Αποθέωση για Νικολούλη, Λέων, Κουσουλό και Κατερινόπουλο στο #Twitter

 

Μετά την είδηση ότι η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών που έχασαν ξαφνικά και υπό μυστηριώδεις συνθήκες τη ζωή τους, το Twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα οργής αλλά και αποθέωσης!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την είδηση ότι η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών που έχασαν ξαφνικά και υπό μυστηριώδεις συνθήκες τη ζωή τους, το Twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα οργής αλλά και αποθέωσης! 

Τον τελευταίο μήνα παρακολουθεί όλo τον ελληνισμό με ανοιχτό το στόμα τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση του ανεξήγητου θανάτου τριών κοριτσιών στην Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Χύθηκαν... τόνοι μελανιού για κάθε εύρημα των αρχών για την υπόθεση ενώ η Αγγελική Νικολούλη είχε αφιερώσει τις τελευταίες της εκπομπές «Φως στο Τούνελ» σ' αυτήν, την ίδια ώρα που ένας από τους πιο έγκριτους ιατροδικαστές, ο Γρηγόρης Λέων καλούνταν σχεδόν καθημερινά σε τηλεοπτικά πλατό προκειμένου να μιλήσει για το μυστήριο.

Το μυστήριο τελικά δεν ήταν άλυτο και από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, για τους καλά γνωρίζοντες ήταν θέμα ωρών, αν όχι λεπτών να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Όπως και έγινε τελικά με τη μητέρα των τριών κοριτσιών να οδηγείται στην Ασφάλεια Αχαΐας και από εκεί να μεταφέρεται στην Ασφάλεια Αθηνών. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψή της θεωρώντας την επικίνδυνη αφού βέβαια ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, δεν ήταν δυνατόν οι χρήστες του Twitter που όλο αυτόν τον καιρό παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή τα όσα έβλεπαν τα φώτα της δημοσιότητας, να μην αντιδράσουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Και ανάμεσα σε αυτές τις πρώτες αντιδράσεις ήταν και η ανάγκη τους να αποθεώσουν την πολύ καλή δουλειά που είχαν κάνει η Αγγελική Νικολούλη, ο Πέτρος Κουσουλός αλλά και ο Γρηγόρης Λέων. Με εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ οι πρώτοι δύο αλλά και πολλή μελέτη από την πλευρά του κορυφαίου ιατροδικαστή, κάθε μέρα πληροφορούμασταν όλο και περισσότερα στοιχεία για το θρίλερ που έμελλε να έχει για θύματα τα τρία αθώα κοριτσάκια.

Κάποια από τα μηνύματα όμως είχαν στο στόχαστρό τους τη μητέρα των τριών παιδιών, τα οποία μόνο οργή και θυμό εκφράζουν:

       
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς