And the #Oscar goes to Σήλια Κριθαριώτη! Οι glamorous δημιουργίες της στην απονομή

 

Οι glamorous δημιουργίες της Celia Kritharioti εντυπωσίασαν στην 94η τελετή απονομής των βραβείων #Oscar 2022 - Από την παρουσιάστρια της βραδιάς Regina Hall, στην Beyonce, την Khloe Kardashian και την Maria Menounos 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι δημιουργίες του ελληνικού οίκου Celia Kritharioti Couture, κατέπληξαν το κόκκινο χαλί των Oscars για ακόμη μία χρονιά, αλλά και στα καθιερωμένα after Oscars πάρτι.

Mετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην έναρξη των βραβείων Όσκαρ, την περασμένη Κυριακή, η Beyonce έκανε μία ανάρτηση στην οποία φορά ένα ολομέταξο φόρεμα, κεντημένο στο χέρι με λεπτομέρειες από ασήμι και ένα πολύ ιδιαίτερο neckline, που θυμίζει κόσμημα. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα ακόμη από τα πάρτυ της μεγάλης βραδιάς των Oscars, στο θρυλικό Gold Party που διοργάνωσε με τον σύζυγό της, Jay Z στο Chateau Marmont, η Beyonce εμφανίστηκε με άκρως αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti Couture

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Το φόρεμα, το οποίο καλύπτει μόνο τα απαραίτητα σημεία του σώματος, δεν είναι το πρώτο ρούχο της που προτιμά η τραγουδίστρια. To συνδύασε με διάφανα high heels, έντονο μακιγιάζ και μακριά μαλλιά χτενισμένα σε μπούκλες. Η pop-star φωτογραφήθηκε σε λευκό και κόκκινο φόντο, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε τη βλέπουμε αγκαλιά με τον σύζυγό της Jay-Z.

 

  

 

  

 

Η Maria Menounos, παρουσιάστρια του κόκκινου χαλιού για το δημοφιλές show «Live with Kelly and Ryan», επέλεξε για ακόμη μια φορά Celia Kritharioti Couture και συγκεκριμένα μια πράσινη στράπλες δημιουργία με φιόγκους σε κατάλληλα σημεία.

 

 

 

 

Η μία από τις 3 παρουσιάστριες της μεγάλης βραδιάς, η ηθοποιός Regina Hall εμφανίστηκε με Celia Kritharioti Couture δημιουργία στο Governor's Ball.

 

 

 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Erin Lim επέλεξε ένα ονειρικό μίντι στράπλες φόρεμα με διαφάνεια Celia Kritharioti Couture σε nude απόχρωση, για τη ζωντανή μετάδοση του κόκκινου χαλιού για λογαριασμό του μεγαλύτερου δικτύου «E! Entertainment».

 

 

Το πανέμορφο top model Jasmine Tookes τράβηξε τα φλας με μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti Couture με εκκεντρικό φιόγκο στο μπούστο και cutouts, στο after Oscar party του Vanity Fair.

 

 

 

 

Στο ίδιο party, η βρετανίδα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Peaky Blinders, Annabelle Wallis, με ρομαντική δημιουργία από μεταξωτή οργάντζα Celia Kritharioti Couture.

 

 

 

 

H εκρηκτική Khloe Kardashian λίγο πριν την επιστροφή της στην TV με τη συνέχεια των Kardashians στο Hulu, έκλεψε τις εντυπώσεις στο πάρτι της Beyonce και του Jay Z στο Chateau Marmont με την ολοκέντητη στο χέρι Celia Kritharioti Couture δημιουργία με βαθύ ντεκολτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Khloe επιλέγει Celia Kritharioti καθώς είχε φορέσει ασημένια body conscious δημιουργία κεντημένη στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski στο παραδοσιακό Christmas Eve πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο η διάσημη οικογένεια.

 

   

 

 

 

H ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Claws» Karrueche Tran φόρεσε Celia Kritharioti Couture δημιουργία από Swarovski σε τόνους του μπλε και πράσινου για τη special φωτογράφηση του Vanity Fair.

 

 

 

 

Άλλη μία Ελληνίδα, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, έκανε λαμπερή εμφάνιση στο Oscars Viewing party του Elton John AIDS Foundation, με μια άκρως αποκαλυπτική χρυσή δημιουργία Celia Kritharioti Couture.

 

 

 

 

 
         

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές
#SurvivorGR: H μάχη για την 3η ασυλία & η ξενερωμένη τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση