Ο Βαλάντης με κορωνοϊό, ο Θανάσης στο χειρουργείο & ο Δάντης στους χαιρετισμούς

 

PostGame: Την ώρα που η Ασημίνα έκλαιγε για τις... αναπάντητες κλήσεις ο Δάντης της έστελνε συντροφικούς χαιρετισμούς - Ο Βισκαδουράκης μετά το #SurvivorGR στο νοσοκομείο - Τα κλάματα της Μαρία Αντωνά για τον Σοϊλέδη - Θετικός στον κορωνοϊό o Βαλάντης για τρίτη φορά - Η σύντροφός του Πιλίδη διοργάνωσε πάρτι – έκπληξη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το έπαθλο επικοινωνίας κατάφεραν να κερδίσουν για μία ακόμη φορά οι Διάσημοι στο Survivor, ανταλλάσσοντας μηνύματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο, από την ομάδα των Μαχητών υπήρχαν αρκετοί που στεναχωρήθηκαν με την ήττα τους και δεν κατάφεραν για δεύτερη φορά να μιλήσουν με τους φίλους και συγγενείς τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έχει αναφερθεί στον σύντροφό της και στο πόσο της λείπει. Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό, σύντροφός της είναι ο Χρήστος Δάντης κάτι που η ίδια επιβεβαίωσε με τον δικό της τρόπο στο τελευταίο επεισόδιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λίγες ώρες πριν μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε συναντήσει τον τραγουδιστή και όπως ήταν αναμενόμενο ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το Survivor.

«Είμαι φαν του Survivor, το παρακολουθώ από πέρυσι. Κατά τα άλλα, αγωνιστικούς συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλους. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης στην πρωινή εκπομπή του Open.

 

 

 

 

Η Μαρία Αντωνά με αφορμή  το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor, στο οποίο έστειλε ηχητικό μήνυμα στον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη μίλησε στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη σχέση τους.

Η Μαρία Αντωνά δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής του Open.

H Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Έχει περάσει ένας μήνας και μία μέρα από την τελευταία μας επικοινωνία. Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα του Άρη όταν ξεκίνησε το φλερτ μας ότι “είσαι η γυναίκα της ζωής μου και μια μέρα θα σε παντρευτώ”. H φωτογραφία που έπαιξε ήταν η τελευταία φωτογραφία που βγάλαμε πριν έρθει το βαν και τον πάρει από το σπίτι.»!

Και πρόσθεσε: «Τα τελευταία 2 χρόνια ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό στη Ρουμανία, οπότε ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι. Είχε προπονήσεις συνέχεια. Ο Άρης κλαίει πολύ εύκολα, είναι ευσυγκίνητος. Επειδή με τον Άρη έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Στα 4 χρόνια που είμαστε μαζί έχει χάσει τον πατέρα του, τον αδελφό του, γι΄ αυτό το βιώνει λίγο πιο δύσκολα» και βούρκωσε.

 

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε από το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να χειρουργηθεί.

Λίγο πριν το χειρουργείο του, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πονάμε και υποφέρουμε… Θα κάνω επέμβαση. Από το χτύπημα στο ψυγείο με την κόντρα της Μυριέλλας με τον Βαλάντη. Από την κλωτσιά, γύρισε το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα…»!

Και πρόσθεσε: «Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου… Για τα έξοδα της επέμβασης θα ενημερώσω μετά την AAcun Medya και τον ΣΚΑΪ.»!

Όσο για το πρώτο φαγητό που έφαγε όταν επέστρεψε στο σπίτι του, ήταν γιουβαρλάκια.

Για το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη ανέφερε: «Είναι διαφημίσεις, θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο φιάσκο… Της είπα της Μυριέλλας γιατί το κάνεις, μου ζήτησε συγγνώμη και το συνεχίζει… γι’ αυτό σας λέω διαφημίσεις… Ο Γιωρίκας έχει μπει στην καρδιά μου. Θα του βαφτίσω το παιδί…»!

 

 

 

Κατερίνα Βισκαδουράκη για Θανάση: «Καλώς βγήκε - Στο Survivor αλλοιώνεται η εικόνα σου»

«Είμαι χαρούμενη, αλλά δυστυχώς μας συνέβη αυτό τώρα. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν το θυμό τους. Είναι μεγάλη παγίδα το μοντάζ», είπε αρχικά η Κατερίνα Βισκαδουράκη και πρόσθεσε: Εγώ δεν ζηλεύω γενικά. Κοίταζε ο Θανάσης “τι να κάνουμε; και εμείς κοιτάζουμε, ωραίος είναι οι κοπέλες να μην το πούμε;”».

 

 

 

Το πρωί της Τετάρτης 1/2 η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη, Κατερίνα ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram μέσα από την κλινική, στην οποία βλέπουμε τον ηθοποιό ξαπλωμένο ενώ το πόδι του είναι τυλιγμένο με γάζες. 

«Καλημέρα και από εμάς», έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη στην ανάρτησή της.

 

 

Ο Γιώργος Πιλίδης μετά από έναν μήνα στο Survivor, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο και την έντονη ταλαιπωρία με την υγεία του.

Ο 22χρονος πυγμάχος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, αλλά και στην αγκαλιά της συντρόφου του Όλγας Καρπουζίδου, με την οποία τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι.

Την Δευτέρα 1/2 ο Γιώργος Πιλίδης είχε τα 22α γενέθλιά του και η σύντροφός του ετοίμασε για εκείνον την πιο εντυπωσιακή τούρτα με αφορμή τη συμμετοχή του στο Survivor. Η ίδια ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία του βλέπουμε να ποζάρουν μαζί, με τον Γιώργο Πιλίδη να κρατά την τούρτα του.

«Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου ζωή μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην σταματήσεις ποτέ να κυνηγάς τα όνειρα σου και η κάθε σου ημέρα να είναι μια νέα περιπέτεια που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στο να τα πραγματοποιήσεις…Συνέχισε έτσι και εγώ είμαι εδώ για να σε στηρίζω!!!Και πάλι πολύχρονος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Όλγα Καρπουζίδου.

 

 

Με σύνδεση μέσω Skype από το σπίτι του βγήκε σήμερα στον αέρα του «Love it» ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο, βγήκε θετικός στον κορονοϊό για τρίτη φορά και φυσιολογικά βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

«Νοσώ από κορωνοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι.

Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά. Θα καταλάβετε πάρα πολλά όταν μιλήσουμε από κοντά. Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Αναμένουμε την εμφάνιση του Βαλάντη στο πλατό του «Love it».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!