«Ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια πριν προλάβω να βγω στην τηλεόραση»

 

 

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Τα αρνητικά σχόλια που την αδίκησαν και η πραγματικότητα του #GNTMgr - Η αφοπλιστική απάντηση για όσους την συνέκριναν με την Βίκυ Καγιά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η κριτής του #GNTMgr και γνωστό μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν μια από τους αποψινούς καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο #The2NightShow και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που άκουσε και ένιωσε ότι την αδίκησαν ενώ αποκάλυψε και αν τελικά αυτά που βλέπουμε στο GNTM ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα της ζωής ενός μοντέλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην παίκτης του #GNTMgr παγιδεύει κορίτσια σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου και σε υποτιθέμενες επενδύσεις  - Στο στόχαστρο της Δίωξης για παγίδευση ανήλικων και απάτες

 

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων  που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Ένιωσα ότι με αδίκησαν. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει… Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση» είπε η Ισμήνη Παπαπβλασοπούλου.

Όσο για το κατά πόσο το GNTM αντικατοπτρίζει αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του modelin η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: 

«Πάρα πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται στο GNTM ισχύουν πράγματι στον χώρο του modeling αλλά επειδή μόνο και μόνο έχεις το στοιχείο του ανταγωνισμού και μέσα σε 1-2 λεπτά πρέπει να βγάλει τη φανταστική φωτογραφία που εμείς θέλουμε, αυτό δεν υπάρχει. Πας και όσο πάρει, μισή ώρα, μια ώρα… Δεν έχεις ένα λεπτό. Αυτό από μόνο του αλλάζει πολύ τα πράγματα. Πολλά όμως κομμάτια μοιάζουν με την πραγματικότητα». 

 

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασε τις δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου 

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Εμένα επικοινωνιακά αυτό που μου λείπει από την Ισμήνη, που φαίνεται ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι και είναι με αντικειμενικά κριτήρια, δεν ξέρω… Είναι σαν να μιλάει και να έχει διαβάσει αυτό που λέει. Δηλαδή σαν να μην έχει συναίσθημα».

Και υπογράμμισε: «Σε τελική ανάλυση αποδεικνύεται ότι μπορεί μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, όπως είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, να μην έχει το χάρισμα της παρουσίασης. Κάποιες το έχουνε».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»