Σε κατάσταση σοκ η ελληνική τηλεόραση - Oι παρουσιάστριες εκτός εαυτού

 

Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Μενεγάκη, Μπάρκα, Μαλέσκου, Κουτσελίνη, Στεφανίδου, Σκορδά, Λιάγκας, Μαγγίρα, Μελέτη: «Πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, παίρνουμε τόσες ορμόνες και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να….» - «Όλα έγιναν για έναν άντρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της.

Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε τι γινόταν στο σπίτι της 33χρονης μητέρας όσο το πλήθος έξω το είχε πολιορκήσει.

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη».

«Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα» είπε για τον πατέρα των παιδιών.

«Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο.

Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό» είπε.

 

 

 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας στο «Happy Day» της Πέμπτης αποκάλυψε ότι η μητέρα και κατηγορούμενη έχει μιλήσει στο «T-Live» λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είπε: «Οι αρχές έδωσαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν στοιχεία γιατί με ενδείξεις δεν μπορεί κάποιος να καταστεί κατηγορούμενος. Η αστυνομία έπρεπε να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση.  Για να είμαστε ειλικρινείς, αν είχαν λειτουργήσει διαφορετικά, ίσως το Τζωρτζινάκι να μην είχε φύγει από τη ζωή. Ένας γιατρός πάρα πολύ ευαίσθητος, ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά ουσιαστικά. Ένας γιατρός που εργάζεται στη ΜΕΘ της Πάτρας, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από δυο θανάτους και ένα παιδί που το πήγε αυτή η μητέρα στο νοσοκομείο ενώ ήταν υγιέστατο, άρχισε να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά…. Ο γιατρός αυτός κατάλαβε ότι κάτι γίνεται και θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στη μητέρα αυτή, άρχισε να τραβάει βίντεο το παιδί για να της δείχνει ότι η κόρη της είναι εκεί, χαμογελάει… Η Τζωρτζίνα, το λέω από την αρχή, ήταν ένα υγιές παιδί. Το πως έμεινε με εγκεφαλοπάθεια είναι ένας ακόμα γρίφος που ερευνούν οι αρχές. Εννοείται ότι οι Αρχές πιστεύουν ότι η τετραπληγία του παιδιού ήταν αποτέλεσμα μιας απόπειρας δολοφονίας της από τη μητέρα της. αν σκεφτούμε τι πέρασε αυτό το παιδάκι. Πρόκειται για μια αλληλουχία γεγονότων. Όταν έφυγε η Μαλένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί απόρησαν. Τότε οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν ιατροδικαστική εξέταση. Η διευθύντρια του νοσοκομείου τους έπεισε να κάνουν ιατροδικαστική…»

Όσον αφορά την συνέντευξη της Ρούλας Πισπιτίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι μίλησε με την ίδια λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της και την απάντηση που έδινε για τα φάρμακα.

«Θα ακούσουμε την Ρούλα σήμερα στην εκπομπή. Η μάνα απαντάει δύο ημέρες πριν από την σύλληψή της για τα φάρμακα και μάλιστα η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που απαντάει την προδίδει. Όταν την ρωτάμε αν γνωρίζει για ουσίες ή φάρμακα που δόθηκαν στο παιδί και όταν την ρωτάμε για βαρβιτουρικά απαντάει βεβαίως… Περισσότερα θα δείτε σήμερα» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και στη «Super Κατερίνα» για την υπόθεση της Πάτρας.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο κίνητρο της 33χρονης μητέρας.

Όπως είπε «η μητέρα ήταν σαν να έδινε συνέντευξη στις Αρχές. Ο τρόπος που τους μιλούσε ήταν σαν τις συνεντεύξεις που έδινε στα Μέσα. Τους έλεγε με απόλυτη ψυχραιμία ότι πρέπει να αναζητήσουν αλλού τους υπευθύνους. Η Αστυνομία πιστεύει ότι όσα έκανε τα έκανε για τον Μάνο επειδή υπήρχε ρήξη στη σχέση τους από το πρώτο παιδί και τα έκανε για να τον φέρει πίσω, να τον εκδικηθεί».

«Όλα έγιναν για έναν άντρα για τον σύζυγό της» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν ξαπλωμένη, κοιτούσε το ταβάνι και πολλές φορές μέσα στη νύχτα ζητούσε νερό. Όταν μάλιστα ζήτησε κάποια στιγμή να πάρει τηλέφωνο, αφού δεν της επιτράπηκε.»

Στα 100 μέτρα που έπρεπε να διανύσει με τα πόδια, στην άφιξή της στην ανακρίτρια οι αστυνομικοί σήκωσαν τις ασπίδες τους για να την προστατεύσουν, ενώ βρίσκονταν εξοργισμένοι άνθρωποι εξαπέλυαν ύβρεις εναντίον της. «Βρώμα, φόνισσα» της φώναζαν κι εκείνη δεν είπε τίποτα ούτε καν σήκωσε το κεφάλι της! Κάποιοι άλλοι της φώναξαν και «λιθοβολισμό μέχρι τέλους, ομολόγησε για να λυτρωθείς, σκύλα». 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αφού έδειξαν τα πλάνα της μεταγωγής αποκάλυψαν ότι έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και απειλούσε.

 

 

 

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της νονάς της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώσεις οι οποίες ενόχλησαν τον Γιώργο Λιάγκα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

«Υπάρχει λόγος μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Μπορεί μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Και γιατί; Πώς μπορεί να μου έχει προξενήσει εμένα τόσο πόνο. Γιατί ένα χρόνο γι’ αυτό το παιδί έκλαιγα κάθε μέρα. Θα τη ρώταγα γιατί μου έκανες τέτοιο κακό;», ήταν η φράση που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να βγει εκτός εαυτού. «Όλοι για τον εαυτό τους μιλάνε, μου κάνει εντύπωση. Πέθαναν τρία παιδιά και βγαίνουν όλοι και μιλάνε για τον εαυτό τους.

Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα; Πέθαναν τρία παιδιά και η Δικαιοσύνη κατηγορεί τη μάνα ότι σκότωσε το ένα παιδί της, και το κακό έγινε σε σένα επειδή έκλαιγες; Απαντάς αν είναι ή αν δεν είναι το έγκλημα του αιώνα; Και ένα παιδί βασανίστηκε επί έξι μήνες για να πεθάνει; Και πιθανό να είδε και τα αδελφάκια του πώς πέθαναν. Και ο καθένας εδώ κοιτάει την πάρτη του; Το αν έκλαιγε ή δεν έκλαιγε και έχουν αφαιρεθεί οι ζωές τριών παιδιών; Να υπάρχει και λίγο τσίπα πια σε αυτά που λένε, όποιοι τα λένε», είπε ο παρουσιαστής.

 

 

Τις τελευταίες πληροφορίες για τον Μάνο Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, μετέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου μέσα από το «Πρωινό».

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με φίλους του Μάνου που μίλησαν μαζί του και της μετέφεραν πως ο 30χρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί ενώ τώρα έχει αρχίσει να συνθέτει το παζλ και να συνδυάζει διάφορα γεγονότα. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορταζ, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να νιώθει ότι χρησιμοποιήθηκε ενώ παράλληλα σήμερα ενημερώθηκε πως απολύθηκε από τη δουλειά του κάτι που φαίνεται να συνέβη και με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη ως μητέρα ενός κοριτσιού έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα.

 

 

 

 

Έβλεπα ειδήσεις: «Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της». Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη «μητέρα», η λέξη «κόρη» και η λέξη «δολοφονία». Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα.

Μια «νεκρή» από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει.

Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη».

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το πόσο θέλει να γίνει μαμά αλλά και την κατάψυξη ωαρίων που έκανε, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές…. Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε…

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Δε μπορώ» είπε η παρουσιάστρια φανερά ταραγμένη αφού η εγκυμοσύνη για εκείνη αποτελεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

 

 

 

 

Μια γειτόνισσα μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλεσε κολαστήριο το σπίτι της 33χρονης και έριξε ευθύνες στους παππούδες και τους υπόλοιπους συγγενείς των τριών κοριτσιών που δεν τα προστάτεψαν,

Ακούγοντας όλα αυτά τα λόγια η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

 

 

Διαφορετικά ξεκίνησε την εκπομπή και της Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Πέμπτης 31/3.

Η παρουσιάστρια, λόγω των εξελίξεων με την υπόθεση της Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, θέλησε να πει δυο λόγια:

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα αυτή την εκπομπή, όπως καταλαβαίνετε, ούτε με τραγούδι, ούτε με χορό, διότι δεν υπάρχει καμία χαρά. Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα που ίσως να επιβεβαιώθηκαν όλων οι σκέψεις που περνούσαν τόσο καιρό από το μυαλό μας, το ένστικτο, οι ψίθυροι…

Δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν, μιας και χθες έγινε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών, για ένα έγκλημα που μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα του αιώνα», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

Ξέσπασε και η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα του «Love it».

«Μία μάνα που αντέχει να βλέπει το παιδί της, έχοντας χορηγήσει σε αυτό την ουσία. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει, πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος. Που εδώ πονάει το παιδί σου, κλαίει, και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου. Και σε πιάνει η καρδιά σου… Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες, αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό.

Και να βλέπεις ένα παιδάκι να έχει λυγμούς και να έχεις αυτή τη ψυχραιμία, αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Και όσο λογικοί και ψύχραιμοι προσπαθούμε όλοι να είμαστε για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο, δένει κόμπος ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι μόνο τη διαδικασία…» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, σε έντονο ύφος.

 

 

 

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους Δανάη Μπάρκα και Δέσποινα Καμπούρη

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη, συγκλονισμένη με όσα ακούγονται, η παρουσιάστρια τόνισε πως από το πρωί ακούει για το «έγκλημα των εγκλημάτων».

«Πιστεύω ότι γενικότερα όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε από χθες τις εξελίξεις, αυτό που μάλλον κανείς μας δεν θα ήθελε να πιστέψει, αυτό που το βλέπαμε να έρχεται αλλά λέγαμε μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε σωστά… Μιλάω για τα τρία παιδάκια που πέθαναν στην Πάτρα, την ιστορία που παρακολουθούμε όλοι, όλες αυτές τις μέρες», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας. Το έγκλημα των εγκλημάτων ακούω από το πρωί να συζητιέται παντού», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη και προχώρησε στη συζήτηση του θέματος με τους συνεργάτες της.

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της