Εβδομάδα των παθών για τους Μαχητές - Συντριπτικές σερί νίκες των Διασήμων

 

Παρέλαση δημοσιογράφων, τραγουδιστριών, επιχειρηματιών και λοιπόν διασήμων στο έπαθλο επικοινωνίας - Η Ασημίνα κλαίει ακόμα που δε μίλησε με το Δάντη στο #SurvivorGR «Αναπάντητες κλήσεις, ελπίζω να καταλαβαίνεις»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Κατσούνης δηλώνει πως οι συμπαίκτες τους χωρίς εκείνον δεν θα κερδίσουν τα αγωνίσματα.

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε και μετά το συμβούλιο και το σχέδιο «εξόντωσης» του Γιώργου Κατσαούνη από τους Μαχητές, έρχονται με νέες δηλώσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι Μαχητές θέλησαν να στήσουν την ψηφοφορία ώστε ο κόσμος να αναγκαστεί να διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης τον Γιώργο Κατσαούνη. Αυτός με την σειρά του το κατάλαβε και άρχισε να λέει «βαριές» κουβέντες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν θα πάρουν ούτε έπαθλα αλλά ούτε και θα φάνε και θα μείνουν νηστικοί. Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί μαζί μου και ήθελαν να στηρίξουν τον Γιώργο και ότι είμαι μικρός αδερφός».

Και πρόσθεσε:« Ούτε μικρός αδερφός με θεωρούν, ούτε πιστεύω ότι μου έχουν αγάπη και συμπάθεια».

 

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθάρισε δημόσια πως δεν θέλει καμία επαφή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή μετά την συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως έχει τελειώσει οτιδήποτε υπήρχε ανάμεσα τους.

«Ευτυχώς το χθεσινό συμβούλιο έληξε ήρεμα. Ο Γιώργος έχει καταλάβει κι έχει πάρει χαμπάρι ότι έβαλα τελεία. Δεν αναφέρθηκε σε κάτι που θα μπορούσε να με ενοχλήσει. Η αλήθεια είναι ότι είναι πάλι σε άρνηση και δεν θέλει να κατανοήσει πως έχει κάνει σοβαρές βλακείες, που δεν ευθύνομαι εγώ για αυτές».

Και πρόσθεσε:«Δικαίωμα του να συμπεριφέρεται έτσι, δεν θα τον κρίνω εγώ για αυτό. Απλά δεν θέλω να χρειαστεί να αναφερθώ ξανά στον Γιώργο για κανένα λόγο κι ούτε εκείνος σε εμένα».

 

 

Άσπα και Ανδρέας ήταν σίγουροι πως θα είναι υποψήφιοι

 

 

Κλίκες έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των κοριτσιών από την ομάδα των Μαχητών.

Στην παραλία των Μπλε επικρατεί ένας διχασμός και οι παίκτες έχουν δημιουργήσει διάφορες «κλίκες».

Aυτή τη φορά στο στόχαστρο ήταν η Θωμαΐδα, η οποία σχολιάστηκε έντονα από τις συμπαίκτριες της, Σοφιάννα και Πελαγία. Συγκεκριμένα οι δύο νεαρές κοπέλες σχολίασαν τα λόγια της Θωμαϊδας, η οποία ρωτούσε αν η Σοφιάννα και ο Γιάννης είναι μαζί.

Η Σοφιάννα δήλωσε:«Σήμερα είχαμε νέο attack στο θέμα Θωμαϊς και Γιάννη. Πήγαιναν να κόψουν ξύλα και λέω θα έρθω και εγώ και μου λέει ‘’εε εντάξει τόσα άτομα είμαστε, ο Τσακατσούκας, ο Ανδρέας’’ και λέω ‘’εντάξει δεν θα έρθω’’».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές νιώθω το βλέμμα της επάνω μου αλλά καταλαβαίνω ότι νιώθει λίγο μαύρο πρόβατο».

 

 
 
Το  αγώνισμα έχει ως νίκη την επικοινωνία
 
 

 

Η Ασημίνα περιμένει πως και πως να δει μήνυμα του Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα το τελευταίο διάστημα είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη και δεν το κρύβει. Ο δε τραγουδιστής μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media την υποστηρίζει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την συμπαράστασή του.

Όταν ήρθε η ώρα της Ασημίνας να απαντήσει, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

«Δεν είναι πολύ καλά, φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί, θα σου πω μόνο έναν στίχο ‘’Αναπάντητες κλήσεις παντού’’, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ».

 

 

Το μήνυμα του Άρη στην Αντωνά, τα σχέδια γάμου και ο παράνυμφος Λάμπρος

 

 

H Μυριέλλα είδε τον Τζον ξανά στον ύπνο της - Έχουν ψυχική ένωση

 

 

Οι ακαθαρσίες της Αθηνάς και το όνειρο της Μυριέλλας

 

 

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με σκορ που δεν έχει ξανά υπάρξει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση έχει χρώμα Μπλε, αφού και τις δύο μέρες οι Μαχητές έχασαν και έχουν βγάλει στον τάκο τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια είδαμε έναν ακόμα δυνατό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνίας. Αυτό έκανε τους Διάσημους να πεισμώσουν και να βάλουν τα δυνατά τους. Η κόκκινη ομάδα συνέτριψε τους Μπλε με σκορ που δεν έχει ξανά γίνει.

 

 

Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας για τους Διάσημους 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άκουσε ηχητικό μήνυμα από τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο ίδιος έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όμως για εκείνη έκανε μία εξαίρεση.

Η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας με συντριπτικό σκορ και έτσι μπόρεσαν να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άκουσε από τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη ηχητικό μήνυμα το οποίο έλεγε:«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας και μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δε περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε».

Στη συνέχεια, η Ναυσικά φανερά χαρούμενη είπε:«Μωρό μου, ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δε θα είναι δακρύβρεχτο. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα το έκανες πολύ προσωπικό, ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα, ξέρω ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εμένα, ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του. Αλλά θα γυρίσω. Θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμα αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Σ’ αγαπάω και μου λείπεις».

Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν άκουσε την φωνή του John.

Άλλο ένα αγώνισμα επικοινωνίας έφτασε στο τέλος του και νικητές αναδείχτηκαν οι Διάσημοι και είχαν για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή δέχτηκε ηχητικό μήνυμα από τον John, ο οποίος της έπαιξε μια μελωδία που είχαν ξεκινήσει μαζί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μυριέλλα θέλω να ξέρεις ότι είμαστε όλοι καλά και μιλώ με τους γονείς σου. Μας λείπεις. Θα σου παίξω μία μελωδία που μόνο εσύ ξέρεις τι σημαίνει για να σου δώσω δύναμη να συνεχίσεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου»

Η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια ανέφερε:«O John που όλοι ξέραμε κι αγαπήσαμε. Δεν θα πω τίποτα για αυτήν τη μελωδία. Μου λείπεις πάρα πολύ, σε ευχαριστώ που είσαι εκεί για όλους κι είσαι αυτός που είσαι. Σε αγαπώ κι ανυπομονώ να βγω έξω και να κάνουμε αυτήν τη μελωδία πραγματικότητα».

Η σύντροφός του Λάμπρου Κωνσταντάρα, του έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο τον έκανε να δακρύσει.

Λίγο τα λόγια της, λίγο ο έρωτας έκαναν τον Λάμπρο να δακρύσει, με τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

 

 

Μετά και τη μεγάλη ήττα των Μαχητών η ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών της ομάδας είναι ιδιαίτερα τεταμένη με τον Γιώργο Κατσαούνη φυσικά να είναι στο στόχαστρο των περισσότερων συμπαικτών του.

Η πείνα των τελευταίων ημερών λόγω των συνεχών ηττών στο στίβο μάχης, έχει "τεντώσει" τα νεύρα όλων και φυσικά κάθε αφορμή είναι ικανή να φέρει... πόλεμο μεταξύ των παικτών των Μπλε.

Κάτι ανάλογο έγινε και μετά το τέλος του αγώνα με έπαθλο την δεύτερη ασυλία με τον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάζει τη Σοφιάννα και άλλους συμπαίκτες του για τη σκληρή συμπεριφορά τους απέναντί τους.

Αργότερα όμως, όταν όλοι μαζί βρέθηκαν στην καλύβα, μία ατάκα του Κατσαούνη ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφιάννα η οποία μάλιστα έφτασε να του πει: "Είπες στην γκόμενά σου να με βγάλει στον τάκο".

Κάτι που έκανε έξαλλο τον Κατσαούνη ο οποίος έφτασε να τα βάλει και με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, χωρίς φυσικά επιτυχία.

Η σύγκρουσή τους έφερε και το οριστικό χάσμα ανάμεσά τους.

 

 

 

Στο επεισόδιο είδαμε τους Διάσημους να κάνουν κάτι που δεν έχει ξανά γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, Και τι εννοούμε;

Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε με σκορ 10-2 τους Μπλε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν την πολυπόθητη επικοινωνία. Αυτό όμως έκανε τους Μαχητές να έρθουν σε αντιπαράθεση και να υπάρξουν ρίξεις στις σχέσεις του.

Λίγο αργότερα και αφού οι Διάσημοι άκουσαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ήρθε το αγώνισμα για το φαγητό. Για ακόμη μία φορά είδαμε να βάζουν τα δυνατά τους, με τους Διάσημους να έχουν ηθικόν ακμαιότατον και να αναδεικνύονται πάλι νικητές.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη