Η αιχμηρή απάντηση Ηλία Γκιώνη για την μήνυση εναντίον του απο την αστυνομία

 

 

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ηλία Γκιώνη κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών. «Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ηλία Γκιώνη κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών.

Η αντίδραση του κ. Θοδωρή Τσαϊρίδη προήλθε μετά την ανάρτηση του ακτιβιστή, στην οποία έγραφε το όνομά του δίπλα σε ονόματα και επιχειρήσεις που -κατά τον Ηλία Γκιώνη- εμπλέκονται με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Ειδικότερα, στην εν λόγω ανάρτηση, ο Ηλίας Γκιώνης ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τι δήλωσε ο κ. Τσαϊρίδης στον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού:

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση. Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα», ανέφερε ο κ. Τσαϊρίδης.

«Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο μπλόγκερ να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποιά άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

 

 

Η αιχμηρή ανάρτηση Ηλία Γκιώνη για την μήνυση εναντίον του:

 

 

Αρνητικές βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Γκιώνης είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την υπόθεση, μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς του.

«Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο ακτιβιστής, ο οποίος τονίζει πως υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Ηλία Γκιώνη: «Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι φασίστες είναι ότι εγώ και όσοι στηρίζαμε την Γεωργία Μπίκα δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν. Τις περιμέναμε σαν έξτρα στοιχείο προς απόδειξη της αλήθειας. Δεν σταματά εδώ γιατί θα γίνουν και άλλες αναλύσεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν οι μαρτυρίες της Γεωργίας, αλλά και άλλων θυμάτων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

 

 Και προχώρησε και σε νέες αναρτήσεις:

 

   

 

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»