Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εκτός «Κού-Κου» ο Κρατερός - Κρούσμα κορωνοϊού στο #YFSF - Το show ακυρώνεται!

  01/04/2021 10:38
Εκτός  «Κού-Κου» ο Κρατερός - Κρούσμα κορωνοϊού στο #YFSF - Το show ακυρώνεται!

Εκτός «Κού-Κου» ο Κρατερός - Κρούσμα κορωνοϊού στο #YFSF - Το show ακυρώνεται!

  01/04/2021 10:38

Στον αέρα βρίσκεται γι’ ακόμα μια φορά λόγω κορωνοϊού το #YFSF

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη για την «Φωλιά των Κού-Κου» αφού από από το πλατό έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης. Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως ο ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή για μερικές ημέρες.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο  «Your Face Sounds Familiar» το οποίο συμμετέχει και ως εκ τούτου πρέπει να μπει για μερικές ημέρες προληπτικά σε καραντίνα.

 «Καλό μήνα και καλημέρα σε όλους. Τώρα έτσι όπως βγαίνουμε σήμερα θα πείτε “Α, να μια έκπληξη, κάτι μας έχουν σκαρώσει”. Δεν είναι έτσι. Ο Κρατερός δεν είναι μαζί μας, δεν είναι μαζί μας γιατί υπάρχει ένα θετικό κρούσμα στο Your Face Sounds Familiar και πρέπει να βρίσκεται πάλι σε μια προληπτική καραντίνα. Όμως είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Το ίδιο ευχόμαστε για όλους τους εμπλεκόμενους» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου

H εγγραφή του #YFSF ακυρώνεται!

Μετά από αυτή την εξέλιξη όλοι οι συντελεστές του show πήγαν για μοριακό τεστ, το οποίο βρίσκεται εν εξελίξει. Αν και το μοριακό τεστ βγει θετικό, τότε το γύρισμα δεν θα πραγματοποιηθεί και το επεισόδιο που θα βλέπαμε την Κυριακή 4 Απριλίου δεν θα βγει στον αέρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας