Σοκ στην αποχώρηση - Ξέσπασε σε λυγμούς η Μυριέλλα: «Δεν μπορώ άλλο!»

 

Τα... πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν! Χαμός στις παραλίες Μπλε και Κόκκινων - Καρέ καρέ η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού Άρη και Ασημίνας - Η κατάσταση της υγείας τους - «Απασφάλισε» η Ναυσικά: «Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με το άγχος για τον παίκτη που θα αποχωρήσει αλλά και την πείνα να έχει καταπονήσει τους πάντες, Μπλε και Κόκκινοι δείχνουν να έχουν ένταση, θυμό και αγωνία. Συναισθήματα που μόνο ηρεμία δεν φέρνουν στις καλύβες τους. 

Πρώτη και καλύτερη η Ναυσικά η οποία συνεχίζει να είναι θυμωμένη με τον Μαρτίκα ο οποίος απευθυνόμενος σε εκείνη, της έριξε ευθύνες για την υποψηφιότητα της Τζο.

 

 

Ούτε η Μυριέλλα όμως δείχνει να έχει ξεχάσει την επίθεση που δέχτηκε από τον Άρη, κάνοντας λόγο για... τσίρκο εκ μέρους του όταν καταφέρθηκε εναντίον της λίγο μετά τον αγώνα.

 

 

Ο Άρης πάλι, μόνο με αυτά δεν ασχολήθηκε. Απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κέρδισε χθες το έπαθλο επικοινωνίας και το έπαθλο φαγητού που το συνόδευε, παραδέχτηκε on camera ότι πονάει το στομάχι του από την πείνα. 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πάντως από την πλευρά του συνεχίζει να νιώθει αδικημένος με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του στην Μπλε ομάδα και ειδικά από τις αντιδράσεις του Τάκη απέναντί του ο οποίος είναι πολύ έντονος μαζί του. «Παίρνω μόνος μου τον λόγο γιατί έτσι γουστάρω» είπε ο Εμμανουήλ on camera, δίνοντας έτσι την απάντησή του σε εκείνους τους συμπαίκτες του που του λένε ξανά και ξανά πως δεν θέλουν να τον ακούν να μιλάει πολύ.

 

 

Στους Κόκκινους τώρα, ο Στάθης και ο Κατσαούνης δείχνουν να τα έχουν βάλει με τον Νίκο Γιάννη τον οποίο μάλιστα αποκάλεσαν ψωνάρα.

 

 

Σε... άλλα νέα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε στην καλύβα των Μπλε όταν άρπαξε το πόδι του Τάλα και άρχισε να το μυρίζει. 

 

 

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το αγώνισμα

 

Mε αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Άρης Σοϊλέδης μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του την ώρα του αγώνα. 

Ο ποδοσφαιριστής και παίκτης της ομάδας των Μπλε αντιμετώπιζε στον στίβο μάχης τον Νίκο Αντωνόπουλο και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Λίγο μετά το σφύριγμα του Λιανού όμως για να ξεκινήσει το ματσάρισμα, ο Άρης έπεσε άτσαλα σε μία τσουλήθρα και σχεδόν αμέσως ο Λιανός που αντιλήφθηκε ότι είχε χτυπήσει, σφύριξε ώστε να έρθει αμέσως γιατρός.

Πράγματι, βρέθηκε κοντά του γιατρός αλλά και όλοι οι παίκτες οι οποίοι είχαν σοκαριστεί βλέποντάς τον να σφαδάζει από τους πόνους.

Ο Άρης με το άτσαλο πέσιμό του, χτύπησε στον ώμο και έδειχνε να πονάει πολύ. 

 

 

Λίγο αργότερα, ο γιατρός έκρινε ότι έπρεπε ο Άρης να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και έτσι και έγινε. Φυσικά το ηθικό όλων ήταν στα... τάρταρα βλέποντας έναν παίκτη να βασανίζεται τόσο πολύ από τον πόνο.

Ο Γιώργος Λιανός, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε τους υπόλοιπους παίκτες πως ο Άρης είναι καθοδόν για το νοσοκομείο και πως θα πρέπει να αλλάξουν τα ματσαρίσματα αφού εκείνος θα απέχει ενώ ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την πορεία της υγείας του.

 

 
 
Ακολούθησε ο τραυματισμός και η λιποθυμία της Ασημίνας όπου μεταφέρθηκε επίσης το νοσοκομείο.  Η Ασημίνα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες καθώς χτύπησε σε μία ξύλινη κατασκευή στον πάγκο.

 

 

 
 
 
 
 
 
Η νίκη του αγωνίσματος κατοχυρώθηκε στους Mπλε

 

 
 

 

Τραυματίας στον αγώνα και η Μύριελλα

 

 

Τελικά, η Ασημίνα τη... γλίτωσε με μία μικρή διάσειση όμως παραδέχτηκε ότι πόνεσε πολύ.

 

 

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη, επέστρεψε και εκείνος στην παραλία των Μπλε μιλώντας για τον άσχημο τραυματισμό του.

 

 

Ένταση, διαξιφισμοί, καβγάδες, συγγνώμες και άλλα... ωραία συνέβησαν στο Συμβούλιο του νησιού κατά το οποίο όλοι ανέμεναν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. 

Οι περισσότεροι από τους παίκτες αντάλλαξαν διαξιφισμούς μεταξύ τους με τον Νίκο Αντωνόπουλο να ζητάει δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Κατσαούνη για μία παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους, συγγνώμη όμως που δεν δέχτηκε ο Γιώργος. 

 

 

Στη συνέχεια όμως υπήρξε ένταση και μεταξύ της Σοφιάννας και της Μυριέλλας. Οι δύο γυναίκες ξαφνικά ήρθαν σε αντιπαράθεση εξαιτίας του Κωνσταντίνου που νιώθει ότι η ομάδα του τού κόβει τα πόδια ως νέου παίκτη. 

Η ένταση δεν άργησε να έρθει και ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Τάκη που έτσι και αλλιώς από την πρώτη στιγμή της συνύπαρξής τους στην καλύβα των Μπλε δεν τα πηγαίνουν καλά.

 

 

Σειρά είχε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος επανέλαβε αυτό που είχε πει χθες, ότι δηλαδή η Ναυσικά χρησιμοποιεί την υποψηφιότητα της Τζο προς αποχώρηση για δικό της όφελος. 

Η απάντηση της Ναυσικάς στον Μαρτίκα δεν άργησε να έρθει αφού φανερά εκνευρισμένη του είπε: «Δε δέχομαι σεξιστικά σχόλια - Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor;»

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε και μία ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν η Τζο είναι εκείνη που θα αποχωρήσει, προσφέρεται να αποχωρήσει εκείνος στη θέση της. Τι απάντησε όμως η Τζο Μαριδάκη στην πρόταση του Μαρτίκα; Τη δέχτηκε; 

 

 

Η συνέχεια ήταν μη αναμενόμενη για το Συμβούλιο καθώς μία ατάκα της Μυριέλλας ήταν ικανή να ανάψει φωτιές ανάμεσα στην ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη. Ο τελευταίος είχε πει προ ημερών πως η Μυριέλλα έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση τη Τζο και όχι τον Κατσαούνη γιατί φοβόταν ότι ο Γιώργος έχοντας μεγαλύτερο κοινό από εκείνη να τον στηρίξει, θα πέταγε την ίδια από το παιχνίδι. 

 

 

Η Μυριέλλα όμως, στον μονόλογό της πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ξέσπασε σε κλάματα και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της σε ό,τι αφορά όλα όσα την κατηγορεί ο Άρης λέγοντας νιώθει πως έχει το δικαίωμα να παραμείνει στο Survivor όσο καιρό ο κόσμος τη στηρίζει.

 

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε