«Ο Σπύρος με έχει συνεπάρει. Βάζει ποτό στο σπίτι και με χορευει»

 

 

Την έχουν χαρακτηρίσει ως τη σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της. Τι λέει όμως γι’ αυτό η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; - Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, η σχέση με τους γονείς της και ο γάμος με τον Σπύρο Δημητρίου «Πριν από τον γάμο με ρώταγαν αν είμαι φίλη με τη Μποφίλιου, πλέον ασχολούνται με το παιδί, είναι αδιάκριτο. Δεν είμαι ακόμα έγκυος και δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη τα μεσάνυχτα της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάσο Γιαννούτσο για την καθημερινότητά της αποκαλύπτοντας πως η μαγειρική είναι μια αγαπημένη της ασχολία ενώ εξήγησε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική φάση.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σκοτεινή της πλευρά αλλά και για τον γάμο της

Όσο έκπληξη ήταν για τον κόσμο ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου, άλλο τόσο ήταν και για εκείνη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρήκε τον άνθρωπο που θέλει να τη συντροφεύει στη ζωή της, χορεύει μαζί του που και που στο σπίτι, ενώ εκπλήσσεται όταν τον βλέπει να ακούει «ιταλοντίσκο» μουσική.

«Μαγειρεύω, ασχολούμαι με το σπίτι, νοικοκευρεύω, κάνω αλλαγές στο σπίτι. Λένε ότι σπεσιαλιτέ μου είναι το κατσικάκι στο φούρνο με ρύζι», αποκάλυψε στο «Αυτός κι ο άλλος» η τραγουδίστρια και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τα τραγούδια της.

«Δεν μπορώ να πω ότι ένα τραγούδι δεν θα πιάσει. Το «Ως κι οι θάλασσες», δεν πίστευα ότι θα έχει την ανταπόκριση από τον κσόμο. Ειδικά στις ζωντανές εμφανίσεις, ένα τραγούδι μου που μπορεί να τα σπάει, όπως ο «Γεροπλάτανος», δεν έχει ακουστεί ποτέ στο ραδιόφωνο», είπε και συνέχισε:

«Η μόνη μου αρνητική σκέψη για τη συνεργασία με τον Σταμάτη, ήταν ότι πώς σε έναν άνθρωπο που θαυμάζω και αγαπάω τόσο πολύ, θα του πω “όχι”. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι δεν είχε θέμα με αυτό και είχε τόσο μεγάλη φροντίδα που ότι δεν μου πήγαινε το μεταμόρφωνε, το έφτιαχνε. Είναι πολύ δεκτικός».

Μετά από εκείνη, οι πρώτοι άνθρωποι που θα ακούσουν τα καινούρια της τραγούδια είναι ο μητέρα της, ο πατέρας της, ο σύζυγός της και κάποιοι φίλοι της. «Δίνω μεγαλύτερο βάρος στις φίλες μου και στον σύζυγό μου γιατί είναι ανεπηρέαστοι και έξω από τον χώρο».

Όσο για το αν σκέφτεται αν ποτέ αποκτήσει ένα παιδί, πώς θα διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητά της: «Επειδή αναγνωρίζω ότι ο τρόπος ζωής που έχω εξαιτίας του επαγγέλματός μου, είναι διαφορετικός, είναι μια σκέψη για το πώς θα το συμβιβάσω αν κάνω ένα παιδί. Θα ήθελα το παιδί μου να ζει βάσει και της δικής μου ζωής και προσωπικότητας. Θα έκανα πίσω αλλά θα ήθελα και το παιδί μου να γευτεί τον δικό μου χώρο. Και οι γονείς προσφέρουν και τα παιδιά γεύονται από τους γονείς τους».

Η ίδια μίλησε για τους μεγάλους καλλιτέχνες που γνώρισε από όταν ήταν πολύ μικρή εξαιτίας του πατέρα της: «Θαύμαζα τον Κώστα Τουρνά. Τον Σάκη Μπουλά δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ήταν κάποιοι μόνιμοι συνεργάτες και κάποιοι που έρχονταν περιστασιακά. Ο Τουρνάς στα μάτια μου ήταν ιππότης».

 

 

 

Το body shaming και ο σκοτεινός χαρακτήρας

Αναφορικά με τους γονείς της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τόνισε: «Δεν μου έκαναν όλα τα χατίρια, έχω ακούσει και “όχι” αλλά σε μορφή συζήτησης. Κατάλαβα ότι είχα θυμό στην εφηβεία από την όψη μου μέχρι τα πάντα. Ήμουν ένα κορίτσι σκοτεινό, σχετικά με το πώς είμαι σήμερα. Σαφώς και η παχυσαρκία σου φανερώνει ότι υπάρχει κάποια συναισθηματική έλλειψη, απλά και η φύση μου ήταν και τώρα είναι, απλά το έχω ισορροπήσει. Ήμουν εσωτερικό παιδί. Από πάρα πολύ μικρή μου άρεσε να ψάχνω την ουσία των πραγμάτων».

 

 

Σχετικά με το αν στο σχολείο δεχόταν body shaming, απάντησε: «Ναι είχα δεχθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι και στο σχολείο να μην το περάσεις. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, μετά γινόμουν πιο… Η αλήθεια ήταν αυτό που με έκανε έτσι. Μετά προσπαθούσα να φέρω τον άλλον στη θέση μου. Καμιά φορά μπορεί να είχαν συμβεί ακραία σκηνικά και να τα είπα στους γονείς μου, αλλά γενικά δεν έλεγα».

Για το αν την ενόχλησε ποτέ η σύγκριση με τους γονείς της: «Στην αρχή και για πολύ λίγο. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι για να κάνεις αυτό το πράγμα χρειάζεται πολύς προσωπικός χρόνος και έπρεπε να τα αποκτήσω όλα αυτά, κατάλαβα ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με συγκρίσεις. Δεν σκέφτηκα ποτέ να “εξαφανιστεί” το Ζουγανέλη.

Έχω διαφωνήσει με τον μπαμπά μου και για πράγματα που έχει κάνει. Έχω κάνει κριτική. Έχουμε διαφορετικής ποιότητας χιούμορ, εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο καυστική όσο εκείνος. Είναι προστατευτικός αλλά δεν με έχει περιορίσει. Έχουν κριτικάρει τον μπαμπά μου γνωστοί και φίλοι αλλά δεν τον έχω υπερασπιστεί ακόμα και να διαφωνούσα. Μάλλον δεν υπερασπίζομαι πολύ αυτούς που αγαπάω. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να έχει όποια γνώμη θέλει. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

 

 

Για την παρουσία της στο Voice: «Έγινε η πρόταση όταν τελείωνα την περιοδία και δεν είχαν χρόνο να την σκεφτώ. Νομίζω ότι κάποια πράγματα, αν κάτσω να τα πολυσκεφτώ δεν είναι η ώρα τους να γίνω. Στην πρώτη χρονιά και στο πρώτο γύρισμα δυσκολεύτηκα που έπρεπε να κόψει κάποιον. Αλλά είναι ένα παιχνίδι. Θα ανησυχούσα για το κοινό μου, αν ένιωθα ότι έμπαινα κάπου και με κάποιος τρόπο παθαινα μετάλληξη και πρόσβαλα ανθρώπους. Νιώθω ότι δεν έθιξα κανέναν. Ενδεχομένως και να ξαναπήγαινα, τώρα έχω μια εμπειρία. Δεν θα είναι ποτέ η ίδια πρόταση και μπορεί να πω πιο εύκολα το ναι ή το όχι».

 

 

«Με έχει συνεπάρει…»

Για τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου και τις διαφορετικές μουσικές που ακούγονται στο σπίτι του: «Μπορεί να βάλει ένα ποτό και να χορέψει. Με έχει συνεπάρει. Έχει τύχει να χορέψουμε, με εκπλήσεει όταν ακούει ιταλοντίσκο. Στη σκηνή νιώθω πιο ελεύθερη, στη ζωή μου έχω ακόμα κάποια πράγματα που με πειράζουν. Μπορεί να είναι ηθικοί φραγμοί ή πράγματα που έχω εγώ στο κεφάλι μου. Ενώ η ψυχή μου βράζει, δεν έχω καταφέρει να γίνω εκδηλωτική στην καθημερινότητά μου».

Για τον γάμο της: «Ήταν έκπληξη και για εμένα αρχικά. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε βρεθεί ο άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Ήθελα κάποια στιγμή να βρεθεί ο άνθρωπος, αλλά όχι ο γάμος. Γίνανε όλα πάρα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ζεστασιά με τον Σπύρο. Η πρόταση έγινε χωρίς δαχτυλίδι, με άλλο κόσμημα. Έχει πολλά κοινά με τον μπαμπά μου. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ αγαπώ το κέντρο κι εκείνος όχι».

Για την ερώτηση περί εγκυμοσύνης: «Πριν από τον γάμο με ρώταγαν αν είμαι φίλη με τη Μποφίλιου, πλέον ασχολούνται με το παιδί. Δεν το είχα για τόσο πολύ αδιάκριτο, δεν με νοιάζει πολύ, αλλά είναι αδιάκριτο στην τελική. Δεν είμαι ακόμα έγκυος και δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το 2021 «πέταξε» πολλά από τη ζωή της. «Πέταξα ανθρώπους που ήταν βλαβεροί, που έπαιρναν από τη ζωή μου και το φως μου».

 

 

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη