Βρισιές, προσβολές και άγριοι τσακωμοί στο καλλιτεχνικό κατινάζ του #SurvivorGR!

 

 

Οι εξηγήσεις και παρεξηγήσεις Mπλε και Kόκκινων, τα δάκρυα Ελένης και Ηλία, η κόντρα της σημαίας, η μάχη για την επικοινωνία και η αποχώρηση στο #SurvivorGR! Ο Ηλίας είπε για τον Ντάφυ ότι έχει χαμηλό IQ, ο Ντάφυ στον Ηλία ότι δεν θα κάνει ποτέ καριέρα, η Καρολίνα αποκάλεσε πόρνη την Μαριάνθη και η Νικολέτα την κορόιδεψε για τον τρόπο που μιλάει, ενώ ο Κώστας είπε στον Αλέξη να βάλει τη γνώμη του εκεί που ξέρει.. Χαμός στο καλλιτεχνικό κατινάζ του #SurvivorGR. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι η παίκτρια του Survivor 4 που δεν θα συνεχίσει στο ριάλίτι επιβίωσης, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους Τριαντάφυλλο και Ελένη Χαμπέρη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τα παράπονα των… κατά συρροή υποψήφιων προς αποχώρηση για τους κόκκινους Τριαντάφυλλου και Μαριάνθης Κάσδαγλη ξεκίνησε το επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor.

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η υποπλοίαρχος τα είχαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους όχι μόνο για το γεγονός ότι συνεχώς τους βγάζουν στον… τάκο, αλλά και για το πώς τους συμπεριφέρονται στην παραλία.

 

Στεναχωρημένη ήταν και η Ελένη Χαμπέρη και ας ήταν για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Η 26χρονη personal trainer λύγισε μπροστά στην κάμερα, γιατί όπως είπε δεν ήθελε να φύγει και ένιωθε  πως αυτή θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο. Την απόφαση του να βγάλει στον… τάκο την φίλη του δικαιολόγησε ο Παύλος Γαλακτερός.

 

Δεν ήταν όμως μόνο η Ελένη Χαμπέρη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο Ηλίας Μπόγδανός… έσπασε όταν άρχισε να μιλάει για τους δικούς του με αφορμή το  αγώνισμα επικοινωνίας.

 

Τη συγκίνηση διαδέχθηκε η ένταση. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βγήκε από τα ρούχα της με την συμπαίκτρια της Νικολέτα Μαυρίδη, όταν την άκουσε να σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει μπροστά στις κάμερες. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να την ηρεμίσουν, όμως μάταια. Οι φωνές τους αντηχούσαν σε ολόκληρο τον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, ακριβώς πριν από το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία όταν και έπρεπε κάθε ομάδα να οργανώσει την στρατηγική της, η Μαριάνθη Κάσδαγλη ξέσπασε ουρλιάζοντας προς την συμπαίκτρια της κατηγορώντας την ευθέως για πολλά!

«Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες;» τόνισε, σε έξαλλη κατάσταση, η Μαριάνθη Κάσδαγλη. «Έλα τώρα Νικολέτα! Τράβα πιο πέρα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου».

«Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου και μη φωνάζεις» απάντησε, με την σειρά της, η Νικολέτα Μαυρίδη. «Μη φωνάζεις γιατί απλά… βαριέμαι! Βαριέμαι! Δεν είσαι καλά».

 

Στην πλευρά των Mπλε τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο ήρεμα, όμως και εκεί τα θέματα των δυο με τους πέντε συνεχίζονται με κάθε αφορμή και αιτία. Αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν το πανό των μπλε που ο Σάκης Κατσούλης το ήθελε για σημαία σε μια κατασκευή που έφτιαχνε με τον Αλέξη Παππά, όμως ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδειχνε διατεθειμένος να του κάνει το χατίρι. Συν τοις άλλοις Τζειμς και Νίκος δεν βοηθάνε στην καλύβα με τον Αλέξη Παππά να χαρακτηρίζει την παρουσία τους σαν καρτ-ποστάλ με πόδια και τον Σάκη να συμπληρώνει ότι είναι περαστικοί.

 

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, με τον τραγουδιστή να του λέει πως θα ακούσει τη συμβουλή του γιατρού και θα μείνει και σήμερα εκτός, ενώ στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και στις άλλες δυο υποψήφιες προς αποχώρηση την Μαριάνθη και την Ελένη.

 

Ο Γιώργος Λιανός  πριν τα διαδικαστικά του αγώνα είπε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι κάθισε με παρέα και παρακολούθησαν το επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης, οπού και διαπίστωσε πόσο «γύπας» ήταν ο Τζέιμς Καφετζής κατανοώντας τον λόγο που κάθε καλοκαίρι τα νησιά μας είναι γεμάτα τουρίστριες.

Μετά αναφέρθηκε στην επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη, ενώ δεν του ξέφυγε ούτε η «Τελεφερίκ». Τι είναι το τελεφερίκ, αναρωτήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, με μια εκ των συμπαικτριών της να της απαντάει ότι είναι αυτό που πας στην Πάρνηθα και τον Λιανό να της εξηγεί το σκηνικό που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της τραγουδίστριας. Από τα σχόλια του παρουσιαστή του Survivor δεν γλίτωσε ούτε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

 

Η Χριστίνα κουνάει το δάχτυλο στην Καρολίνα που αποκάλεσε πορνη την Μαριάνθη

Μια απρόσμενη έκρηξη παρακολουθήσαμε στο Survivor της Τετάρτης από την Χριστίνα Κεφαλά, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, προς την Καρολίνα Καλύβα.

Μάλιστα, η παίκτρια των Μπλε θέλησε να χρησιμοποιήσει βαρύ λεξιλόγιο αναγκάζοντας σε δεύτερο χρόνο τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό να διακόψει τη λεκτική μονομαχία.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο την Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά χθες στο συμβάν και συγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρκτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη».

«Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα αυτά» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να βρει την αντίθετη στάση της παίκτριας της κόκκινης ομάδας. «Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

«Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό» πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά για να αναγκάσει την… παραγωγή του Survivor να κλείσει τον ήχο όταν ξεστόμισε την απρεπή λέξη.

Κάτι που βεβαίως η Καρολίνα Καλύβα αρνήθηκε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός επισήμανε πως «Παιδιά σας παρακαλώ, όχι τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Δεν ανήκουν εδώ σε αυτό το παιχνίδι».

 

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Kόκκινοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 5-2 με τον Αλέξη Παππά να ενοχλείται από τον πανηγυρισμό του Ηλία Μπόγδανου και να δημιουργείται μεταξύ τους ένταση.

 

Οι Mπλε πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας όχι μόνο να περάσουν μπροστά, αλλά να πάρουν και το παιχνίδι με 10-5.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ένιωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον Αλέξη Παππά να επεμβαίνει και τον ζαχαροπλάστη να του απαντάει «Tη γνώμη σου να την βάλεις άλλου». Ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε το φταίξιμο της ήττας στην ένωση των δυο ομάδων. Η εξήγηση του Τριαντάφυλλου ήταν ότι οι Mπλε νίκησαν γιατί είναι μάγκες.

 

Όταν έληξαν οι εξηγήσεις και οι παρεξηγήσεις οι Mπλε οδηγήθηκαν στην καλύβα επικοινωνίας και διάβασαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

 

Ένταση στους Μπλε για τη σημαία

Το μεγάλο τους ζήτημα αυτήν την φορά ήταν η τοποθέτηση της σημαίας της μπλε ομάδας στον νέο τους χώρο, με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να στρέφονται ενάντια των συμπαικτών τους, λέγοντας ότι την ξέχασαν όταν έφυγαν από την παραλία που έμεναν νωρίτερα και την κουβαλούσαν οι δυο τους. Τα αίματα ξαφνικά άναψαν με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να έρχονται κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο και με τον τελευταίο να αναφέρει ότι θυμήθηκαν την σημαία μετά από τόσες ημέρες. Μάταια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι η Ελευθερία Ελευθερίου φώναζαν ότι όλοι είναι ομάδα κι ότι η σημαία δεν είναι του James και του Νίκου. Οι δυο τους κάρφωσαν την σημαία στο σημείο που ήθελαν.

 

Ο Τριαντάφυλλος προσπαθεί να ενώσει τους πάντες

 

Ηλίας: Ο Daffy έχει χαμηλότερο IQ απ' τον Αλέξη

 

Ασημακόπουλος: Ο Αλέξης είναι ο Voldemort και Τριαντάφυλλος είναι ο Ποντικοουράς απ' το Harry Potter

 

Στο συμβούλιο  οι εξηγήσεις και οι παρεξηγήσεις συνεχίστηκαν με τον Τριαντάφυλλο να τα κάνει... μπάχαλο.   Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου πως ο Ντάφυ τον αποκάλεσε ρουφιάνο και αναρωτήθηκε… τι καριέρα θα κάνει μόλις βγει από το παιχνίδι επιβίωσης, με τον Τριαντάφυλλο να ισχυρίζεται ότι λέει ψέματα. Ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε οn camera για τον Ντάφυ οτι έχει χαμηλό IQ.

 

Μετά τις εντάσεις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη και να βάλει στην βάρκα της επιστροφής την υποπλοίαρχο Μαριάνθη Κάσδαγλη, με όλη την  ομάδα των Κόκκινων πλην του Ντάφυ να αγκαλιάζουν την παίκτρια που έμεινε και όχι την παίκτρια που φεύγει, απαξιώνοντας την.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»