H αποκάλυψη στο ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie

 

«Η Lady C αποκαλύπτει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν αποκάλυψαν Μeghan και Harry και γιατί αντέδρασε ο πρίγκιπας Αlbert»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 Η Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah, η οποία μέχρι και σήμερα ακόμη συζητιέται. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένα από τα σημεία που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η αποκάλυψη της Δούκισσας του Sussex ότι υπήρχε άτομο στην βασιλική οικογένεια που… ανησύχησε για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του γιου της, Archie, πριν ακόμη αυτός γεννηθεί.

​Η Lady Colin Campbell, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell και συγγραφέας βασιλικών βιβλίων ισχυρίστηκε ότι βασιλική πηγή της αποκάλυψε ποιο είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο. 

Με ένα βίντεο στο Youtube, με τίτλο «Η Lady C αποκαλύπτει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν αποκάλυψαν Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι και γιατί αντέδρασε ο πρίγκιπας Αλμπερτ» αποκάλυψε πως το μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναρωτήθηκε τι χρώμα θα έχει ο μικρός Archie είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ. Ωστόσο, η ανησυχία της δεν ήταν ακριβώς το χρώμα αλλά η αμερικάνικη κουλτούρα της μητέρας του!

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Μeghan Markle, η πριγκίπισσα Anna δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μeghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευράς της Μeghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος» αποκάλυψε η Lady Colin Campbell.

 

Το πρωταπριλιάτικο της Sun: Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι ντυμένος Elvis παντρεύει Μeghan και Harry

Η τελετή σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε στους κήπους του Κένσιγκτον μια μέρα πριν τον επίσημο γάμο

Η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι  ντυμένος Elvis Pristley πάντρεψε εντέλει τον πρίγκιπα Harry και την εκλεκτή της καρδιάς του Μegahn Markle

Βεβαίως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα καθώς η σκανδαλοθηρική εφημερίδα κάθε χρόνο έχει ένα fake δημοσίευμα για τους αναγνώστες της.

Αφορμή για αυτό το δημοσίευμα στάθηκε η διάψευση δια στόματος του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι ότι πάντρεψε τον δούκα και την δούκισσα του Sussex σε μυστική τελετή μόλις τρεις ημέρες πριν τον λαμπερό γάμο τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου του 2018, όπου το «παρών» έδωσε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια και υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ο 65χρονος επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας «έσπασε» την σιωπή του για τον μυστικό γάμο που υποτίθεται πως τέλεσε με την παρουσία μόνο του ίδιου και των Sussex. Ο Τζάστιν Γουέλμπι σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, όταν ρωτήθηκε για τον «μυστικό» γάμο του Harry και της Μeghan ανέφερε πως αυτός υπέγραψε το πιστοποιητικό γάμου του ζεύγους την ημέρα που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή.

«Ο νόμιμος γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Μαΐου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου», δήλωσε ο Τζάστιν Γουέλμπι στην ιταλική εφημερίδα διαψεύδοντας τη Μeghan που ανέφερε στην Oprah πως:

«Παντρευτήκαμε οι δυο μας στην πίσω αυλή με παρόντα μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι» ενώ την ίδια στιγμή παρενέβη και ο Harry για να προσθέσει «ήμασταν μόνο οι τρεις μας».

Ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Τζάστιν Γουέλμπι αντέκρουσε τον ισχυρισμό της Μeghan ότι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry λίγες ημέρες πριν από την επίσημη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018.

Η δούκισσα του Sussex είχε πει στη συνέντευξη, που παραχώρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στην Oprah, ότι παντρεύτηκε τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ σε μυστική τελετή υπό τον αρχιεπίσκοπο Γουέλμπι, λίγες ημέρες πριν από τον πολυτελή γάμο στο Ουίνδσορ.

«Ξέρετε, τρεις ημέρες πριν από τον γάμο μας, παντρευτήκαμε- κανείς δεν το γνωρίζει αυτό», είχε αναφέρει. «Μόνο οι δύο μας, στον κήπο μας, με τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι». Όμως, ο Τζάστιν Γουέλμπι αντέκρουσε αυτόν τον ισχυρισμό.

«Ο νόμιμος γάμος τελέστηκε εκείνο το Σάββατο» (19 Μαΐου), είπε ο Γουέλμπι, σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, προσθέτοντας πως υπέγραψε προσωπικά το πιστοποιητικό του γάμου. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»