«Πολλές φορές το ότι είμαι ομοφυλόφιλος μου έκλεισε πόρτες στη δουλειά»

 

Ο Γιώργος Περρής βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow, το βράδυ της Τετάρτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα μίλησε για την απόφασή του να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος, για τις πόρτες που είδε να κλείνουν λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Περρής όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος: «Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος και υπερήφανος»

 

«Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα “coming out” γιατί δεν είχα κάνει ποτέ ποτέ “coming in”. Όπως ζούσα στη ζωή μου μέχρι χθες, θα τη ζω και αύριο. Ο λόγος που επέλεξα να μιλήσω ανοιχτά για το ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας γιατί μέσα στα χρόνια έχω ακούσει ιστορίες, έχω λάβει μηνύματα από παιδιά από όλον τον κόσμο με απίστευτες ιστορίες. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους που οι έφηβοι κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας είναι αυτός ακριβώς ο λόγος.

Στη ζωή μου έχω ένα κομμάτι ευθύνης, που είναι η μουσική που δίνω στον κόσμο, αλλά και ο τρόπος που τοποθετούμαι σε κάποια ζητήματα. Ζούμε σε μια εποχή που πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως και όχι στο σκοτάδι. Δεν έχει να κάνει μόνο με το αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, είναι θέμα μειονοτήτων. Ζούμε σε μια εποχή διεθνώς που έχουμε περάσει από την ανοχή στην αποδοχή και πια πρέπει να περάσουμε στο επόμενο στάδιο που είναι η κανονικότητα. Η κανονικότητα για οποιαδήποτε μειονότητα υπάρχει, με σοβαρότητα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής.  

«Πολλές φορές και στη δουλειά αισθάνθηκα ότι αυτό που είμαι έκλεισε κάποιες πόρτες. Θυμάμαι που πήγα σε έναν σπουδαίο Αμερικανό παραγωγό και με ρώτησε αν ψυχρώ αν είμαι ομοφυλόφιλος. Για αυτό τον λόγο με έδιωξε από τη συνεργασία, τη σταμάτησε. Δεν είναι όλη η Αμερική έτσι. Είναι ένα διεθνές ζήτημα, δεν είναι μόνο σε εμάς» τόνισε επίσης ο Γιώργος Περρής.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά, μου δίνω περιθώριο μερικά χρόνια ακόμα για να ωριμάσω» αποκάλυψε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της