Πυρ ομαδόν κατά Kαρολίνας - Νικολέττας για τις απαράδεκτες εκφράσεις τους

 

'Ακουσον, άκουσον ενοχλημένη η μητέρα της Kαρολίνας με όσα ακούστηκαν για την κόρη της και την Μαριάνθη στο χθεσινό επεισόδιο #SurvivorGR βγήκε να την υπερασπιστεί - «Έχω σοκαριστεί! Πού έχετε μεγαλώσει;» «Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου η Νικολέτα» «Δεν τη λες αυτή τη λέξη. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

H Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» το απόσπασμα του καβγά της Νικολέτας με την Μαριάνθη στο Survivor!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία, οι φωνές της Μαριάνθης και της Νικολέττας ξεσήκωσαν τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής που βρισκόταν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι τόνοι των δύο γυναικών υψώθηκαν τόσο, που οι άνδρες του ριάλιτι έσπευσαν να τις χωρίσουν. Αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς, φαίνεται πως στάθηκαν κάποια σχόλια τα οποία έκανε η Νικολέτα προς τη Μαριάνθη.

«Σε παρακαλώ, Νικολέτα... φώναξα γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που λες και κάνεις. Έλα τώρα, κουνήσου τώρα. Ξεκίνησε να μου λέει ότι... κολλάω, όταν μιλάω μπροστά στις κάμερες και ναι, κολλάω γιατί είναι η πρώτη μου φορά. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει...» είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη και συνέχισε να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Και συνέχισε φωνάζοντας: «Δεν μιλάω σε εσένα, δεν ακούω καν, είσαι για γέλια. Έλα, Νικολέτα σε νοιάζει μόνο να κερδίσει και να βγεις να χορέψεις (...) Νομίζεις ότι η δική σου άποψη για εμένα, με νοιάζει; Γραμμένη σε έχω»!

Η Νικολέτα με ύφος της είπε: «Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου»!

 

Αυτό το στιγμιότυπο σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της! Αρχικά ανέφεραν ότι η παραγωγή έκανε λάθος που δεν έδειξε τι έγινε και η Μαριάνθη ξέσπασε, τα λόγια που είπε η Νικολέτα δεν προβλήθηκαν ποτέ!

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να πει ότι η Νικολέτα έπεσε στα μάτια της. Συγκεκριμένα ανέφερε: Απαράδεκτη! Έπεσε στα μάτια μου η Νικολέτα, μου θυμίζει κάτι πολύ μα πολύ χαμηλό… »!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, «Ευτυχείτε»!

 

H Κατερίνα Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε ένα στιγμιότυπο από το survivor, στο οποίο η Χριστίνα Κεφαλά τσακώθηκε με την Καρολίνα Καλύβα λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία!

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Χριστίνα Κεφαλά λίγο πριν το αγώνισμα, είπε σε έντονο ύφος: «θέλω να μιλήσω μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί δεν τα ξέρω τα κορίτσια της κόκκινης ομάδας προσωπικά. Μόνο την Μαριάνθη τώρα τελευταία που μετά την ένωση την είδα λίγο πιο πολύ και μιλήσαμε παραπάνω. Απλά, επειδή με ακούει ο κόσμος, σαν γυναίκα προς γυναίκα θέλω να απαντήσω στην Καρολίνα. Ήμουν μπροστά χθες στο συμβάν και συγνώμη Καρολίνα, επειδή με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χαρακτηρισμοί σου προς την Μαριάνθη».

Και συνέχισε η Χριστίνα: «Είπες ότι είναι στον κόσμο της, ότι δεν επικοινωνεί… Δεν τα θυμάμαι ακριβώς όλα αυτά». Τότε η Καρολίνα έξαλλη με αυτά που άκουγε της είπε: «Θα ήθελα να χρησιμοποιείς ακριβώς τις λέξεις γιατί ήσουν παρούσα».

Και τότε ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά: «Να πω κάτι τελευταίο γιατί εγώ είμαι από το Μενίδι και δεν μασάω… Και ότι λέω το λέω γιατί είμαι λαϊκό παιδί και φτωχό παιδί και ξέρω ποιος με στηρίζει. Ξέρεις τι της είπες; Με τέσσερα γράμματα… Και ζήτησες συγνώμη για αυτό».

 

Αυτό το στιγμιότυπο είδε η Κατερίνα Καινούργιου και σοκαρίστηκε!

«Έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά των γυναικών! Τι εκφράσεις είναι αυτές; Βγάζω κάποιες εκτός. Πραγματικά κορίτσια πού έχετε μεγαλώσει; Τι εκφράσεις, τι συμπεριφορά είναι αυτή»!

 

 

Στον καβγά των δυο γυναικών όμως ακούστηκε και μια βρισιά που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά. Το πρωί της Πέμπτης (1-04) στην εκπομπή προβλήθηκε το εν λόγω απόσπασμα με την παρουσιάστρια να λέει: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ακούστηκαν πολλά. Δηλαδή αν ισχύει αυτό που είπε η Χριστίνα ότι η Καρολίνα την είπε…. μια βρισιά με τέσσερα γράμματα. Την έβρισε πολύ άσχημα, δεν τη λες αυτή τη λέξη. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση», είπε η Φαίη εμφανώς εκνευρισμένη.

 

Η κατηγορία αυτή, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την μητέρα της Καρολίνας, Ζωή Πολυχρονίδου η οποία μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκειμένου να υπερασπιστεί την κόρη της.

«Είδα τον καβγά. Αυτό που έχω να πω είναι πως η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε από εσάς είναι κάποια υπόθεση από τη Soulaglamorous. Η λέξη δεν ακούστηκε από το στόμα της Χριστίνας. Νομίζω ότι η Καρολίνα έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας και από την άλλη και η Χριστίνα – χωρίς να συγκρίνω μεγέθη- έχει συγκρίνει στο παρελθόν ποια είναι. Αυτός είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας.

Όταν η Καρολίνα ρώτησε τους παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν μπροστά αν άκουσαν κάτι, η Μαριαλένα απάντησε ότι δεν το άκουσε. Έχει τσιτώσει γιατί με απλή λογική, από αυτό που βλέπουμε οι συνθήκες εκεί αλλάζουν τον χαρακτήρα και δεν είναι αυτό που είναι πραγματικά τα παιδιά. Όταν μια κοπέλα που έχει βγάλει Πανεπιστήμιο με άριστα, μεταπτυχιακό…δεν είναι μόνο αυτό είναι και τι λέει όλος ο κόσμος για την Καρολίνα. Η Καρολίνα ναι μεν ακούει τον διπλανό της αλλά έχει απόλυτη και κάθετη κάποιες φορές γνώμη. Είναι αυτάρκης…

Σαν άνθρωπος δεν έχει λόγους να παρασυρθεί από κάποιον. Νομίζω ότι δε θα καθόταν να ασχοληθεί καν με τη Μαριάνθη. Η Καρολίνα στη ζωή της έχει δείξει ότι δε της αρέσουν οι ίντριγκες και τα κουτσομπολιά, είναι γνωστή για αυτό. Εγώ 31 χρόνια είμαι δίπλα στο παιδί μου. Συμφωνώ με την αποχώρηση της Μαριάνθης, ο Τριαντάφυλλος είναι η πρώτη επιλογή. Εγώ βλέπω το Survivor για αγωνιστικούς λόγους, ο Τριαντάφυλλος δεν ανήκει στο αγωνιστικό. Δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή της και εκείνη δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο ριάλιτι» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολίνας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears