Η νοητική ασθένεια που αναγκάζει τον Bruce Willis να εγκαταλείψει την υποκριτική

 

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η πρώην σύζυγός του Demi Moore: «Πρόσφατα ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές του λειτουργίες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Bruce Willis και η οικογένειά του μετά τη διάγνωση ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζει να τερματίσει την καριέρα του μονομιάς και διαπαντός!  

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η πρώην σύζυγός του Demi Moore η οποία με μία λιτή ανάρτησή της η οποία όμως έκρυβε πολλή συγκίνηση, αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει στον διάσημο ηθοποιό:

 

 

 

«Ως οικογένεια θέλουμε να μοιραστούμε με τους υπέροχους υποστηρικτές του Bruce ότι ο αγαπημένος μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του. Ως αποτέλεσμα, και μετά από πολλή σκέψη, αποσύρεται από την καριέρα που σημαίνει τόσο πολλά για εκείνον.

Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την οικογένειά μας και εκτιμούμε την αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξη που μας δείχνετε διαρκώς. Το αντιμετωπίζουμε ενωμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο πολλά σημαίνετε γι’ αυτόν, όπως κι εκείνος για εσάς.

Όπως λέει πάντα και ο Bruce: “Ζήσε τη ζωή σου” και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε μαζί» έγραψε η Demi Moore η οποία φυσικά είναι από τους πρώτους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά με την υγεία του.

 

 

 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, τα social media «πλημμύρισαν» με μηνύματα συμπαράστασης από θαυμαστές και φίλους του αγαπητού ηθοποιού, ενώ συνάδελφοι του 67χρονου Γουίλις,  μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

O ηθοποιός James Woods, γράφει στο Twitter: «Αν αγαπάτε τις ταινίες, λατρεύετε τον #BruceWillis. Έχει ενσωματώσει κάθε τι καλό στη λέξη ψυχαγωγία εδώ και δεκαετίες. Συγχαρητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια που χειρίστηκε δύσκολα νέα, με αξιοπρέπεια και χάρη. Μιλάω εκ μέρους του κόσμου όταν λέω, "Σε αγαπάμε, Μπρους"».

 

 

O σκηνοθέτης Kevin Smith, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στην αμερικανική κωμωδία δράσης «Οι μπάτσοι της συμφοράς», αναφέρει: «Πολύ πριν από το Cop Out, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Bruce Willis - οπότε αυτό είναι πραγματικά σπαρακτικό να το διαβάζεις. Του άρεσε να παίζει και να τραγουδά και η απώλεια αυτού, πρέπει να είναι καταστροφική για αυτόν. Νιώθω σαν χαζός για τα μικροπαράπονά μου από το 2010. Λυπάμαι λοιπόν για τον Μπρους Γουίλις και την οικογένειά του».

 

 

 

Ο δημιουργός κόμιξ Robie Feld, έγραψε: «Να είσαι ευλογημένος Μπρους Γουίλις! Προσευχές για θεραπεία και ειλικρινή ευγνωμοσύνη που μοιράστηκες τα ταλέντα σου με όλους μας!».

 

 

 Η παραγωγός Gale Anna Hurd, ανάρτησε το εξής tweet: «Στέλνω την αγάπη και τις προσευχές μου στον #BruceWillis και την οικογένειά του. Ένας από τους στενούς συγγενείς μου έχει αφασία και εξακολουθεί να απολαμβάνει μια ευτυχισμένη, γεμάτη ζωή (αλλά έπρεπε επίσης να εγκαταλείψει την καριέρα του). Είναι αδιανόητο να σκεφτόμαστε τον #Armageddon χωρίς την ισχυρή και εγκάρδια ερμηνεία του».

 

Ο ηθοποιός Seth Green, δήλωσε: «Έχω τόση αγάπη για τον Bruce Willis και είμαι ευγνώμων για κάθε χαρακτήρα που μας έδωσε. Φιλιά και αγάπη σε όλη την οικογένεια - σας ευχαριστούμε που τον μοιράζεστε μαζί μας».

 

 

 

Ο κριτικός κινηματογράφου, Robert Daniels, έγραψε: «Όταν έπαιζε, λίγοι ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι. Μια υποτιμημένη δραματική δύναμη, μια απίθανη κωμική παρουσία, ένας κορυφαίος πρωταγωνιστής. Μπορούσε να κάνει τα πάντα και έκανε τα πάντα στις ταινίες. Θα μου λείψει να τον βλέπω στην ασημένια οθόνη».

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»