννίδου δέχτηκε αρκετά σχόλια για το σώμα της αλλά και την αδυνατισμένη της εικόνα.

 

   

 

 

 

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετρά αντίστροφα για τις διακοπές της, ενώ απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού, με τον δικό της τρόπο.

Η γνωστή youtuber αυτή τη φορά, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της προκειμένου να κάνει ηλιοθεραπεία. Η Άννα Μαρία Βέλλη ανέβασε στο instagram μια τόπλες φωτογραφία της στην οποία παρουσιάζεται να κρατά το βιβλίο το οποίο επέλεξε για να περάσει τον χρόνο της.

«Το καλό με την ηλιοθεραπεία στην ταράτσα σου είναι πως επιτρέπεται ο γυμνισμός, το κακό είναι πως η μόνη βουτιά που μπορείς να κάνεις είναι στο λάστιχο», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη στη δεύτερη ανάρτησή της, ενώ προχώρησε σε ένα σχόλιο για το στήθος της.

 

 

  

 

Τη νέα της ανάρτηση έκανε στο instagram η Μαρία Καζαριάν η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του πρώτο της παιδιού.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Καζαριάν τον τελευταίο χρόνο έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα, ξεκινώντας μια νέα ζωή στην Φρανκφούρτη, δίπλα στον σύντροφό της αλλά και το μωράκι τους.

Όλο αυτό το διάστημα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα social media, κυρίως με στιγμιότυπα που αφορούν το μωρό της.

 

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»